Η Λουκά στο... "αθηνόραμα";

haris_216

RetroN00b
Joined
18 Ιουν 2010
Μηνύματα
15
Αντιδράσεις
1
ξέρετε βέβαια πως είναι να σου έχει κολλήσει κάτι στο μυαλό. μπορεί να μην το θυμάσαι καλά. μπορεί όλα τα στοιχεία να συνηγορούν για το αντίθετο. δεν παύει να σου μένει όμως στο βάθος ότι "έτσι είναι".

έτσι κι εγώ τώρα. ήδη από τις αρχές τις δεκαετίας του 90 έπαιρνα κάθε βδομάδα ανελλειπώς το "αθηνόραμα". γνωστό περιοδικό, πολύ ενημερωτικό κατά τη γνώμη μου πάνω σε πολλά θέματα.

τι μου κόλλησε τώρα; ότι κάποτε είχε δημοσιεύσει άρθρο ή συνέντευξη της κας Λουκά!!! της γνωστής στο πανελλήνιο κας Λουκά, όταν ήταν στα φόρτε της.

όλα μου λένε ότι κάνω λάθος. γνωστοί. ιντερνετ. το στυλ του περιοδικού. παρ' όλα αυτά εγώ επιμένω, τουλάχιστον μέσα στο κεφάλι μου

υπάρχει άραγε κάποιος που να έχει κάποια πληροφορία επί του θέματος;
 
Η Λουκα την εποχη της μεγαλης της "λαμψης", εδωσε συνεντευξεις σε ΟΛΑ τα περιοδικα της Ελλαδας - απο τα πιο "σοβαρα" εως τα πλεον "κουτσομπολιστικα" - δεν νομιζω οτι θα αποτελουσε εκπληξη μια συνεντευξη της στο Αθηνοραμα που ετσι και αλλιως λογω αντικειμενου εξεταζε καθε τηλεοπτικο "φαινομενο".
 
Παροτι δεν επαιρνα ποτε Αθηνοραμα, θυμαμαι οτι ειχα δει σε περιοδικο συνεντευξη της.
 
ειχα την μεγαλη τυχη-ατυχια να εχω την αδερφη της κατερινα λουκα καθηγητρια στα θρησκευτικα στο γυμνασιο η οποια εμπαινε στην ταξη και αρχιζε το λιβανισμα επικες στιγμες επισης την λουκα την ειχα πετυχει εξω απ την συναυλια των iron maiden το 2007 να λεει στα καναλια πως μετα την συναυλια θα πανε στα νεκροταφεια να σπασουν ταφους
 
Είχε πέσει στα χέρια μου εκείνο το τεύχος, το θυμάμαι καθαρά. Είχε ασπρόμαυρη φωτογραφία της Λουκά φωτογραφημένη από χαμηλά με φως κεριών... τρομακτικότατη.
 
Πίσω
Μπλουζα