"Καλησπέρα, τι θα πάρετε;" "Πιάσε μια ποικιλία τόμους Περιπέτεια και δυό μπιρόνια..."

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας DINO
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

DINO

Expert
Αντιδράσεις
1.312
attachment.php

Πραγματικά κάποιες φορές οι εκδότες, λατρεύουν να μπερδεύουν το αναγνωστικό κοινό τους.

Δείτε παρακάτω, πόσες κατηγορίες τόμοι "Περιπέτεια" έχουν κυκλοφορήσει:

attachment.php

Επάνω δεξιά είναι ο κλασικός τόμος με 3 τεύχη, ενώ αριστερά είναι "τόμος προσφορά - 4 τεύχη ΟΜΠΡΑΞ".

Ακολουθούν 2 τόμοι στην ίδια κατηγορία "προσφορά", αλλά με 4 τεύχη ΜΑΡΚ. Μάλιστα ο ένας γράφει στο εξώφυλλο "από το 1 ως το 100" και πράγματι είναι τα ορίτζιναλ τεύχη του '83-'85.

Συνεχίζουμε από κάτω με "Εξτρα τόμος ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ - ΜΑΡΚ : 4 διαφορετικά τεύχη Περιπέτειας", όπου βρίσκουμε τεύχη του '88 αλλά και του '90-'92.

Άβυσσος...

Aardy, πες μου τώρα, οτι δεν έχεις κάτι από δαύτα...

Οχι Dino δεν εχω η αληθεια ειναι οτι δεν διαβαζα Περιπετεια μικρος και δεν την κυνηγησα ποτε μου,Μαρκ τομους ομως δεν εχω ξαναματαδει,πολυ ενδιαφερον.

Ψεμματα λεω εχω εναν τομο απο σποντα. :D

κατσε λιγο dino τα συγκεκριμενα τευχη στις φωτο ειναι ανατυπωσεις, ετσι;

Όλοι οι τόμοι έχουν Ευρώ επάνω, εκτός από τον κλασικό πάνω δεξιά, οπότε θα είναι δεκαετίας 2000.

Τα τεύχη που έχουν μέσα είναι από '83-'94.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εγώ τι να πω που δεν ήμουν φαν του Μάρκ, αλλά πλέον ψάχνω να βρω Περιπέτειες παλιές και καινούριες;;;

Πόσα να συλλέξεις πια; Έχω άλλες 10-12 σειρές που θέλω να κλείσω!!! Αλλά η αγάπη για τα κόμικς δε σταματά!!!

Οπως ειπε και ο Aardvark πιο πανω...

εχω κι εγω μερικους απο σποντα

που αγορασα προσφατα (το καλοκαιρι δηλαδη).

Ιδου... :)

attachment.php

Τα ΜΠΛΕΚ και αυτα απο σποντα αγοραστηκαν...:biglaugh::tongue:

Σημερα πηγα στο περιπτερο και πηρα το τευχος περιπετειας που βγαινει καθε τεταρτη.Προς ευχαριστη εκπληξη ηταν το τευχος ''Ο πολεμος της ανεξαρτησιας'' τυλιγμενο σε ζελατινα εχοντας μεσα δωρο ενα dvd.Εχει σκαναρισμενα ολα τα εξωφυλλα της τελευταιας εκδοσης, πληροφοριες για τους χαρακτηρες και τους δημιουργους καθως και καποια παιχνιδια υπολογιστη.Οσοι πιστοι σπευσατε!

Aφιερωμενο σε ολα τα παιδακια... :baby2: :baby2:

attachment.php

:o

"Κυκλοφορούν" και οι υπόλοιποι;;; :)

Θες να με ξεκανεις?????!!!!!
attachment.php

Τι;;; :o Εσύ το έφτιαξες και αυτό;;;; :o :O

Τώρα μάλιστα. Φαίνεται!

ΒTW ωραίος βγήκε :thumb:

Μα το Δια και μα τα χίλια γένια που έλεγε και ο τρισπάπους μου ο μάγος πριν τον δαγκώσει ο Φλοξ ξέρεις που πάντα με εκπλήσσεις!

Thor είπε:
Μα το Δια και μα τα χίλια γένια που έλεγε και ο τρισπάπους μου ο μάγος πριν τον δαγκώσει ο Φλοξ ξέρεις που πάντα με εκπλήσσεις!
Ωωωω...Μα τα γενια ολου του Ονταριο και του Οντιν...σε ευχαριστω πολυ!!! :thumb:

angel_grig είπε:
Ευχαριστω Γρηγορη...να 'σαι καλα!!! :flower:

number_one.gif !!!!

Μήπως σου είναι εύκολο να του φτιάξεις και τη Μπέτυ;;;; im_yours.gif

Έτσι... για να μην είναι μοναχούλος του...

bravo.gif

Εσυ το εχεις βαλει αμετι μου χαμετι μου...να με ξεκανεις...
attachment.php

Πίσω
Μπλουζα