Η εξαφάνιση των δεινοσαύρων

iliekater

RetroMasteR
Joined
21 Φεβ 2007
Μηνύματα
1.391
Αντιδράσεις
211
Δεν νομίζω να υπάρχει πιο ρέτρο θέμα από αυτό !

Σημείωση : δεν βρήκα καλλύτερη κατηγορία γι'αυτό το θέμα . Φυσικά , ωστόσω , μπορεί να μεταφερθεί όπου θεωρηθεί καλλύτερα .

Λοιπόν , στο ψητό . Θα ξέρετε ότι η επικρατέστερη θεωρία είναι εκείνη του κομήτη που είτε με παλιροϊκά κύματα είτε αργότερα με σκόνη , κάλυψε όλη τη Γη και στο τέλος οι γίγαντες πέθαναν και επιβίωσαν οι μικρούληδες , τα θηλαστικά . Ωστόσω , παρότι αυτή η θεωρία εξηγεί την πληθώρα των χαρακτηριστικών που ανακαλύφθηκαν (ιζήματα στη στεριά , τεράστιο κρατήρα , μαζική εξαφάνιση κτλ) , εγώ θεωρώ πως έχει ένα κενό . Αν εξαφανίστηκαν οι μεγάλοι και επέζησαν οι μικροί , τότε γιατί δεν επέζησαν και μικροί δεινόσαυροι ; Μέχρι σήμερα έχουν ανακαλυφθεί τόσα πολλά είδη μικρών δεινοσαύρων (στο μέγεθος κοτόπουλου ή και μικρότεροι) που θεωρείται δεδομένο πως εκείνη την εποχή , πέραν των γνωστών μεγαθηρίων , υπήρχαν και μικρόσωμοι δεινόσαυροι . Πώς λοιπόν και δεν γλίτωσε κανείς τους και γλίτωσαν μόνο τα θηλαστικά ;
 
Ναι αλλά που το ρετρό στο παραπάνω θέμα? Είναι θεωρίες που βασίζονται πάνω σε επιστημονικές/ αρχαιολογικές και δε συμμαζεύεται μελέτες. Είμαστε τελείως εκτός θεματολογίας φόρουμ!

Τι ορίζουμε ως Ρέτρο
Κατά κανόνα ότι ανήκει στα 80s, κυρίως επειδή εκείνη την περίοδο περάσαμε οι περισσότεροι από εμάς τα παιδικά / εφηβικά μας χρόνια και από εκεί διατηρούμε μερικές από τις πιο όμορφες νοσταλγικές μας αναμνήσεις.

Ευπρόσδεκτοι πάντως θεωρούνται και όσοι προέρχονται από τα 70s αλλά από νεώτερες γενιές, καθώς κι αυτές συν τω χρόνω εισέρχονται σταδιακά στο φάσμα του ρετρό.

Σε κάθε περίπτωση, η προτεραιότητα και το βάρος δίδεται στα 80s.
 
..να σας πω εγω που ημουν εκει?αλλα μετα πρεπει να σας σκοτωσω(top secret..)ασε που ειναι και εκτος θεματολογιας.
 
Πίσω
Μπλουζα