Η ωραιότερη αντρική φωνή Β' μέρος

Ποιες φωνες βρισκετε γοητευτικοτερες;

• Συνολικοί ψηφοφόροι
    7
  • Η δημοσκόπηση ολοκληρώθηκε .

Bambinella

Extra Galactic RetroEntity!
Αντιδράσεις
32.719
Πεντε μηνες μετα την ληξη του πρωτου μερους της δημοσκοπησης, νομιζω πως ηρθε ο καιρος και για το δευτερο μερος.
Εννεα γνωστοι ηθοποιοι και μεχρι τεσσερις ψηφοι δικαιωμα για οποιον συμμετεχει στην φανερη μας ψηφοφορια.
Εχετε ολοι την δυνατοτητα να τροποποιησετε τις ψηφους σας, εαν αλλαξετε γνωμη.

Μπράβο Bambi που έβαλες και 2ο μέρος! Στο πρώτο είχες αφήσει απ' έξω την πιο αγαπημένη μου φωνή ever και μου φαινόταν ατελές το poll. Επανόρθωσες όμως και με το παραπάνω. Θα ψήφιζα μόνο αυτή τη μία αλλά θα ήταν άδικο για τους υπόλοιπους. Γιατί, δεν έχει ωραία φωνή ο Τζόγιας; Υπέροχη! έχει τη χροιά και την έκφραση βαρύτονου (εννοώ ότι όταν μιλάει τονίζει και χρωματίζει τις λέξεις σχεδόν σαν να τις τραγουδά). Γι' αυτό και ψήφισα και αυτόν. Μα κι ο Μούτσιος το ίδιο όμορφη φωνή έχει. Βέβαια τον προτιμώ να τραγουδά παρά να μιλάει (γιατί όταν μιλάει χρειάζεται να παίζει κιόλας και κάπως με εκνευρίζουν οι ρόλοι του). Οπότε τον ψήφισα κι αυτόν. Ψήφισα και τον Φιλιππίδη (αν και ήμουν στο τσακ να ψηφίσω τον Φυσσούν αντί αυτού λόγω της αδυναμίας που του έχω) και παρ' όλο που διακρίνω έναν αμυδρό λαϊκίζοντα τονισμό στις καταλήξεις των φράσεων, κάτι που δεν συνάδει με τους περισσότερους ρόλους που παίζει, η χροιά του μου φαίνεται εξαιρετική και ταιριάζει πολύ και στην φυσιογνωμία του.
Όσο γι' αυτή τη μία και μοναδική φωνή που λατρεύω και που στα αυτιά μου ακούγεται τρυφερή, βελούδινη, αριστοκρατική, γεμάτη χρώμα και συναίσθημα δεν είναι άλλη από του Χρήστου Πάρλα. Το ξαναείπα και πριν: Μοναδική!
(και τη λίστα του σουπερ μάρκετ να μου διάβαζε, θα καθόμουν και θα τον χάζευα για ώρα)

@Bajar H φωνη του Χρηστου Παρλα ηταν οντως εξαισια. Τον εχω ακουσει σε παρα πολλα θεατρικα ραδιοφωνου, αστυνομικα κυριως, και καθε φορα εμενα μαγεμενη. Ιδιαιτερα ωραιος δεν ηταν, αλλα με τετοια φωνη τι να την κανεις την πολλη ομορφια; :)

Πάρλας, Φυσσούν, Μούτσιος, και - ίσως προς έκπληξη- Παράβας οι αγαπημένοι μου της λίστας. Πέρα από την ωραία χροιά τους, λάτρευα και στους 4 που ψήφισα και την απίστευτη άρθρωση του λόγου τους! Είχαν δηλαδή (γιατί και οι 4 έχουν αποδημήσει εις Κύριον) και ωραίες εκ φύσεως, αλλά και σωστά δουλεμένες φωνές- κάτι που δυστυχώς δεν συμβαίνει σε όλους τους ηθοποιούς (ειδικά στους σύγχρονους)

Ψήφισα Χρήστο Πάρλα. Υπέροχη φωνή!

Πρέπει να γίνει ένα poll και για γυναικείες φωνές! Έβλεπα ένα παλιό σήριαλ με την Πέμη Ζούνη... τι υπέροχη φωνή!

Τελευταία επεξεργασία:
Ψήφισα Χρήστο Πάρλα. Υπέροχη φωνή!

Πρέπει να γίνει ένα poll και για γυναικείες φωνές! Έβλεπα ένα παλιό σήριαλ με την Πέμη Ζούνη... τι υπέροχη φωνή!

Το σκεφτομουν κι εγω, αν και σε γυναικες ηθοποιους ειναι πιο δυσκολο να βρεθουν τοσο γοητευτικες φωνες οσο των ανδρων.
Μια φωνη λοιπον ειναι της Ζουνη. Περιμενω προτασεις και για αλλες γυναικειες φωνες...

Το σκεφτομουν κι εγω, αν και σε γυναικες ηθοποιους ειναι πιο δυσκολο να βρεθουν τοσο γοητευτικες φωνες οσο των ανδρων.
Μια φωνη λοιπον ειναι της Ζουνη. Περιμενω προτασεις και για αλλες γυναικειες φωνες...

Πράγματι, ένα poll για γυναικείες φωνές θα ήταν ενδιαφέρον. Η Ζούνη έχει πολύ όμορφη φωνή αν και τη θεωρώ πολύ νεότερη (που δεν είναι τελικά).
Σκεφτόμουν τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο και η πρώτη φωνή που μου έρχεται στο μυαλό είναι της Καίτης Πάνου. Αλλά βέβαια είναι μια καθαρά προσωπική άποψη.

Πράγματι, ένα poll για γυναικείες φωνές θα ήταν ενδιαφέρον. Η Ζούνη έχει πολύ όμορφη φωνή αν και τη θεωρώ πολύ νεότερη (που δεν είναι τελικά).
Σκεφτόμουν τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο και η πρώτη φωνή που μου έρχεται στο μυαλό είναι της Καίτης Πάνου. Αλλά βέβαια είναι μια καθαρά προσωπική άποψη.

Η Καιτη Πανου θα εμπαινε οπωσδηποτε. Μου αρεσει κι εμενα η φωνη της. Αρχοντικη και με θαυμασια αρθρωση.
Μια αλλη φωνη που θεωρω ωραια, ενδιαφερουσα και ξεχωριστη ειναι της Δεσπως Διαμαντιδου.
Ως τωρα εχουμε τρεις και, οπως βλεπετε, στην περιπτωση των γυναικων δυσκολευομαστε περισσοτερο.

Θα πρότεινα επίσης την Έλλη Λαμπέτη... μαγική φωνή και μαγική παρουσία γενικότερα.

Να σχολιάσω για την Καίτη Πάνου, ότι είχε εξαιρετική άρθρωση στον λόγο της, όπως άλλωστε όλοι και όλες οι παλιές ηθοποιοί! Έβλεπα, όπως προανέφερα, μια παλιά σειρά του Mega, όπου έπαιζαν η Ζούνη, η Μπαζάκα και η Πάνου. Και οι τρεις υπέροχες, αλλά η άρθρωση της Καίτης Πάνου ήταν καμπάνα, ξεχώριζε, παρόλο που ήταν πολύ μεγαλύτερη των άλλων δύο.

Δεν ξέρω αν ήταν ένα μάθημα στην δραματική σχολή που δεν γίνεται πια, αλλά μπορεί να συγκριθεί η άρθρωση της Μαίρης Αρώνη, της Γεωργίας Βασιλειάδου, της Ελένης Ζαφειρίου, του Παντελή Ζερβού, του Ορέστη Μακρή με την άρθρωση των σημερινών ηθοποιών?

Τελευταία επεξεργασία:
Aρωνη και Καρλατου μπαινουν σιγουρα και αυτες. Εξαιρετικες προτασεις. Καθως επισης και Μελπω Ζαροκωστα που διαθετει και αυτη ωραια και ιδιαιτερη φωνη.
Εξι μεχρι στιγμης και χρειαζομαστε τρεις - τεσσερις ακομη για να βγει η δημοσκοπηση.

Να προτείνω κι εγώ δύο ηθοποιούς. Αθηνά Μιχαηλίδου και Ρίτα Άντλερ. Κατά τη γνώμη μου και οι δύο έχουν πολύ ωραία φωνή και διαφέρουν από τις... τσιρίδες των περισσοτέρων.

Η αγαπημένη μου γυναικεία φωνή ever: Όλια Λαζαρίδου..οπωσδήποτε στο επικείμενο poll. Kαι την εκτιμώ γενικά και ως ηθοποιό

Δεν νομίζω ότι θα πρωτοτυπήσω. Πάρλας (μακράν) - Τζόγιας - Μούτσιος. Ο Πάρλας ήταν ο νεανικός έρωτας της μαμάς μου λόγω ακριβώς αυτής της εξαίσιας φωνής του. Αλλά και για τον Τζόγια, τι να πούμε. Αν και δεν είναι ωραίος ούτε κατά διάνοια, αυτή η καταπληκτική φωνή του, τον κάνει άκρως γοητευτικό.

Aρωνη και Καρλατου μπαινουν σιγουρα και αυτες. Εξαιρετικες προτασεις. Καθως επισης και Μελπω Ζαροκωστα που διαθετει και αυτη ωραια και ιδιαιτερη φωνη.
Εξι μεχρι στιγμης και χρειαζομαστε τρεις - τεσσερις ακομη για να βγει η δημοσκοπηση.
Την Ζαρόκωστα τη σκεφτόμουν κι εγώ για το poll. Κι αυτή έχει πολύ ωραία άρθρωση. Για την Αρώνη, παρ' όλο που η χροιά της είναι πολύ χαρακτηριστική δεν ξέρω αν θεωρείται ωραία. Ωστόσο εγώ τη λατρεύω, ειδικά όταν μιλάει γαλλικά.
Θα εβαζα και τη Δέσποινα Νικολαΐδου επίσης. Είχε κάτι το τραβηχτικό η φωνή της.

@domniki Σίγουρα θα υπήρχε μάθημα ή ασκήσεις για την άρθρωση τότε. Λογικά υπάρχει και τώρα στις σχολές αλλά ίσως δεν δίνουν τη βαρύτητα που χρειάζεται.

Τελευταία επεξεργασία:
Την Ζαρόκωστα τη σκεφτόμουν κι εγώ για το poll. Κι αυτή έχει πολύ ωραία άρθρωση. Για την Αρώνη, παρ' όλο που η χροιά της είναι πολύ χαρακτηριστική δεν ξέρω αν θεωρείται ωραία. Ωστόσο εγώ τη λατρεύω, ειδικά όταν μιλάει γαλλικά.
Θα εβαζα και τη Δέσποινα Νικολαΐδου επίσης. Είχε κάτι το τραβηχτικό η φωνή της.

@domniki Σίγουρα θα υπήρχε μάθημα ή ασκήσεις για την άρθρωση τότε. Λογικά υπάρχει και τώρα στις σχολές αλλά ίσως δεν δίνουν τη βαρύτητα που χρειάζεται.
Επικροτώ για την Δέσποινα Νικολαΐδου! Την ξέχασα τελείως.

Ευχαριστω πολυ για τις προτασεις σας. Θα γινει σιγουρα καποια διαλογη, ωστε στην τελικη λιστα να μπουνε φωνες που πραγματικα αξιζουν, που ειναι αρκετα γνωστες και τις θυμουνται ολοι.
Συνεχιστε λοιπον να μου στελνετε νεες προτασεις!
Και για να μην ξεφυγουμε τελειως απο το παρον θεμα, οπως ολοι βλεπουμε, ο Παρλας σαρωνει! :)

Ξεχώρισα και ψήφισα τις φωνές του Χρήστου Πάρλα και του Γιώργου Τζώρτζη. Οφείλω, όμως, να δώσω ένα μεγάλο μπράβο στην Bambinella, γιατί και οι υπόλοιπες επτά φωνές είναι εξαιρετικές.
Στις προτάσεις για γυναικείες φωνές θα προσέθετα την Γκέλυ Μαυροπούλου και τη Μάρω Κοντού.

Τελευταία επεξεργασία:
H δημοσκοπηση εκλεισε και πρωτος ηρθε ο Χρηστος Παρλας, οπως αλλωστε ειχε φανει εξ αρχης.
Στην δευτερη θεση ο Γιωργος Μουτσιος και στην τριτη σχεδον ολοι οι υπολοιποι.
Προσωπικα ψηφισα Παρλα, Τζωρτζη, Παραβα και Βουρνα γιατι εχω τεραστια αδυναμια στις φωνες και των τεσσαρων. Τις αγαπω ολες αφανταστα γιατι μιλανε κατευθειαν μεσα στην καρδια μου.
Ευχαριστω πολυ οσα παιδια συμμετειχαν στην ψηφοφορια με την ψηφο τους και με τις προτασεις τους για την επομενη δημοσκοπηση που θα περιλαμβανει φωνες γυναικειες.

Πίσω
Μπλουζα