Ιστορίες με Απροσδόκητο Τέλος - Tales of the Unexpected (TV Series 1979–1988)

Dominion

RetroMasteR
Joined
17 Μάρ 2006
Μηνύματα
1.463
Αντιδράσεις
525
Tales of the Unexpected (1979-88). Αγγλική σειρά μυστηρίου και τρόμου με οικοδεσπότη (Ηost) τον σεναριογράφο της σειράς Roald Dahl (Τσαρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας) να κάθεται σε μια πολυθρόνα δίπλα στο τζάκι και να μας κάνει τον πρόλογο πριν ακολουθήσει το 25λεπτο αυτοτελές επεισόδιο. Κράτησε 9 ολόκληρες σαιζόν. Προβλήθηκε η 1η μόνο από το Star Chanel γύρω στα 1983.

[edit]This video is no longer available because the YouTube account associated with this video has been terminated.

 


Sorry about that.[/edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ο Δαίμων του.. πληκτρολογίου ξαναχτυπά (γέλια) ασφαλώς γύρω στο 1993

η φούρια να γράψει κανείς καταλαβαίνεις ;)
 
No worries. Θυμάμαι μια φορά που στο σχολείο μια καθηγήτριά μου είχε γράψει στον πίνακα πως η Γαλλική Επανάσταση (1789) είχε γίνει το 1987. Εκτός από το δαίμονα του τυπογραφείου υπήρχε τότε και ο δαίμων του μαυροπίνακα!
 
γειά σου φιλε,το σήριαλ T.O.U. εκτός απο το STAR και πολύ πιο πριν προβαλλόταν για χρόνια στην κρατική τηλεόραση κατά την διάρκεια της δεκαετίας του 80 κάπου μεταξύ 82 και 85 πιθανά, η σειρά προβαλλοταν μετά τις 12 το βράδυ.

η τίτλοι ανοίγματος ήταν πολύ χαρακτηριστικοί

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τελικά βάση τηλεοπτικού προγράμματος ραδιοτηλεόρασης που είδα στο παρών forum, η σειρά (κάποιος κύκλος της μάλλον ο 5ος) πρέπει να προβλήθηκε απο ΕΡΤ-2 στα 1986, ημέρα Δευτέρα πριν το τελευταίο δελτίο ειδήσεων από (βάση τεύχους χριστουγέννων - πρωτοχρονιάς) και αναφέρεται ως "Ιστορίες Μυστηρίου".
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Είχε και ταινία βασισμένη στην σειρά.
 
Αλήθεια Rio? Ποιά είναι?
 
Το είχε προβάλλει και το Mega την σεζόν 1990-1991 και το έβαζε Σάββατο μετα τα μεσανυχτα,λίγο πριν το Στάρσκυ και Χατς.Mάλιστα ο τίτλος που είχε δώσει το Mega στην σειρά αυτή ήταν "Στο παρα πέντε" και το πρώτο επεισόδιο το πρόβαλλε Κυριακή απόγευμα αλλά μετά το πήγε Σάββατο μεσάνυχτα.ήταν η περίοδος Σεπτεμβρίου του 1990 που η Κυριακή στο Mega ήταν γεμάτη από παλιές ξένες σειρές.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα