N nifragos RetroN00b Joined 25 Φεβ 2013 Μηνύματα 3 Αντιδράσεις 0 26 Φεβ 2013 #1 Καλησπέρα παιδιά !! είμαι ο Νίκος και πρόσφατα ανακάλυψα το forum. Ομολογώ ότι είναι υπέροχο που βρήκα επιτέλους ένα χώρο για να μοιραστώ τις αναμνήσεις μου!!! cu in my next post ;-)
Καλησπέρα παιδιά !! είμαι ο Νίκος και πρόσφατα ανακάλυψα το forum. Ομολογώ ότι είναι υπέροχο που βρήκα επιτέλους ένα χώρο για να μοιραστώ τις αναμνήσεις μου!!! cu in my next post ;-)
D@redevil Retired Admin Joined 31 Οκτ 2008 Μηνύματα 8.888 Αντιδράσεις 614 26 Φεβ 2013 #2 Καλώς το, το παιδί! Συνέχισε να μας λες για επισκέψεις στο εργοστάσιο της LYRA και να δεις για πότε θ' αρχίσουν τα εγκεφαλικά! (είμαστε και σε κρίσιμη ηλικία!) Enjoy the forum - οσονούπω θα σκάσει μύτη και τουρτίτσα! [edit] lol - παίζει να είναι το πιο γρήγορο καλωσόρισμα που έχω κάνει! Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: 26 Φεβ 2013
Καλώς το, το παιδί! Συνέχισε να μας λες για επισκέψεις στο εργοστάσιο της LYRA και να δεις για πότε θ' αρχίσουν τα εγκεφαλικά! (είμαστε και σε κρίσιμη ηλικία!) Enjoy the forum - οσονούπω θα σκάσει μύτη και τουρτίτσα! [edit] lol - παίζει να είναι το πιο γρήγορο καλωσόρισμα που έχω κάνει!
BETTY BOOP Official *GOD* of RetRo Joined 25 Απρ 2010 Μηνύματα 9.921 Αντιδράσεις 8.176 26 Φεβ 2013 #3 Καλώς όρισες στην παρέα μας! Καλή περιήγηση στις αμέτρητες σελίδες του retromaniax!
Metalcandyman Billy Mitchell εκ Σερρών Joined 23 Απρ 2011 Μηνύματα 9.414 Αντιδράσεις 6.268 26 Φεβ 2013 #4 Καλως ηρθες αλανι.
Kambia Co-Admin Διαχειριστές Joined 11 Ιαν 2008 Μηνύματα 13.685 Αντιδράσεις 1.472 27 Φεβ 2013 #6 Καλώς όρισες Νίκο. Ήδη η πρώτη σου ανάμνηση που μοιράστηκες μαζί μας ήταν "δυνατή" Ορίστε και το γλυκάκι πηγή
Καλώς όρισες Νίκο. Ήδη η πρώτη σου ανάμνηση που μοιράστηκες μαζί μας ήταν "δυνατή" Ορίστε και το γλυκάκι πηγή