Καλοκαιρινή Αθηναϊκή Συνάντηση 2014 (27 Ιουνίου)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Εχμμμμ....καμια φωτο δεν παιζει? :wait2:
 
Δυστυχως δεν νομιζω να εβγαλε κανεις. Hμασταν πολυ αποροφημενοι στο μπλα μπλα :)
 
Tα κυρια ερωτηματα ειναι δυο τι ωρα εφυγε ο Wally και ποιος ετυχε το φλουρι.
 
Περάσαμε πολύ ωραία στη σημερινή συνάντηση,ήταν πολύ ωραία η παρέα και συζητήσαμε ενδιαφέροντα θέματα.Πιστεύω να επαναληφθεί το φθινόπωρο.Χάρηκα που σας γνώρισα!
 
Με αυτά και με άλλα δεν βγάλαμε φώτο!! Δεν πειράζει, την επόμενη φορά που θα είμαστε περισσότεροι!! Ενδιαφέροντα όπως πάντα θέματα και χάρηκα που γνώρισα τα παιδιά! Εις το επανιδείν!!
 
Ολοι πηραν αυτοκολλητακια, τωρα για τις δισκετες δεν ξερω, εφυγα μαζι με τον Wally.
 
Φαντάζομαι ότι για το φλουρί έγινε τζακ πότ, και η πίτα του 2015 θα έχει 2 φλουριά.

Όσο για το τι ώρα έφυγε ο wally έχω και εγώ αυτή την περιέργια.
 
Xαχαχαχα. Σου την εφερα. Αυτη τη φορα εφυγα απο τους τελευταιους.
 
τελικα ουτε εγω καταφερα να ερθω γιατι την ωρα που ετοιμαζομουν να φυγω επεσε δουλεια και τελειωσα στις 8:30 το βραδυ οποτε δεν προλαβαινα ουτε το τελος και στενοχωρηθηκα γιατι ηθελα πολυ να ερθω....
 
Περάσαμε πολύ όμορφα στην χτεσινή συναντηση!Χάρηκα που γνώρισα νέους συνφορουμίτες και όπως είπε ο Wally είχαμε ενδιαφέροντα θέματα συζήτησης.Έμεινε άλυτο το μυστήριο της πρώτης ελληνικής βιντεοταινίας και μάλλον θα αργήσουμε να βρούμε την λύση του!!!Ορισμένα σκληροπυρηνικά στομάχια συνέχισαν για ένα τσιμπολογημα στο γνωστό στέκι του Θησείου,πριν λήξει η βραδιά!Εις το επανιδείν το Σεπτέμβριο ελπίζω!
 
Χαιρομαι παρα πολυ που περασατε καλα, αντε με το καλο και παλι το Σεπτέμβριο με 3πλάσια συμμετοχή! Χθες ειχα σκοπο αν ερχομουν να εφερνα ενα πολυ ρετρο απόκτημα που μου ηρθε απο ebay πριν λιγες μερες, πρόκειται για ενα ακριβές αντίγραφο φτιαγμένο απο δερματίνη των nunchaku που ειχε κι ο Bruce Lee στη ταινία "Game of death" (1972).. (Photo απο κάτω) Ειμαι σιγουρος οτι θα ενθουσιαζε τους θιασώτες του είδους!

DSCN1437.jpg
 
Kαλησπέρα.Τώρα που καλοκαίριασε θα κανονίσουμε καμιά συνάντηση όπως έγινε και τις προηγούμενες χρονιές; Tι λέτε;
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα