Ιατρικές σειρές ER και παλιότερες ...

Clemence

RetroAdept
Joined
1 Αύγ 2009
Μηνύματα
1.017
Αντιδράσεις
176
Δεν ξέρω αν υπάρχουν ανάμεσά μας κάποιοι που να θυμούνται παλαιότερες σειρές με ιατρικό θέμα (πχ General Hospital), σίγουρα όμως πολλοί θα θυμούνται το ER που ξεκίνησε κάπου εκεί γύρω στο 1994 ... προσωπικά το έχω συνδυάσει με την περίοδο της ζωής μου που μόλις είχα πάρει το πτυχίο μου (της ιατρικής) και ήμουν για πρώτη φορά σε υπεύθυνη θέση στα επείγοντα ... αξέχαστες εποχές). Πριν ακόμα, φοιτήτρια, έβλεπα έναν πρόγονο των CSI κλπ, το One West Wikiki και ομολογώ ότι είχα σκεφτεί πολύ σοβαρά να ακολουθήσω την εγκληματολογία για ειδικότητα!

Εσείς θυμάστε άλλες ρετρό σειρές? Θυμάστε πώς σας φάνηκε η πρώτη ιατρική σειρά που έτυχε να παρακολουθήσετε?
 
και εγω εβλεπα εντατικη φανατικα οταν την ειχε στο star (μια περιοδο την ειχαν βαλει και μεταγλωτισμενη και βγηκε αισχος πραγματικα) μου αρεσε η εξελιξη της σειρας δηλαδη εκει που καθοντουσαν ξαφνικα ανοιγε η πορτα και φερναν μεσα τροχαια και ανθρωπους σε κρισιμη κατασταση αν και ειχε αρκετο αιμα για την ωρα προβολης της το νοσοκομειο που την γυριζαν ηταν κανονικο νοσοκομειο αραγε??
 
Ιατρικες σειρες ,μμμ ,εκτος απο το ER στα 90ς θυμαμαι να βλεπω το Chicago Hope και αλλη μια που θυμηθηκα προσφατα με ενα επεισοδιο που ειχανε κλεισει σε καραντινα ολοκληρο το νοσοκομειο λογω ενος ιου και πρωταγωνιστριες κατι νοσοκομες που περισσοτερο για μοντελα τις εκανες.
Το University Hospital.
Λογικα το Star τα εβαζε αυτα τοτε που ηταν της μοδας αυτες οι σειρες.
 
Μια ωραία σειρά ιατρικού δράματος που έβλεπα ήταν το "Νοσοκομείο St. Elsewhere" απ' το Mega την σεζόν 1990-91 κάθε Πέμπτη απόγευμα.
 
Πίσω
Μπλουζα