Η αγάπη της γάτας (MEGA)

RIO

Retro Horrormaniac
Joined
12 Νοέ 2009
Μηνύματα
20.832
Αντιδράσεις
67.090
Η αγάπη της γάτας (1991)


RetroDB:
http://retrodb.gr/wiki/index.php/Η_αγάπη_της_γάτας

Καλογυρισμένη αστυνομική σειρά, που πρόσφατα προβλήθηκε σε επανάληψη, στις μεταμεσονύκτιες ώρες... Ο Εφοπλιστής Ζαχαρόπουλος ( Καζάν) που κάνει λαθρεμπόριο αλκοόλ από την Κύπρο προς στις αραβικές χώρες, προσλαμβάνει τον ιδιωτικό ντεντέκτιβ Ζάρα ( Βογιατζής), με σκοπό να βρει τα χρήματα που του έκλεψε κάποιος άνθρωπος του.

Φτάνοντας στην Κύπρο, ο Ζάρας έρχεται αντιμέτωπος με μια σπείρα εμπόρων ναρκωτικών, στην οποία εμπλέκονται η ερωμένη του Ζαχαρόπουλου ( Μπάρμπα) ο καπετάνιος του πλοίου του ( Καλογερόπουλος), αλλά και ένας πανίσχυρος τοπικός αστυνόμος ( Τσάγκας).

Αν και δεν συνηθίζω να παρακολουθώ ελληνικές σειρές, αυτή μπορώ να πω πως με κέρδισε εύκολα σαν θεατή. Έχει γρήγορους ρυθμούς, καλογραμμένο σενάριο και ρεαλιστικές ερμηνείες. Αρκετά μη πολιτικά ορθό (με τα σημερινά δεδομένα), ως προς την κατάσταση στην μεγαλόνησο και καυστικό για τις σχέσεις Ελλαδιτών-Κυπρίων. Από το Καστ ξεχωρίζει ο cool και σκληρός Γιώργος Βογιατζής, ο Γιάννης Βούρος ( παρόλο που σε αρκετά σημεία, έχανε την προφορά) και ο Χρήστος Τσάγκας σαν διεφθαρμένος αστυνομικός...

http://www.youtube.com/watch?v=tTyH7Tr9qP8
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Mπραβο φιλε εξαιρετικη σειρα.Εγω εχω τρελα με της αστυνομικες/μυστηριου ελληνικες σειρες οπως αυτη η φονος χωρις ταυτοτητα,ο επισκεπτης της ομιχλης,ο θανατος του τιμοθεου κονστα,η εξαφανιση του τζον αυλακιωτη,μια γυναικα απο το παρελθον,το μυστικο του αρη μπονσαλεντη και αλλες πολλες.Ευτυχως της εχω ολες στην κατοχη μου και της βλεπω συνεχεια.
 
Από τις ωραιότερες αστυνομικές σειρές που έχω δεί, κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον με καταιγιστική δράση, ωραία πλοκή, με πολλά μηνύματα πολιτικά-κοινωνικά, για τις σχέσεις Ελλάδας-Κύπρου, φοβερές εμηνείες από μεγάλους ηθοποιούς όπως ο μακαρίτης Καζάν, ο Βογιατζής, ο μακαρίτης ο Τσάγκας, ο Καλογερόπουλος, ο Βούρος κλπ. Τη συγκεκριμένη την ξαναβλέπω αυτήν την περίοδο καθώς την έχω δεί κι άλλες φορές. Είμαι φαν του Μαρή και όλων των σειρών που έχουνε γυριστεί πάνω στα βιβλία του. Η συγκεκριμένη σειρά με καθήλωσε από την πρώτη φορά που την είδα πριν χρόνια. Δυστυχώς δύσκολα ξαναβγαίνουν τέτοιες σειρές. Ευτυχώς έχω το προσωπικό μου αρχείο και τις ξαναβλέπω πάλι!
 
Προσπαθώ να βρώ ποιό είναι αυτό το ωραίο Γαλλικό τραγούδι που ακούγεται μέσα στη σειρά...
 
Πίσω
Μπλουζα