Η Προανάκρισις [Αλσμπεργκ, Εσσε]

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.794
Αντιδράσεις
4.286
Το αστυνομικο αυτο θεατρικο των Αλσμπεργκ και Εσσε μεταδωθηκε το 1972 στα πλαισια της εκπομπης "Θεατρο της Εβδομαδος".

Εν ολιγοις (και χωρις spoilers), καποιος φτωχος φοιτητης Νομικης ερωτευεται την κορη του Ανακριτη και συναπτουν σχεση με σκοπο τον αρραβωνα.

Εξομολογειται αυτη την αγαπη στον, ενοχλημενο απο το γεγονος, γιο του Ανακριτη (και συμφοιτητη του) παραλληλα με την ομολογια οτι εχει σχεση και με μια πορνη. Για το δευτερο ζητα την βοηθεια του για να την τελειωσει. Τον πειθει. Συμφωνουν να παει πρωτα ο φοιτητης και να της κανει την ανακοινωση και μετα (για να μην γινει αντιληπτος βαρωντας κουδουνια) να παει ο γιος του ανακριτη χρησιμοποιωντας τα κλειδια που θα βρισκονται στο χαλακι και να πιεσειι για το χωρισμο.

Την ιδια νυχτα η πορνη δολοφονειται και ο φοιτητης συλαμβανεται. Την υποθεση (χωρις να γνωριζει τις οικογενειακες προεκτασεις) αναλαμβανει ο Ανακριτης ο οποιος εχει ενα ειδους εμμονης στις καταδικες...

Τα στοιχεια σιγα σιγα βγαινουν στην επιφανεια φωτιζοντας με ασχημο τροπο την νοοτροπια και τη μεθοδολογια του σεβαστου απο ολους Ανακριτη.

Η μεταφραση ειναι του Δημητρη Μυρατ.

Πρωταγωνιστουν: Βουτσινος, Κατσελη, Βαφιας (Ανακριτης - εξαιρετικος), Ρευματας (φοιτητης - εξαιρετικος οπως παντα), Σαντοριναιος, Αργυρης και αλλοι
 
Πίσω
Μπλουζα