Κάλλιο αργά παρά ποτέ..16 χρόνια μετά!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας johnny19818
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

johnny19818

Retromaniax Thread Excavator!
Αντιδράσεις
2.210
Όπως είχα αναφέρει κι εδώ http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?26898-Super-Mario-64-vs-Super-Mario-64-DS-%E3%ED%FE%EC%E5%F2 πρόσφατα απέκτησα ένα Ν64.

Η υπομονή είναι αρετή λένε. Έτσι κι εγώ έπειτα από υπομονή 16 χρόνων αγόρασα ένα Ν64 και μάλιστα το πήρα από Έλληνα πωλητή και είναι της ελληνικής αντιπροσωπείας Nortec το οποίο σημαίνει ελληνικές οδηγίες,διαφημιστική αφίσα κτλ.Να είμαι ειλικρινής προτιμούσα την κλασσική γκρι έκδοση αλλά και η μωβ δεν είναι κακή. Η κονσόλα και τα συναφή είναι σε άριστη κατάσταση. Πρέπει να μην είχε χρησιμοποιηθεί σχεδόν καθόλου.

Μερικές φωτογραφίες και σχόλια.

Προβολή συνημμένου 93218 Προβολή συνημμένου 93220Προβολή συνημμένου 93219Προβολή συνημμένου 93221

Προβολή συνημμένου 93222

Το πακέτο ήταν πλήρες με κονσόλα, χειριστήριο,μετασχηματιστή,καλώδιο σύνδεσης και αντάπτορα για σκαρτ, διαφημιστικές αφίσες με παιχνίδια της κονσόλας και του Game Boy Pocket, χαρτί προειδοποίησης για την επιληψεία, οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά, κάρτα μέλους Nintendo Club (δυστυχώς όχι του ελληνικού καθώς μάλλον τότε θα είχε σταματήσει) και ερωτηματολόγιο. Αυτό που βρήκα προχειροδουλειά από την ελληνική αντιπροσωπεία είναι το γεγονός ότι η αφίσα από την άλλη πλευρά είναι οι οδηγίες χρήσης του μηχανήματος και η εγγύηση. Έτσι αν θέλεις να στείλεις την εγγύηση αυτομάτως πρέπει να κόψεις την αφίσα...

Πάντως είναι απίστευτο ότι την εποχή εκείνη η Νintendo ήταν στην αγορά με 2 κονσόλες, μια με τα μικρότερα bit (Game boy) και μια με τα μέγιστα(N64).

Η εμπειρία μου με το Ν64 είναι σχετικά μικρή και πιο πολύ μέσω emulators. Τώρα πιστεύω να αναπληρώσω το κενό :) .

Για αρχή αγόρασα μερικά αγαπημένα μου παιχνίδια.

Super Mario 64

Mario Kart 64

Blast Corps

Cruis'n USA

Cruis'n World

Resident Evil 2

Mace the Dark Age

War Gods

καθώς και μία μνήμη memory pak και ένα expansion pak για να "τρέχει" καλύτερα το Resident Evil. Και η λίστα συνεχίζεται...

Αυτό που παρατήρησα ευχάριστα στα κουτιά ορισμένων παιχνιδιών είναι ότι στην μία πλαϊνή πλευρά εκεί που ανοίγει το κουτί υπάρχει στιγμιότυπο από το παιχνίδι.

Δείτε συνημμένο από αριστερά προς δεξιά:

Super Mario 64

Cruis'n USA

Cruis'n World

Blast Corps

Mario Kart 64

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλόπαιχτη και πανέμορφη!!! :)

Είδα μερικούς τίτλους που τους ζήλεψα!

Πλάκα-πλάκα, έχω αρχίσει να σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά να βγάλω το SNES μου από τη ναφθαλίνη και να αρχίσω να μαζεύω παιχνιδάκια.

Κάθε τέτοιο θρεντ σαν το δικό σου, με φέρνει όλο και πιο κοντά στην απόφασή μου αυτή!...

Μακάρι ο "Άγιος Βασίλης" να συνεχίσει να σου φέρνει τέτοια ρετροδωράκια! :)

Καλοπαικτο φιλε το νεο σου αποκτημα και υπαρχουν ενα σωρο παιχνιδιαρες να παιξεις σαυτο.Επισης το expansion pak θα το χρειαστης και για παιχνιδια οπως το Ζelda: majora's mask και το Donkey kong 64 που χωρις αυτο δεν παιζουν η βελτιωνει αλλα παιχνιδια οπως το εξαρετικο Castlevania: Legacy of darkness που αν το βρεις σε καλη τιμη αξιζει να το αγορασεις.Εχω γραψει ενα review παλαιοτερα γιαυτο http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?25610-Castlevania-Legacy-Of-Darkness-(Review)

Σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας να είστε καλά. Metal το DK είναι καλό στο Ν64? Για το Zelda ξέρω...απλά άπαικτο.

Και εδώ φώτο με τα πρώτα μου αποκτήματα.

261220132169.jpg

η μία από τις αφίσες με τα παιχνίδια GB Pocket

261220132167.jpg

Επίσης να πω ότι το Blast Corps το βρήκα από τοπικό πωλητή και αυτό "ελληνικό" και κοιτάξτε τι είχε μέσα στο κουτί του...

261220132177.jpg

261220132174.jpg

261220132175.jpg

Παιχνιδαρα ειναι φιλε το DK 64 τεραστιο σαν παιχνιδι και πανεμορφο.Ο μονος λογος που δεν αρεσε σε καποιους ειναι λογο του οτι ειναι πληρες τρισδιαστατο και ολοι αυτοι ειχαν συνηθισει τα DK του SNES.Με μια λεξη ειναι ''ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ''.

Kαλοπαικτο johny!!Αν καποιος δεν εχει την "τρελα" με τα original cartridges,η καλυτερη και φθηνοτερη λυση ειναι το everdrive (ειτε για Ν64 ειτε για SNES)

Καλοριζικα και καλοπαιχτα johny!! :D .

Angel_grig,Ajax87 ευχαριστώ για τις ευχές σας. @angel_grig καλή φάση το everdrive που λες αλλά εγώ θα ήθελα να έχω και τις οδηγίες για κάθε παιχνίδι και όπως έχω πει και για άλλες κονσόλες μαζεύω μόνο τα παιχνίδια που μου αρέσουν...

16 χρονια ειναι ΜΕΓΑΛΗ υπομονη...

Καλοπαιχτο και καλα ξενυχτια... :D

Μεγιες και καλόπαιχτα.Το resident evil 2 που αγόρασες είναι και η καλύτερη μεταφορά του παιχνιδιου συγκριτικά με την έκδοση του ps1.Για το mario kart σου εύχομαι καλό λιώσιμο με την παρέα σου :)

sephirothson είπε:
Μεγιες και καλόπαιχτα.Το resident evil 2 που αγόρασες είναι και η καλύτερη μεταφορά του παιχνιδιου συγκριτικά με την έκδοση του ps1.Για το mario kart σου εύχομαι καλό λιώσιμο με την παρέα σου :)
Όπως και να'χει το RE2 είναι ένα παιχνίδι που είναι must για το Ν64. Δεν είναι τυχαίο ότι η τιμή του είναι στα ύψη...Καλά για το Mario Kart δεν το συζητώ όλα τα λεφτά το 4πλό!! Ευχαριστώ Sephi, να'σαι καλά!

Καλορίζικος και καλόπαιχτος, ότι πρέπει για τα χριστούγεννα!!

Το Mace the Dark Age είναι παιχνιδάρα! Nαι, σαν 3D fighting το θεωρώ καλύτερο από τα virtual fighter, τα Tekken, ακόμα και από τα Soul Calibur. Οχι και τόσο δημοφιλής άποψη αλλά πραγματικά αυτό το παιχνίδι μου έκανε κλικ παρόλο που έχει τα προβληματάκια του.

Imgema είπε:
Το Mace the Dark Age είναι παιχνιδάρα! Nαι, σαν 3D fighting το θεωρώ καλύτερο από τα virtual fighter, τα Tekken, ακόμα και από τα Soul Calibur. Οχι και τόσο δημοφιλής άποψη αλλά πραγματικά αυτό το παιχνίδι μου έκανε κλικ παρόλο που έχει τα προβληματάκια του.
Από το Soul Calibur για το Dreamcast δεν ξέρω αλλά σαφώς καλύτερο από Virtua Fighter και Tekken σίγουρα. Είναι πιο ζωντανό και οι κινήσεις πολύ πιο ομαλές από τα προαναφερθέντα. Από γραφικά δε άλλο τίποτα χώρια τις τελικές κινήσεις. Επίσης και το War Gods καλή μεταφορά από τα arcades. Midway...εγγύηση.

Πίσω
Μπλουζα