Καλημερα σε όλους!!!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας saxlina
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

saxlina

RetroWannaBe
Αντιδράσεις
12
Καλημέρα στην παλιοπαρεα!

Παλιο- απτο γεγονος ασχολειται με τα παλια και ωραια πράγματα που ειναι μέρος της ζωης και των αναμνησεων μας,

Και το-παρεα γιατι ευκολα καταλαβαινει καποιος νεοειρχομενος οτι δεν πρόκειται για συνηθισμενο φόρουμ αλλα τα μέλη αποτελουν κατι πιο σημαντικο!

Όπως και οι μέρες που διανυουμε και μάλιστα η σημερινη !

Αυτο βέβαια δεν σημαινει οτι θα πάψουμε να ζουμε και να νοιώθουμε,οπότε μέσα στον γενικό χαμο ειπα να θυμηθω τα νιατα μου και να μοιραστω αναμνησεις με συνομηλικους και μη ,με ανθρώπους που έχουν καποιες αξιες και ευαισθησιες ζωντανες!

Προχθες καθαριζα στο παταρι και εβγαζα τα καλοκαιρινα για τα πιτσιρικια οπότε βρήκα μια κουτα με παλια παιχνιδια φυλαγμένα 20+ χρόνια σαν τα μάτια μου και ενω εξηγουσα στα μικρα μου τι ήταν αυτα που έβλεπαν,έκανα και μια αναζήτηση στο ιντερνετ για να βρω περισσότερα στοιχεια!

Μιλαω για τερατομαχους,εξωγηινους κλπ φιγουρες που μπορειτε να δειτε εδω:

http://s1244.photobucket.com/user/saxlina/library/?view=recent&page=1

Ειδα λοιπόν εκτος απτην οικονομικη αξια εχουν και συλλεκτικη!

Βρηκα λοιπον το φόρουμ σας και επειδη εχω και γω το μικρόβιο αλλα και πολλα συλλεκτικα των παιδικών μου χρόνων ειπα να γραφτω!

Μιλάμε για βιβλια δημοτικου,παιχνιδια,playmobil

Τόσο της γενιας μου 80-90s όσο και των αδερφών μου των 70s!

Σιγα σιγά θα ανεβάζω φωτο και θαζηταω την γνώμη σας ώστε να μην κανω καμια χοντράδα και πετάξω κάτι!

Welcome on board mister!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλώς ήρθες!

καλως ηρθες! Εδω μεσα θα βρεις πραγματα που δε θα πιστευεις στα ματια σου...κανονικη ρετρομανια δηλαδη!!!

Καλώς όρισες στην παρέα! Ηρθες στο κατάλληλο μέρος!

καλως ηρθες και καλή παραμονή τι ωραια παρουσιαση :flower:

Πίσω
Μπλουζα