Καναδική συλλογή- must see

rkronin

RetroWannaBe
Joined
12 Απρ 2012
Μηνύματα
32
Αντιδράσεις
0
Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό

Δείτε τις συλλογές μέσα από 18 videos 14min το καθένα

το link στο you tube είναι http://www.youtube.com/user/FlophouseFilms

δεν ήξερα που να το ποστάρω αλλά επειδή είναι φιγούρες το πόσταρα εδώ. απλά έμεινα με το στόμα ανοιχτό......... :eek: o_Oo_Oo_O
 
Ευτυχώς που δεν μαζεύω G.I. Joe αλλιώς θα με μάζευαν...... Φανταστική συλλογή :animeek::animeek::animeek:

Δείτε κ αυτό :

 
η συλλογή πρέπει να κοστίζει περιουσίες ολόκληρες. το κλασσικό σχόλιο κάτω από διάφορα βιντεάκια είναι μα καλά που τα χωράνε όλα αυτά. πρέπει αν έχουν παλάτι η καναν εργοστασιακό χώρο που αν τα αποθηκεύουν. στη θέση της θα έφτιαχνα έναν πολυχώρο για να τα κάνω display. είναι πραγματικά κρίμα που είναι αποθηκευμένα :)
 
rkronin είπε:
είναι πραγματικά κρίμα που είναι αποθηκευμένα :)
Και μένα με ξίνησε αυτό αλλά τι να κάνεις? Πάντως ειναι αξιοζήλευτη η συλλογή! Πόσο να κοστίζει άραγε :wait2:
 
χωρίςνα θέλω να φανώ υπερβολικός μάλλον κάποια εκκατομύρια. σε κάποιο βιντεάκι που έβγαζε ατελείωτα κουτιά με συλλογές από φιγούρες από τα κελάρια της ανέφερε κάτι για όταν παίζουν τα παιδιά και μετά τα ξαναβάζουν στα κουτιά. επειδή τα είδα μονοκοπανιά σαν ταινία έχω την αίσθηση πως μπορόυν να πηγαίνουν παιδιά και να παίζουν με συγκεκριμένες συλλογές αλλά μπορεί αν είμαι και λάθος. αύριο θα κάτσω να τα ξαναδώ. και πάλι τώρα που το σκέφτομαι μπορεί να είναι ανεκτίμητη συλλογή. ειλικρινά θα ήθελα να πήγαινα για τουρισμό στους αποθηκευτικούς της χώρους και αν χάζευα ατελείωτες ώρες αυτές τις συλλογές.
 
Αν πας πάρε κ μένα χαχαχαχαχαχα θα είμαι ήσυχος!!!!! :p Πολλά μπράβο πάντως κ για την υπομονή κ για τον κόπο!!!! Πρέπει να έχει πολλαααααααααααα λεφτά!!!!! Εδώ κολλάει το λεφτά υπάρχουν η μήπως υπήρχαν? :p :p:p
 
έκατσα και τα είδα όλα ξανά σήμερα με την ησυχία μου. ναι πράγματι η τύπισα έχει τρελά λεφτά αν κρίνω και απο το σπίτι. βασικά γράφει βιβλίο με όλα ta gi joe σε όλες τις εκδόσεις σε ολόκληρο τον κόσμο και με το που το τελειώσει θα τα δώσει-πουλήσει -χαρίσει εκτός κάποιων αγαπημένων της κομματιών. για τις υπόλοιπες συλλογές τις δίνει κατα καιρούς σε άτομα που γράφουν αντίστοιχα βιβλία. από ότι διάβασα μπορεί ο οποιοσδήποτε να ζητήσει ξενάγηση η οποία είναι και free. ειλικρινά επειδή παίζει σε 2 χρόνια να βρεθώ Καναδά θα πάω σίγουρα :) .

εγώ στοιχηματίζω πως από τα g.i. joe δεν θα πουλήσει τπτ. όπως προανέφερα θα έφτιαχνα κέντρο ψυχαγωγίας με όλα αυτά. το σπίτι της από τότε που έχουν φύγει τα παιδιά της επειδή μεγάλωσαν το έχει μετατρέψει σε ένα μεγάλο διόραμα αν εξαιρέσεις τα δωμάτια που λειτουργούν σαν αποθήκες.

η απορία μου είναι αν τα έχει ασφαλισμένα. φαντασου αν πιάσει καμιά φωτιά η να γίνει κανας σεισμός.
 
rkronin είπε:
η απορία μου είναι αν τα έχει ασφαλισμένα. φαντασου αν πιάσει καμιά φωτιά η να γίνει κανας σεισμός.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα κ γω το σκέφτηκα αυτό χαχαχαχαχαχαχαχαχ :biglaugh::biglaugh::biglaugh: ελπίζω να ΜΗΝ γίνει γιατί πλάκα πλάκα είμαι λίγο γκαντέμης.....:shtup:
 
Πίσω
Μπλουζα