Ζωή Λάσκαρη - Ντοκουμέντο!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

tonytony

retron00b (sick admin's joke!)
Αντιδράσεις
56.336
Νομίζω πως αυτό είναι πραγματικά ντοκουμέντο και κάτι που μάλλον δεν το ξέραμε , προσωπικά όχι. Η ταινία "Γυναίκες στα όπλα" γυρίστηκε ως γνωστόν με πρωταγωνίστρια την Ελένη Ερήμου. Να όμως που είχε αναγγελθεί με τη Ζωή Λάσκαρη και μάλιστα με φωτογραφικό στιγμιότυπο! Άγνωστο γιατί τελικά δεν το έκανε...Θα ήταν πιστεύω μια καλή "επιστροφή" της στον ελληνικό κινηματογράφο , όπως βλέπουμε το 1979. Τελικά επέστρεψε το 1982 με το ανεκδιήγητο "Επικίνδυνο παιχνίδι"...

Επίσης και ο Νίκος Δαδινόπουλος που και αυτός αναγγέλεται , ούτε εκείνος έπαιξε τελικά στην ταινία...

60.jpg
Προβολή συνημμένου 108690

!!! Εξαιρετικό αρχείο! Και, ομολογώ πως ούτε κι εγώ το γνώριζα!

Ποιος ξερει τι να' γινε και δεν επαιξε τελικα η Ζωη στην ταινια....

Ισως κατι παρομοιο με αυτο που εγινε μερικα χρονια νωριτερα, στην Καταχρηση εξουσιας οπου πλαϊ στον Κουρκουλο ειδαμε τελικα τη Λιβανου.

Ποιος ξερει τι να'γινε και δεν επαιξε τελικα η Ζωη στην ταινια....

Ισως κατι παρομοιο με αυτο που εγινε μερικα χρονια νωριτερα, στην Καταχρηση εξουσιας, οπου πλαϊ στον Κουρκουλο αντι της Ζωης ειδαμε τελικα τη Μπετυ Λιβανου.

Σε κείνη την περίπτωση αν θυμάμαι καλά διάβασα πως ξεκίνησαν τα γυρίσματα και από την αρχή ακόμα τσακώθηκε η Ζωή με τον Νίκο Κούρκουλο και αποχώρησε.

Γενικα η Ζωη ειχε καποια προβληματακια με τη συμπεριφορα του Κουρκουλου απο τοτε που εκεινος επεστρεψε απo την περιοδεια του στην Αμερικη.

Ελεγε σε μια συνεντευξη της οτι ο Νικος του "Γυμνοι στο δρομο" με τον Νικο του "Κατηφορου" ηταν δυο διαφορετικοι ανθρωποι.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Απιστευτο tony!!!

Ε και η Ζωη παιδια μου ειχε ένα θεμα να αποχωρει γενικα...Ειχε πχ αποχωρησει από την παρασταση ΑΝΑΛΑΦΡΕΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ενώ ειχε δωσει συνεντευξη/φωτογραφηση και ειχε κανει και προβες...

Και από τον θιασο του Κωνστανταρα ειχε αποχωρησει στα μισα της σεζον...

Θαυμάσιο ντοκουμέντο. Αντώνη, ευχαριστούμε για μιαν ακόμη φορά. Ωστόσο, διαφωνώ μαζί σου ότι το ''Γυναίκες στα όπλα'' θα ήταν μια καλή επιστροφή της Ζωής Λάσκαρη στο σινεμά, σε αντίθεση με το ανεκδιήγητο, όπως το χαρακτηρίζεις, ''Επικίνδυνο παιχνίδι''. Η δική μου άποψη είναι τελείως διαφορετική: θεωρώ ανεκδιήγητο το ''Γυναίκες στα όπλα'' και καλή επιστροφή -αν και δεν είχε εμπορική επιτυχία- το ''Επικίνδυνο παιχνίδι''.

atanasio είπε:
Θαυμάσιο ντοκουμέντο. Αντώνη, ευχαριστούμε για μιαν ακόμη φορά. Ωστόσο, διαφωνώ μαζί σου ότι το ''Γυναίκες στα όπλα'' θα ήταν μια καλή επιστροφή της Ζωής Λάσκαρη στο σινεμά, σε αντίθεση με το ανεκδιήγητο, όπως το χαρακτηρίζεις, ''Επικίνδυνο παιχνίδι''. Η δική μου άποψη είναι τελείως διαφορετική: θεωρώ ανεκδιήγητο το ''Γυναίκες στα όπλα'' και καλή επιστροφή -αν και δεν είχε εμπορική επιτυχία- το ''Επικίνδυνο παιχνίδι''.
ΟΚ μωρέ απλά το "Επικίνδυνο παιχνίδι" είναι μια πολύ βαριά ταινία που δύσκολα το ξαναβλέπεις. Το "Γυναίκες στα όπλα" σαφώς τίποτα το ιδιαίτερο αλλά λίγο πιο εύκολο να το ξαναδεις.

Άλλο ένα ντοκουμέντο με τη Ζωή Λάσκαρη , όταν εκείνη επισκέφτηκε τον Καναδά για την προβολή της ταινίας της "Οι θαλασσιές οι χάντρες".

183.jpg
183.jpg

mhmerotategiatipino είπε:
Από ποιο περιοδικό και με τι ημερομηνία;
Είναι εφημερίδα "Ελληνικός Ταχυδρόμος". Η ημερομηνία είναι 16 Οκτωβρίου 1969

Πίσω
Μπλουζα