Η Τελευταία Άνοιξη (1973 ΥΕΝΕΔ)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tsalk
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

tsalk

RetroDB Feeder
Αντιδράσεις
962
Η Τελευταία άνοιξη 1973 ΥΕΝΕΔ

Πρεμιέρα: 2 Οκτωβρίου 1973

Retrodb: http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/Η_τελευταία_άνοιξη_(1973)

Κοινωνική σειρά 18 επεισοδίων της ΥΕΝΕΔ η οποία προβλήθηκε το 1973 σε σενάριο του Παύλου Πισσάνου και σκηνοθεσία των Γιώργου Σκαλενάκη και Γιώργου Παπακώστα. Η παραγωγή της σειράς ανήκει επίσης στον Παύλο Πισσάνο

Πρωταγωνιστούσαν η Μαρία Αλιφέρη, Ανέστης Βλάχος, Ελένη Ζαφειρίου, Αντώνης Λιώτσης, Βάσος Ανδρονίδης και άλλοι.

Η σειρά ήταν έγχρωμη (παρότι 1973) την οποία φυσικά βλέπαμε ασπρόμαυρη τότε. Προφανώς ο παραγωγός της σειράς ήθελε να την εκμεταλευτεί και στο εξωτερικό.

Στο αρχείο της ΕΡΤ σήμερα βρίσκονται άγνωστος αριθμός επεισοδίων.

Πλάνα της σειράς ακολουθούν.

[yt deadlink]

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μπράβο Άλκη φοβερό το απόσπασμα που ανέβασες!

Η Τελευταία Άνοιξη (ΥΕΝΕΔ 1973)

Ιστορική σειρά της ΥΕΝΕΔ με την Μαρία Αλιφέρη

μεταδόθηκε το 1973 σε 18 επεισόδια

Δείτε ένα μικρό στιγμιότυπο με την Μαρία Αλιφέρη από την σειρά της ΥΕΝΕΔ

(Η Τελευταία Άνοιξη) που προβλήθηκε το 1973

μεταδόθηκε το 1991 από την εκπομπή (Σήριαλ των Σήριαλ)

με την Ρένα Θεολογίδου της ΕΤ1

http://www.youtube.com/watch?v=ED5LtTgYjtM

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον σκηνοθέτη της επιτυχημένης σειράς Γιώργο Σκαλενάκη, ο οποίος τυχαίνει να είναι και συμπατριώτης μου (κατάγεται απο το χωριό Χανδράς της Σητείας),και ο οποίος είναι σήμερα 87 ετών μου είπε να μεταφέρω σε όλους σας τις άπειρες ευχαριστίες του για όσα ωραία πράγματα προσφέρουμε μέσα απο το retromaniax. Απλώς για ενημέρωση να αναφέρω μόνο οτι έχει αποτραβηκτεί απο τα φώτα της δημοσιότητας αλλα εξακολουθεί να είναι επίτιμος καθηγητής σε κάποιες σχολές των Αθηνών. Με την σειρά μου να τον ευχαριστήσω και εγώ για όσα ωραία πράγματα μου εμπιστεύθηκε και τα οποία ομολογώ δεν γνώριζα!

Επαναφέρω το μικρό απόσπασμα από την σειρά που έχω στο αρχείο μου

Και μερικές φωτογραφίες από δημοσιεύματα του τύπου της εποχής......

attachment.php

Ιάκωβος Ψαράς

attachment.php

attachment.php

attachment.php

H Eλένη Ζαφειρίου (Θεία Σάλλη) με την Μαρία Αλιφέρη (Λουίζα) σε ένα στιγμιότυπο από την σειρά

Πολύ ωραίες όλες οι φωτογραφίες της Λουίζας..... Μακάρι να είχαμε και κάποιο μικρό απόσπασμα..... Όπως και να χει ευχαριστούμε τον Άλκη που μοιράζεται μαζί μας το υλικό.....

Τέλεια!! :flower: :flower: :flower:

Πίσω
Μπλουζα