Η εξέλιξη του Castlevania

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Wally

Retired Admin
Αντιδράσεις
4.520
Απολαυστε ολες τις εκδοσεις του υπεροχου μουσικου θεματος "Vampire Killer"

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=rMcyE5oipUU]YouTube - Castlevania Music: VAMPIRE KILLER COLLECTION

Και ενα αφιερωμα σε ολη τη σειρα απο το GameTrailers

Part I: Road Into Darkness

[gt]705561[/gt]

ό,τι και να πω είναι λίγο...

:thumb: Πολυ ωραια αναδρομη για το Castlevania!!!

Πολύ όμορφο αν και το castlevania δεν με κέρδισε ποτέ.

πολύ ωραίο μουσικό αφιέρωμα!

έχω μία απορία όμως,η πρώτη έκδοση που εμφανίζεται μόνο με γιαπωνέζικα γράμματα είναι το rondo of blood ή το castlevania του sharp x68000 ?

αν εννοείς περίπου στο 02:15 τότε είναι Χ68000

keropi είπε:
αν εννοείς περίπου στο 02:15 τότε είναι Χ68000
ναι,αυτό εννοώ,ευχαριστώ.

και το δεύτερο μέρος του αφιερώματος

[ame=

[MEDIA=youtube]rJs8iEq8lmc[/MEDIA]]http://www.youtube.com/watch?v=rJs8iEq8lmc&feature=related

Την γνώρισα σχετικά αργά τη συγκεκριμένη σειρά αλλά την αγάπτησα. Έχω τελειώσει τα Rondo of Blood (PSP edition + pc engine), Dawn of Sorrow και to φοβερό Symphony of the Night.

Απίστευτα παιχνίδια. Δυστυχώς η μετάβαση σε 3d δεν λέει να τους κάτσει. Ακόμα και το τελευταίο διάβασα ότι δεν θυμίζει σε πολλά το παλιό κλασικό 2D castlevania.

Part II

[gt]57923[/gt]

Part III

[gt]58496[/gt]

Part IV

[gt]59132[/gt]

Μία σειρά με τεράστια ιστορία και με αρκετούς ποιοτικούς τίτλους. Βέβαια, την τελευταία δεκαετία διανύει μία περίοδο κρίσης, από τότε ουσιαστικά που μπήκαν οι τρεις διαστάσεις στη ζωή μας και κατέστρεψαν πολλές όμορφες σειρές, όπως και το Mega Man. Ελπίζω ο νέος τίτλος μου αναμένεται σε PS3 να είναι τόσο καλός όσο φαίνεται στα trailer, αν και αμφιβάλλω.

Τέλος να πω ότι το αγαπημένο μου της σειράς είναι το Castlevania III του Nes.

Κορυφή για μένα το symphony of the night, που εντάξει δέν νομίζω να έχει γραφτεί καλύτερη μουσική σε παιχνίδι....απλά σε στοιχειώνει για πάντα...

http://www.youtube.com/watch?v=kPvbJAzJspc

Απίστευτη σειρά ότι και να πει κανείς. Από τα καλύτερα platformers. Αγαπημένο με διαφορά το Symphony Of The Night που έχω καταπληκτικές αναμνήσεις και έχω καταφέρει να το τερματίσω με ποσοστό 200.5 % από ένα συνολικό 200.6 %. Νομίζω μερικοί θα καταλάβουν για τι κάψιμο μιλάω :P

Είχα πορωθεί άσχημα με το Lord Of Shadows αλλά μετά είδα gameplay από την E3 και μου φάνηκε τελείως κλώνος του God Of War. Ντροπή!

Παίζοντας το Lord Of Shadows αναφέρω ότι είναι το καλύτερο 3D Castlevania. Κλώνος του god of war δεν είναι και αυτό γιατί τα 'vanias του PS2 ήταν αρκετά πριν οποιουδήποτε gow :P και είχαν το ίδιο χαρακτηριστικό με τους πολλούς εχθρούς, τα combos και όποιον πάρει ο χάρος...

πάντως ΝΑΙ έχει δανειστεί πράγματα από άλλα παιχνίδια και τα έβαλε στην ατμόσφαιρα του Castlevania και είναι πολύ καλό το παιχνίδι για τους fans... αυτό το παλιο-framerate να μην είχε...

Castlevania Timeline

Θα συμφωνησω με τον Keropi. Λιγο μακρια απο τη 2D παραδοση των Castlevania, μουσικη που δεν φτανει τα παλια standards (κατι ετσι κι αλλιως φοβερα δυσκολο) αλλα μακραν καλυτερο τον παλαιοτερων 3D αποπειρων (πχ Castlevania 64 μουαχαχαχα). Πολυ επιβλητικη ατμοσφαιρα, δυνατο artwork και ακομα και στο Normal δεν θα το ελεγα ευκολακι. Επισης κατι ακουσα για μεγαλα διψηφια διαρκεια...

Περιμενω το συγκριτικο απο Digital Foundry... :)

Εγώ περιμένω το lensoftruth να δω επιτέλους πια έκδοση να αγοράσω...!

επίσης όντως είναι μεγάλο σε διάρκεια, κάποιους "reviewers" του χάλασε αυτό... τεσπα...

edit:

The game's musical score is being written by Spanish composer Óscar Araujo using a 120-piece orchestra, including an 80 person choir. It will also feature previous Castlevania musical themes. A soundtrack CD will also be included in limited editions of the game, with 18-20 tracks in total.

αυτά μας λέει η wikipedia, κρίμα όμως διότι η μουσική περνάει παντελώς απαρατήρητη... :sleep:

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα