Η Ιδιωτική μου Ζωή (1971)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας nikdev
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

nikdev

RetroWannaBe
Αντιδράσεις
347
Τίτλος κινηματογραφικής ταινίας: Ιδιωτική μου Ζωή a.k.a. Η Μεγάλη Ζωή a.k.a. Her Private Life
455px-HerPrivateLife.jpg
Idiotikizoi0.JPG

Έτος: 1971
Πρεμιέρα: 8 Νοεμβρίου 1971
Διάρκεια: 98'
Είδος: Αστυνομική
Σκηνοθεσία: Όμηρος Ευστρατιάδης
Σενάριο: Γιάννης Τζιώτης
Φωτογραφία: Παύλος Φιλίππου
Μουσική σύνθεση: Μάνος Λοΐζος
Εταιρία παραγωγής: Ora Films
x120

Περίληψη/Σχόλια: Ένας ανακριτής ερευνά το παρελθόν μιας πλούσιας και γοητευτικής γυναίκας, μετά τη δολοφονία της υπηρέτριάς της.

Στοιχεία/Trivia: Η ταινία προβλήθηκε τη σαιζόν 1971-1972 και έκοψε 97.996 εισιτήρια. Ήρθε στην 49η θέση σε 90 ταινίες.
Πρόκειται για ριμέικ της ασπρόμαυρης ταινίας "Κατηγορώ το Κορμί μου" του Ερρίκου Ανδρέου.
Το 1979 ο Όμηρος Ευστρατιάδης θα ξαναμεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το σενάριο του Γιάννη Τζιώτη, σε διασκευή του Τζον Πάρντος, με τίτλο "Το Μήλο του Σατανά".
Idiotikizoi1.JPG
Idiotikizoi2.JPG
images

Ηθοποιοί: Άννα Φόνσου , Ανδρέας Μπάρκουλης , Άλκης Γιαννακάς , Ρένα Κοσμίδου , Τέλης Ζώτος , Λευτέρης Γυφτόπουλος , Γιώργος Ματθαίος , Σάββας Αξιώτης , Τίνα Παπαγεωργίου , Γιάννης Εμμανουήλ , Λίτσα Σακελλαρίου(τραγούδι), Γιάννης Καλατζής(τραγούδι), Μίμης Ξαπλαντέρης(τραγούδι)

Να μην τα ξαναλεμε! Μπαρκουλης + περουκα = καλη ταινια

Δεν μπορω να πω το ιδιο για την περουκα της Φονσου...

Αγαπώ την εκδοχή του "Αχ χελιδόνι μου" με τη Λίτσα Σακελλαρίου που ακούστηκε στη συγκεκριμένη ταινία και το φλερτ "Ρενας Κοσμιδου- Άννας Φόνσου" στη συγκεκριμένη σκηνή, υπό τους ήχους του τραγουδιού

Να...και το λατρεμένο Παραμυθάκι του Μάνου Λοίζου με το Γιάννη Καλατζή στην "Ιδιωτική μου ζωή"....Btw, της; πήγαινε απίστευτα της Φόνσου το ξανθό μαλλί! Θεά πραγματικά στη συγκεκριμένη ταινία
Πλάκα πλάκα αυτό το τραγούδι έχει διαγράψει ιδιαίτερη κινηματογραφική πορεία. Δύο χρόνια μετά, το 1973, ακούστηκε και στον θρυλικό "Εξορκιστή" του Γουιλιαμ Φρίντκιν

Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα