Η Ζωή Λάσκαρη στη τηλεόραση

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

tonytony

retron00b (sick admin's joke!)
Αντιδράσεις
56.336
Όσο τολμηρή ήταν η Ζωή Λάσκαρη στις ταινίες της , άλλο τόσο τολμηρή είναι και στις συνεντεύξεις της και δε "μασάει" ποτέ τα λόγια της! Στο θέμα αυτό θα δούμε κάποιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις με τη Ζωή Λάσκαρη , κάποιες ίσως πιο σπάνιες και πάντα στα χρονικά όρια του φόρουμ! Το θέμα το "αφιερώνω" στη γνωστή καλή μου φίλη εδώ... :flower:

Το 1995 λοιπόν η Ζωή Λάσκαρη έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή του MEGA "Ενώπιος ενωπίω". Στο απόσπασμα που ακολουθεί η Ζωή βαθμολογεί κάποιες ταινίες της που όλοι ξέρουμε από το 0 ως το 10! Κάποιες παίρνουν 10 , κάποιες 5 και κάποιες...ακόμα και 0!!! Το ποιές είναι αυτές δείτε το στο βίντεο που πραγματικά κάποιες προκαλούν έκπληξη...

[video=youtube;1TQvWsmXj-Y]
https://www.youtube.com/watch?v=1TQvWsmXj-Y&list=UUYctL4mZs3JfpBFO5x4a4qA

Η Ζωιτσα ηταν παντα αυθορμητη και ειλικρινης και με τον ιδιο αυτο αυθορμητισμο επαιζε και στις ταινιες της χωρις να εχει βγαλει ακομα Δραματικη Σχολη.

Ασχετως με το οτι διαφωνω με καποιες δηλωσεις που εκανε στο παρελθον, μου αρεσει που μπορει να εκφραζει τις αποψεις της ετσι οπως εζησε και ζει τη ζωη της: Με τολμη.

Το θεμα θα το παρακολουθησω με μεγαλο ενδιαφερον και σε ευχαριστω πολυ Αντωνη που μου το αφιερωνεις.

Να σαι καλά Bambinella. Θα ήθελα να συζητήσουμε και με άλλους βέβαια , αν συμφωνούμε με τους βαθμούς που δίνει η ίδια σε κάποιες ταινίες της. Μου κάνει εντύπωση π.χ. ο βαθμός της για το "Μια κυρία στα μπουζούκια"! Για το "Μαριχουάνα στοπ" από την άλλη το περίμενα...

Δεν περίμενα να χαντακώσει έτσι το Νόμος 4000. Από γούστο η Ζωή... :(

Δε νομίζω ότι χαντάκωσε το "Νόμο 4000". ΑΝ άκουσα καλά, του έβαλε ένα 7. ΟΚ!

Κατά τα άλλα συμφωνώ με τις βαθμολογίες που έδωσε. Ίσως ήταν λίγο αυστηρή στο "Χωρίς ταυτότητα", αλλά σίγουρα δεν αδικεί τις (αντικειμενικά) καλύτερες ταινίες της.

prisma είπε:
Δε νομίζω ότι χαντάκωσε το "Νόμο 4000". ΑΝ άκουσα καλά, του έβαλε ένα 7. ΟΚ! Κατά τα άλλα συμφωνώ με τις βαθμολογίες που έδωσε. Ίσως ήταν λίγο αυστηρή στο "Χωρίς ταυτότητα", αλλά σίγουρα δεν αδικεί τις (αντικειμενικά) καλύτερες ταινίες της.
Μα εφτά για μια από τις καλύτερες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, είναι πολύ λίγο. Όταν μάλιστα πέταγε τα δεκάρια με τέτοια ευκολία...

Μια κυρία στα μπουζούκια, Μαριχουάνα Στοπ ........ 0 ? Ούτε καν 1,2 αλλά 0 ?

RIO είπε:
Μα εφτά για μια από τις καλύτερες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, είναι πολύ λίγο. Όταν μάλιστα πέταγε τα δεκάρια με τέτοια ευκολία...
Eνδεχομένως θα έπρεπε να βάλει παραπάνω, διότι είναι η ταινία που την καθιέρωσε! :supergrin:

Πίσω
Μπλουζα