Καλύτερη παρτενέρ Κώστα Βουτσά

Καλύτερη παρτενέρ Κώστα Βουτσά

• Μάρθα Καραγιάννη

Ψηφοφορίες: 7 70,0%
  • Ζωή Λάσκαρη

Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • Χλόη Λιάσκου

Ψηφοφορίες: 1 10,0%
  • Νόρα Βαλσάμη

• Ξένια Καλογεροπούλου

• Ζωζώ Σαπουντζάκη

• Ελένη ερήμου

• Μάρω Κοντού

• Έλενα Ναθαναήλ

• Καίτη Παπανίκα

• Συνολικοί ψηφοφόροι
    10
  • Αυτή η δημοσκόπηση θα κλείσει: .

Billious17

RetroActive
Αντιδράσεις
611
Ένας από τους πιο αγαπημένους μας ηθοποιούς που διακρίθηκαν και πέτυχαν όσο λίγοι στην κωμωδία ήταν ο Κώστας Βουτσάς. Θα ήθελα να δω με ποιες πρωταγωνίστριες σας ταιριάζει περισσότερο και σε ποιες ταινίες?

Ο Κώστας Βουτσάς υπήρξε ένας χαρισματικός κωμικός ηθοποιός και απόδειξη είναι πως έπαιξε με τόσες παρτενέρ και στάθηκε μια χαρά δίπλα σε όλες. Με τη μόνη που δε μου άρεσε ήταν με τη Ζωίτσα. Μέχρι και με τη Μάρω Κοντού που δεν είχαν καμία σχέση ως ηθοποιοί, τελικά μια χαρά ήταν στις κωμωδιούλες του 70.
Ίσως είναι ο ηθοποιός του παλιού κινηματογράφου με τις περισσότερες παρτενέρ, στις γυναίκες νομίζω αυτή η διάκριση ανήκει στη Μάρω Κοντού. Με όλες λοιπόν μου αρέσει, αλλά πιο πολύ απ όλες μου αρέσει να τον βλέπω δίπλα στη δροσερή Χλόη Λιάσκου. θα ψηφίσω λοιπόν τη Χλόη αν και πιστεύω πως οι περισσότεροι έχουν συνδέσει το Βουτσά με τη Μάρθα Καραγιάννη που παίξαν τόσες ωραίες ταινίες αλλά και με τη Νόρα Βαλσάμη που παίξαν επίσης σε πολύ μεγάλες επιτυχίες. Από εμένα είναι Χλόη και δαλιαννίδειο μιούζικαλ!

Εγώ ψήφισα την Νόρα Βαλσάμη. Ειδικά στον γαμπρό από το Λονδίνο μου φάνηκαν τρομερά γλυκό και πειστικό ζευγάρι.

Δεν ανηκει στους αγαπημενους μου ηθοποιους ο Κωστας. Κατι με απωθει επανω του και στις ατακες του δεν πολυγελαω, με ορισμενες εξαιρεσεις βεβαια. Νομιζω πως την ειχε ψωνισει καμποσο και αυτο βγαινει και στον φακο. Οπως ο Κουρκουλος και η Βουγιουκλακη, ας πουμε.
Απο τις ηθοποιους της λιστας τον προτιμω με την Καραγιαννη. Εχει το απολυτο ταιριασμα μαζι της και το εχει οσο με καμια αλλη. Ειναι δηλαδη σαν να ρωταμε με ποια ηθοποιο ταιριαζε περισσοτερο ο Κωνστανταρας οταν με την Μαρω Κοντου εφτιαξαν ενα απο τα ωραιοτερα ζευγαρια του ελληνικου κινηματογραφου.
Υπαρχουν βεβαια και καποιες ηθοποιοι που δεν θα επρεπε ποτε να κανουν ζευγαρι μαζι του. Λαθος η επιλογη της Λασκαρη, οπως ηδη αναφερθηκε απο την Θεια Λενα, λαθος η Ναθαναηλ, λαθος και η Παπανικα.

Δεν ανηκει στους αγαπημενους μου ηθοποιους ο Κωστας. Κατι με απωθει επανω του και στις ατακες του δεν πολυγελαω, με ορισμενες εξαιρεσεις βεβαια. Νομιζω πως την ειχε ψωνισει καμποσο και αυτο βγαινει και στον φακο. Οπως ο Κουρκουλος και η Βουγιουκλακη, ας πουμε.
Απο τις ηθοποιους της λιστας τον προτιμω με την Καραγιαννη. Εχει το απολυτο ταιριασμα μαζι της και το εχει οσο με καμια αλλη. Ειναι δηλαδη σαν να ρωταμε με ποια ηθοποιο ταιριαζε περισσοτερο ο Κωνστανταρας οταν με την Μαρω Κοντου εφτιαξαν ενα απο τα ωραιοτερα ζευγαρια του ελληνικου κινηματογραφου.
Υπαρχουν βεβαια και καποιες ηθοποιοι που δεν θα επρεπε ποτε να κανουν ζευγαρι μαζι του. Λαθος η επιλογη της Λασκαρη, οπως ηδη αναφερθηκε απο την Θεια Λενα, λαθος η Ναθαναηλ, λαθος και η Παπανικα.
Πιο ταιριαστός ήταν με την Μαρούδα στην ίδια ταινία παρά με την Λάσκαρη. Με την Παπανίκα δεν μου φαινόταν τόσο κόντρα όσο με την Κοντού και την Ναθαναήλ

Αφήνω την πρώτη πρόταση [...που ας πούμε ότι συμφωνώ σε ένα 15%...., αλλά δεν θέλω να το παραδεχτώ] και συμφωνώ 100% με τα υπόλοιπα.

Για μένα Μάρθα Καραγιάννη. Είχαν με το Βουτσά παρόμοιο μπρίο και νομίζω "ταίριαζαν τα χνώτα τους". Άνετα θα τους φανταζόμουν ζευγάρι κ στην πραγματική ζωή.

Πίσω
Μπλουζα