Η retro συλλογή μου με περιοδικά!

Scatman

Retro Member
Joined
28 Σεπ 2012
Μηνύματα
205
Αντιδράσεις
9
Μικρότερος ήμουν φανατικός αναγνώστης περιοδικών (κυρίως) τεχνολογίας με αποτέλεσμα να έχω πλέον μία τεράστια και ιστορική συλλογή. Τα περισσότερα είναι παρατημένα στην αποθήκη και δυστυχώς πεταμένα εδώ κι εκεί. Όλο λέω πως θα αγοράσω ένα ράφι να τα στοιχίσω στο δωμάτιο μου αλλά...ποτέ δεν το κάνω.Όπως και να έχει, ψαχούλευα και σήμερα τα περιοδικά και είπα να τα βγάλω κάποιες φωτογραφίες ώστε να τα μοιραστώ μαζί σας. Κάποια από αυτά μάλιστα, δε γνώριζα καν ότι τα έχω!

Η συλλογή... πάνω από 400 περιοδικά!



Πέρα απ'τα gaming περιοδικά, υπάρχουν πολλά κόμικ, σινεμά, μουσικής κ.ά.

Περί gaming έχω αρκετά Computer Game Magazines, Gamepro, Games, Pixel, PS Magazine, Sega Power, Nintendo World, PSX Power, CD Show, Computer & Software, Shareware, RAM, FUN Online, CD game και κάποια άλλα αγγλικά...που κοσμούσαν την αγορά πριν αρκετά χρόνια

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως παρουσιάζουν τα non-gaming.

Tα θυμάστε αυτά τα 2 ποδοσφαιρικά περιοδικά? World Soccer & Παγκόσμιοι! To πρώτο μάλιστα έχει και διπλή τιμή, δραχμές κι ευρώ :) .



έχω αρκετά τεύχη και ιδιαίτερα το 2ο...το είχα ξεχάσει εντελώς.

Έπειτα,



έχω πάρα πολλά ΤΑ ΣΑΙΝΙΑ, παλιά τεύχη ΜΙΚΕΥ που τα είχα βρει τυχαία σε περίπτερο στο Ρέθυμνο και παρεμπιπτόντως περιέχουν και ύλη επικαιρότητας (αθλητικά, VG κ.ά!!), φυσικά ΑΛΜΑΝΑΚΟ που ήμουν τεράστιος φαν, Παιχνιδοπεριοδικό (!!!!), Ποπαυ, Archie , Περιπέτεια κ.ά

Προβολή συνημμένου 60212

ΠΟΠ Κορν, Αφισόραμα, ΜΑΡΙΝΑ, Κατερίνα, Σούπερ Κατερίνα που αγόραζε η αδερφή μου.

Αλήθεια θυμάται κανείς τις περίεργες κασσετούλες που χάριζε ανά διαστήματα το Αφισόραμα?



Κι επειδή η αποθήκη = ρετρό κι αναμνήσεις, ιδού και η παλιά μας τηλεόραση που παραδόξως παρά την κακή της κατάσταση είναι ακόμη λειτουργική. Η National!!!!



Αυτά :)

ΥΣ - Ρίξτε μια ματιά εδώ εάν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με αυτό το κόμικ - περιοδικό :

http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?24164-%D3%D5%CB%CB%CF%C3%C7-%CC%D0%CB%C5%CA-%D4%EF%EC%EF%E9&p=383696#post383696
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αξιόλογη συλλογή.

Μόνο να σε παρακαλέσω να ακολουθήσεις τις οδηγίες ανεβάσματος φωτογραφιών από http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?17383-%C4%E7%EC%E9%EF%F5%F1%E3%DF%E1-albums-%EA%E9-%E1%ED%DD%E2%E1%F3%EC%E1-photos-%F3%F4%EF%ED-server-%EC%E1%F2 καθώς από το postimage, το imageshack και λοιπά μετά από ένα διάστημα οι φωτογραφίες χάνονται και μένουν τα ποστ ξεκρέμαστα :)
 
βεβαίως. θα προσπαθήσω να τα ανεβάσω με τον τρόπο που απαιτεί το site :)

ENTIT - ουπς! μόλις είδα ότι το κάνατε ήδη :) .

Tο album το έφτιαξα πάντως
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ωραια συλλογη scatman!Η τηλεοραση παντως ολα τα λεφτα!Πρεπει να ειχε τσουχτερη τιμη στην εποχη της αφου ειναι 3 συστηματων!
 
ευχαριστώ!

Η δουλειά του πατέρα μου (μηχανικός σε καράβια) μας επέτρεπε παλιότερα να εισάγουμε πολλά κι ενδιαφέροντα τεχνολογικά αντικείμενα. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και η τηλεόραση που βλέπεις. Υπήρχε πριν τη γέννησή μου ('86) στο σπίτι οπότε είναι αρκετά παλιά. Για τιμή δε γνωρίζω, πάντως τον θυμάμαι να αναφέρει ότι είχε δώσει πολλά :)

Συνοδευόταν κι από ένα VHS video player που δυστυχώς χαλάσαμε και πετάξαμε πριν αρκετά χρόνια.
 
Πίσω
Μπλουζα