Θα αγοράσετε κονσόλα 7ης γενιάς;

ambu_dare

RetroMasteR
Joined
19 Φεβ 2006
Μηνύματα
1.278
Αντιδράσεις
54
Βασικά ότι λέει ο τίτλος:

Έχετε ή τελικά σκέφτεστε να αγοράσετε κονσόλα 6ης γενιάς;

Δεν μας ενδιαφέρει εδώ το ποια μπορεί να είναι αυτή, αλλά εάν τελικά θα προβείτε στην αγορά μίας.

...
 
Ναι, κατά την περίοδο του Πάσχα υπολογίζω στην αγορά ενός 360, φυσικά μαζί με το περιφερειακό που ακούει στο όνομα HD-DVD. Εννοείται την full version και φυσικά αν ο καλός μας ο Wally με βοηθήσει στο modding.

Να διευκρινίσω πως δεν με ενδιαφέρει αν το συγκεκριμένο μηχάνημα έχει ή όχι εγγύηση μια και όταν αγοραστεί θα γίνει φίλο και φτερό για να βαφτεί κόκκινο της φωτιάς, και να αλλαχτούν οι ανεμιστήρες του με κάποιους δικής μου επιλογής. Φυσικά εννοείται ότι στις ψύκτρες θα μπει thermal paste εξαιρετικής ποιότητος και όχι το γνωστό απαράδεκτο goo που βάζει η M$.....

Αν δεν μου κάτσει καλά και τελικά το μηχανάκι τα φτύσει, ε ας μείνει μόνο το DVD του και το κέλυφός του, ένα core 360 κοστίζει λίγο πως να το κάνουμε......

Φυσικά αν το Wii έχει soft-moddαριστεί νωρίτερα θα αγοραστεί και αυτό, αλλά η αγορά του εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από το γεγονός αυτό και τίποτε άλλο. Άλλωστε το νέο Zelda θα το παίξουμε στο Cube οπότε τι μας νοιάζει;

Εννοείται πως το Wii θα moddαριστεί και αυτό.

Αν αναρωτιέστε γιατί κόκκινο, το παρακάτω link θα σας δώσει να καταλάβετε τον λόγο της "έμπνευσής" μου.........

http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1106608
 
Μα pooky το Πάσχα τα αυγά τα τρώνε σφιχτά και όχι ομελέτα :diablotin:

Παρόλα αυτά το κοκκινάκι είναι πολύ ωραίο και θα δένει με το πνεύμα της εποχής. Θα πρέπει πάντως να βρεις άλλο ένα για να το τσουγκρίσεις!

Εσκισα και αυτό το thread. Αφήστε αυτοbanάρωμε μόνος μου.

 
Εγώ μάλλον θα πάω με το στρατόπεδο όσων δεν βιάζονται να αγοράσουν κάτι νέο και απλά θα περιμένω να παλιώσει λίγο... (να γίνει retro βρε αδελφέ). Χώρια που αυτή την περίοδο απλά δεν έχω αρκετό χρόνο για να ασχοληθώ με μία κονσόλα.

To ποια δεν ξέρω σαφώς ακόμα. Παίζει ρόλο η τιμή τους στην παραπάνω απόφαση, όσο και τα mods που πιθανόν θα δεχτούν εν καιρό και βέβαια το πια θα είναι η καλύτερη στο σύνολο της αλλά και οι τίτλοι που θα κυκλοφορήσουν για αυτές. Η τριετία βεβαίως, μπορεί να γίνει και πενταετία στην δική μου περίπτωση.
 
shock είπε:
Μα pooky το Πάσχα τα αυγά τα τρώνε σφιχτά και όχι ομελέτα :diablotin:


http://www.hiptechblog.com/2006/10/30/cook-an-egg-on-a-xbox-360/

Χώρια την πλάκα ο τύπος στο παραπάνω video που αναφέρεσαι είχε ανάψει το μηχάνημα χωρίς να έχει εγγατεστημένο κανέναν ανεμιστήρα, οπότε η ομελέτα ήταν αναμενόμενη. Φυσικά για να αποφύγω κάτι τέτοιες gourmet καταστάσεις το άμοιρο 360 που θα πέσει στα χέρια μου θα περάσει έναν γολγοθά, μια που μπορεί να προστεθούν και επιπλέον αεραγωγοί στο μηχάνημα για να μελτιωθεί η θερμική του συμπεριφορά.

Αυτή τη στιγμή μελετάω την πλακέτα του μηχανήματος και τον τρόπο που ίσως μπορούν να τοποθετηθούν άλλες ψύκτρες από αυτές της μαμάς M$. Κάποιος καλός γνωστός μου στην Αμερική έχει προβεί και σε υδρόψυξη, μόλις βρω το link θα σας το δώσω να θαυμάσετε κι εσείς το αριστούργημά του......

Πάρτε το...

http://console.hardocp.com/article.html?art=OTM5LDEsLGhjb25zb2xl

Steve rules!!!!!!!!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κονσόλα 6ης γενιάς δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσω τώρα. Μου αρέσουν οι παλιές κονσόλες και ασχολούμε με αυτές. Για τις καινούργιες να είμαστε καλά και θα υπάρξει (πιστευώ) και για αυτές χρόνος. Ασε που με τέτοιες τιμές η τσέπη μου έχει αντιρρήσεις.

Υδρόψηξη στο xbox; Επειδή είμαι ρετρο κονσολάκιας και τώρα άρχισα με ps και xbox για πείτε μου το xbox έχει σοβαρό πρόβλημα με την υπερθέρμανση; Δηλαδή έχουν αναφερθεί οτι έχουν καεί επεξεργαστές;

Τώρα για το βλακωιδέστατο (για να μην πω τίποτα χειρότερο) τυπάκι στο video που βράζει το αυγό στο xbox τι να πω; Εντάξει όταν το πρωτοείδα γέλασα με την χαζομάρα του ατόμου αλλα όπως σωστά είπε ο Pooky είχε βγάλει τον ανεμιστήρα. Αναμενώμενο δεν είναι λοιπόν αν ο επεξεργαστής του τρέχει σαν τρελός; (δεν γνωρίζω specs του xbox ρωτάω) Δεν υποστηρίζω σώνει και καλά το xbox αφου έτσι και αλλιώς δεν τα παω καλά με την Microsoft.
 
Μα δε γίνεται να ρίξεις το αυγό πάνω στον ανεμιστήρα, θα κάνεις τον κόσμο xalia, για αυτό τον εβγαλε:biglaugh:

Πέρα από τη πλάκα το XBOX δεν χρειάζεται πολύ δροσιά (με ένα 9άρι είσαι μια χαρά). Όταν χρειαστεί ανεβάζει στροφές το ανεμιστηράκι. Μη ξεχνάμε ότι έναν ταπεινο και ποταπό PIIΙ είχε πάνω αν θυμάμαι καλά.

Νο big deal. (από όλες τις απόψεις)
 
Τα είχα πει και στο mame.gr, ας τα πω και εδώ: στα λεφτά που κοστίζει ΜΙΑ από τις next gen super duper wow κονσόλες με 4-5 παιχνίδια θα αγοράσω και τις 3 της προηγούμενης γενιάς (ήδη XBox+Gamecube, καινούρια αμφότερα, κόστισαν μόλις 170 ευρώ) καθώς και τα 20-30 παιχνίδια που με ενδιαφέρουν για την καθεμία και θα είμαι απασχολημένος για την επόμενη τριετία χαλαρά-μετά βλέπουμε... :)

EDIT: μόλις ανακάλυψα ότι πρόλαβε ο Ambu!
 
Δεν σε πρόλαβα εγώ, εσύ έγραψες καιρό τώρα...

...
 
Αυτό ακριβώς εννοώ, μετέφερες τα εκεί λεγόμενα εδώ πριν το κάνω εγώ ο ίδιος! :)
 
Βασικά ο τίτλος λέει αν θα αγοράζαμε κονσόλα 7ης γενιάς ενώ σε όλα τα ποστ αναφέρεται η 6η γενιά :xm: . Ψήφησα το "έχω ήδη μία" καθότι κάτοχος PS2.
 
Φυσικά και θα αγοράσω αλλά όχι την πρώτη μέρα κυκλοφορίας όπως κάνουνε πολλά θύματα που ακούει ο ένας τον άλλο και φυσικά όχι αν δε βγάλουν κάποιοι πολύ καλό exclusive παιχνίδι.Ένας σημαντικός λόγος να αγοράσω είναι το Until Dawn όταν με το καλό βγει.Τα Video games έχουν τεράστια προιστορία γεμάτη παιχνιδάρες αλλα και λαμπρό παρόν και μέλλον και χαίρομαι που την ακολουθώ από τις αρχές των κονσολών.
 
Πίσω
Μπλουζα