Καλύτερη παρτενέρ Γιώργου Κωνσταντίνου

Για να δούμε

• Αλίκη Βουγιουκλάκη ( ακόμη και εάν δεν έπαιξαν το ζευγάρι)

Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • Μάρω Κοντού

Ψηφοφορίες: 3 60,0%
  • Βούλα Αβραμίδου

• Ξένια Καλογεροπούλου

Ψηφοφορίες: 3 60,0%
  • Μαίρη Χρονοπούλου

• Ρένα Βλαχοπούλου

• Λίλιαν Μηνιάτη

Ψηφοφορίες: 1 20,0%
  • Τόνια Καζιάνη

• Νίκη Λινάρδου

• Κάτια Δανδουλάκη

• Συνολικοί ψηφοφόροι
    5
  • Αυτή η δημοσκόπηση θα κλείσει: .
Xμμ δεν το περιμενα να ειναι τοσο δυσκολο ,την Ξενια θα πω λογω Καθημερινων.

Δυο ψηφους εδωσα.
Η πρωτη και δαγκωτη στην Ξενια Καλογεροπουλου. Τι ζευγαρι ηταν αυτο που εκανε ο Γιωργος με την Ξενια! Σαν να βλεπω Κωνστανταρα με Κοντου. Τοσο ωραιο. Στο Γαμος αλα ελληνικα το δεσιμο τους ειναι εξαισιο. Υπερανω πασης προσδοκιας, θα ελεγα. Οι ματιες που ανταλλασσουν, τα χαμογελα του ενος προς τον αλλον, τα χαριτωμενα καβγαδακια τους που δειχνουν οτι ποτε δεν μπορει αυτο το ζευγαρι να μαλωσει στα σοβαρα, ολα αυτα ενα πραγμα δειχνουν: Δυο ανθρωπους απολυτα ταιριαστους μεταξυ τους που ακριβως επειδη ταιριαζουν και στην ζωη, ταιριαζουν και στην οθονη. Πιστευω πως αυτοι οι δυο θα εκαναν εξαιρετικη παρεα μεταξυ τους. Θα πηγαινε ο ενας να πει μια κουβεντα και θα την συμπληρωνε ο αλλος.
Ευτυχως το δεσιμο τους το διεκρινε και ο Γιαννης Δαλιανιδης και περιπου 20 χρονια μετα την ταινια τους εκανε ξανα ζευγαρι στην μικρη οθονη και τα Καθημερινα. Και για αλλη μια φορα εδωσαν ρεστα.
Η δευτερη ψηφος μου πηγε στην Λιλιαν Μηνιατη που εκανε ζευγαρι με τον Γιωργο στο Ανθρωπος για ολες τις δουλειες. Πιστευω πως η Λιλιαν ειναι μια πολυ ευστροφη γυναικα. Ετσι μου φαινοταν παντα μεσα απο τις ταινιες της. Το ιδιο ευστροφος ειναι και ο Γιωργος με το ευφυες και ιδιοτυπο χιουμορ που παντα τον διακρινει. Ενα χιουμορ που δεν το απολαυσαμε μονο μεσα απο την ιδιοτητα του Γιωργου ως ηθοποιου, αλλα και ως σεναριογραφου και ως σκηνοθετη. Και με την Λιλιαν ολο αυτο ηρθε, εδεσε και μας εδωσε την χαρα να απολαυσουμε ενα υπεροχο κινηματογραφικο ζευγαρι.

Κι εγώ ψήφισα την Ξένια Καλογεροπούλου. Ίσως ήταν η ταινία, η σκηνοθεσία και οι συνεχείς καβγάδες που έδειχναν αγάπη και ζεστασιά. Νομίζω το Γάμος αλά Ελληνικά είναι η καλύτερη ρομαντική κομεντί που έχει να επιδείξει ο ελληνικός κινηματογράφος και η χημεία των δύο πρωταγωνιστών του ίσως η καλύτερη απόδειξη.

Τώρα η δεύτερη μου ψήφος πήγε στην Μάρω Κοντού ασυναίσθητα. Τους έχω συνδιάσει μαζί ως ζεύγος και το ζευγάρι Κοκκίνου έχει μείνει στην ιστορία. Η τελευταία σκηνή της ταινίας με κάνει πάντα να συγκινούνται και η Μάρω Κοντού έδεσε με τον Αντωνάκη απόλυτα

Κυρία Κοκοβίκου ψήφισα. Μου το είπε στο φλυτζάνι η κουμπαρομπεμπέκα.
...οπότε παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω....

Το θυμήθηκα εκ των υστέρων αλλά πιστεύω ότι πολύ καλό δέσιμο και παρά την διαφορά ηλικίας είχαν ο Γιώργος Κωνσταντίνου με την Καίτη Πάνου στον φίλο μου τον Λευτεράκη. Χωρίς να υπερτονίζεται η σχέση τους έδεσαν πειστικά και νομίζω ήταν πολύ καλοί μαζί.

Δυστυχώς δεν την θυμόμουν την ώρα διεξαγωγής του poll και έτσι δεν την συμπεριέλαβαν.

Πίσω
Μπλουζα