Ιστορίες Για Αγρίους (1992 ANT1)

Χθες είδα δύο εκπομπές ακόμη και η άποψη μου δεν αλλάζει. Ατμόσφαιρα παρακμής,μια παράξενη αίσθηση 80ς στην όλη ατμόσφαιρα της εκπομπής παρόλο που είχαμε μπει στην νέα -τότε- δεκαετία.
Εγώ το λέω,από την άνοιξη του 1992 η ιδιωτική τηλεόραση άρχισε σιγά σιγά να χάνει την καλή ποιότητα που είχε τα προηγούμενα 2 χρόνια περίπου απ'όταν είχε ξεκινήσει να εκπέμπει δειλά στους δέκτες των τηλεθεατών. Η συγκεκριμένη εκπομπή νομίζω έκανε την αρχή.
 
Εγώ πάλι απορώ πως έχασα αυτό το διαμάντι :biglaugh: ..Η Σεμίνα έχει ένα αξιόλογο βιογραφικό σαν δημοσιογράφος κ παρουσιάστρια κι έχει αποδείξει ότι ξέρει να κάνει τηλεόραση. .Το ''ιστορίες για αγρίους'' δεν είναι ορίτζιναλ τρας όπως πχ τα ριάλιτυ , προβάλει το τρας με μόνο σκοπό τον χαβαλέ και το γέλιο. . Η τηλεόραση είχε πάντα κάποιες λίγες- ελάχιστες ''φωτεινές στιγμές'' αλλά τα τελευταία χρόνια χάθηκαν κι αυτές. Το κρίσιμο σημείο της αλλαγής στα τηλεοπτικά πράγματα ήταν με τις πρώτες κουτσομπολίστικες εκπομπές ,τα μεσημεριανάδικα , που σταδιακά επεκτάθηκαν σε όλα τα κανάλια ,όλες τις ώρες της ημέρας ,με τον ιο της βλακείας ,της κενότητας ,της παρλαπίπας να σαρώνει τα πάντα ακόμα και τα δελτία ειδήσεων που μοιάζουν με μεσημεριανάδικα πλέον ..Δεν ήταν η ΄΄μητέρα'' αυτής της εξέλιξης η Σεμίνα ούτε είχε τέτοια δυναμική η εκπομπή της αλλά αν ήταν ακόμα δραστήρια σίγουρα θα είχε μαζέψει τόνους υλικό για σύγχρονους ..άγριους ..
 
Πίσω
Μπλουζα