Καλτ παραστάσεις που άφησαν εποχή (και οι κριτικοί μίσησαν)

Domenica

Banned
Joined
9 Νοέ 2009
Μηνύματα
1.208
Αντιδράσεις
144
Ζητώ την βοήθεια σας σε κάτι. Οσον αφορά το θέατρο έχω μια ελαφρά διαστροφική αγάπη σε κακές ή αμφισβητούμενες παραστάσεις (κατα προτιμηση κλασσικών έργων διότι με τα πιο εναλλακτικά ο καθένας κάνει οτι θέλει και ουδεις ασχετος καταλαβαίνει). Θυμάμαι οταν πρωτοανέβηκα Αθηνα και έμενα στα εξωτικά Πατήσια πως τα γυρω θέατρα ανέβαζαν διάφορα απίθανα τα οποια και δεν μπορώ ακριβώς να κρίνω διότι δεν είχα τα χρηματα να πάω να δω μια παρασταση σαν ανθρωπος αλλά αφενος εβλεπα με τις ωρες τις φωτογραφιες απέξω αφετέρου διάβαζα τα οσα τους έσερναν οι κριτικοί. Μετά καποια τα ειδα στην τηλεόραση. Λοιπόν ξεκινώ και ζητώ τα φώτα σας για οποιες πληροφορίες ή φώτος ή προγράμματα.

1. Ρωμαιος και Ιουλιέτα με Κώστα Σπυροπουλο και Ελένη Κούρκουλα στην Κυψέλη.

2. Οι Αθλιοι σε μιούζικαλ (Στην Κολιάτσου οχι στο West End του Λονδινου και στα ελληνικά) με Τασο Χαλκιά ως Γιάννη Αγιάννη και Παρτσαλάκη ως Ιαβερη αν δεν απατώμαι. Νομιζω πως περασε απαρατηρητο.

3. Το ιδιο θέατρο ανεβασε μετα και το έπος ᾽Νταιάνα η πριγκηπισσα του λαού᾽ με Ντινο Ηλιοπουλο και νομιζω Γιουλη Ηλιοπουλου.

4. Τα αγαπημένα εργα της Μιμης Ντενίση (ξεκινώντας απο την Αννα Καρένινα) τα οποια ομως εγώ τα συμπαθώ γιατί μου κάνουν φοβερά ρετρο.

Δυστηχώς πλεόν οι κριτικοι δεν ασχολουνται με αποπειρες τηλεοπτικών και γενικώς γνωστών προσώπων να κάνουν σοβαρό θέατρο αν και νομιζω πως ο κοσμος πηγαινει. Τι σχετικο θυμάστε; Τι άλλες παραστάσεις; Εννοώ κυρίως παραστασεις κλασσικών έργων και οχι επιθεωρησεις ή μεταφορές παλιών ελληνικων κωμωδιών που ουτως ή άλλως η ποιοτητα τους ειναι αμφισβητούμενη.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ε σίγουρα εδώ ταιριάζει η Αντιγόνη με την Αλίκη
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το καλύτερο ήταν την σαιζόν 86-87 στο Μινώα "Όσα παίρνει ο άνεμος", με Σκάρλετ Ο Χάρα, την Μαρία -σας αγαπώ- Αλιφέρη
 
Δεν ξερω αν ειμαι εντος θεματος αλλα καλτ παραστασεις ,ανεβηκαν αρκετες.γυρω στο 1983 θυμαμαι αμυδρα το.. ω,καλκουτα το .προσωπα φυσικα και αλλοκοτα.με την γνωστη ΜΠΕΤΤΥ.τα εργα του κολλατου κλπ.
 
Πίσω
Μπλουζα