Κανείς δε θα μπορέσει να σε πειράξει... άγγελος φύλακας θα βάζει τάξη!!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Juanita
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Juanita

Retro PaTRi@RcH
Αντιδράσεις
376
Στο Σαιν Πωλ, ο φύλακας άγγελος της Κάντυ είναι ο Τέρρυ.

Ο Άλμπερτ καταλαβαίνει το αίσθημα που δημιουργείται ανάμεσα στην κόρη του και το μεγάλο γιό του γείτονος δούκα στη Σκωτία και αποφασίζει να τα αφήσει να ζήσουν τον έρωτά τους...

Στο Σαιν Πωλ η Κάντυ καταλαβαίνει πως η αρχική της εντύπωση για τον Τέρρυ ήταν λανθασμένη...

Κάτω από το παγερό ενίοτε και ειρωνικό συχνά προσωπείο κρύβεται μιά ευαίσθητη ψυχή αλλά και ένας δυναμικός χαρακτήρας που δε σηκώνει πολλά νταϊλικια από μοσχα(ρια)ναθρεμένα.

c57lv0.jpg

Οι λίγοι μήνες που πέρασαν παρέα αξίζουν μιά ζωή και οι αναμνήσεις θα τους συντροφεύουν για πάντα...

d23mh6.jpg

Προβολή συνημμένου 71813Προβολή συνημμένου 71814

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ax :heartcloud: επειδη ολα τα εχει πει ο ποιητης:

οι στιγμές που μου 'δωσες αξίζουν μια ζωή

:bow2:

Βρε κορίτσια, τι τίτλοι είναι αυτοί;;; Ημαρτον!!! :tease:

Αυτό το στην κόρη του, Ο Άλμπερτ εδώ μου κατσε βρε Juanita. Από σένα δεν το περίμενα ποτέ αυτό :nono: . Και.. η πρώτη φορά που θα διαφωνήσω μαζί σου:sure:. Μπορεί στο κολλέγιο, ο φύλακας άγγελος να ειναι ο Τέρρυ, σε όλη την υπολοιπη ζωή της, όμως ειναι μόνο ο Άλμπερτ. Και.. σορι που το λεω, στις τερρυκιές, αλλά ο Άλμπερτ, διέσχισε τον ωκεανό να την βρει-προστατέψει. Ο Τέρρυ καπου στην Αμερική, και ηθοποιός πια, αν θυμαμαι καλά, δηλωσε πως : η ζωή μου ειναι εδώ πια, δεν μπορώ να γυρίσω πια πίσω! Και στο anime και στο manga.

Σιγουρα, οι στιγμες στο κολλεγιο, ειναι άκρως ερωτικές. Τι το φιλι (ειδικά στο manga, που τα δείχνει και όλα μαζεμένα), τι την νυχτα που επεσε απο τις σκάλες, αλλά οι στιγμες με τον Άλμπερτ, βγαζουν μια τρυφερότητα, εναν.... δεν περιγράφεται με λόγια. Ουτε και αυτά με τον Τέρρυ φυσικά, αλλά... μας τελειωνουν νωρίς βρε παιδί μου!

DINO είπε:
Βρε κορίτσια, τι τίτλοι είναι αυτοί;;; Ημαρτον!!! :tease:
Μα βρε Dino, ο Τερρυ ηταν ο φυλακας αγγελος της Καντυ στο σχολειο...αχ :heartcloud: εκει τον ερωτευτηκα κ'εγω :heartcloud: τοτε, ημουν μαλλον μικρη και ηλιθια, ονειρευομουν τον πριγκιπα που ερχεται να σωσει την βασιλοπουλα που κινδυνευει :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

τι την νυχτα που επεσε απο τις σκάλες' date=' [/quote']Ax Λορενα, αυτο ειναι το αγαπημενο μου επεισοδιο :heartcloud: . Εκει που η Καντυ πεφτει απο τις σκαλες, την βρισκει ο Τερρυ, την πηγαινει λιποθυμη στο ιατρειο, η Καντυ κλαιει ψελλιζοντας το ονομα του Αντονυ και ο Τερρυ γινεται "πυρ και μανια"....και ΝΑΙ, σ'αυτο το επεισοδιο μιλαει ο Παυλιδης.... :heartcloud: :heartcloud: :heartcloud: :heartcloud: (οσα συννεφακια και να βαλω δεν αρκουν)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Λορένα είπε:
Αυτό το στην κόρη του, Ο Άλμπερτ εδώ μου κατσε βρε Juanita. Από σένα δεν το περίμενα ποτέ αυτό :nono: . Και.. η πρώτη φορά που θα διαφωνήσω μαζί σου:sure:. Μπορεί στο κολλέγιο, ο φύλακας άγγελος να ειναι ο Τέρρυ, σε όλη την υπολοιπη ζωή της, όμως ειναι μόνο ο Άλμπερτ. Και.. σορι που το λεω, στις τερρυκιές, αλλά ο Άλμπερτ, διέσχισε τον ωκεανό να την βρει-προστατέψει. Ο Τέρρυ καπου στην Αμερική, και ηθοποιός πια, αν θυμαμαι καλά, δηλωσε πως : η ζωή μου ειναι εδώ πια, δεν μπορώ να γυρίσω πια πίσω! Και στο anime και στο manga.Σιγουρα, οι στιγμες στο κολλεγιο, ειναι άκρως ερωτικές. Τι το φιλι (ειδικά στο manga, που τα δείχνει και όλα μαζεμένα), τι την νυχτα που επεσε απο τις σκάλες, αλλά οι στιγμες με τον Άλμπερτ, βγαζουν μια τρυφερότητα, εναν.... δεν περιγράφεται με λόγια. Ουτε και αυτά με τον Τέρρυ φυσικά, αλλά... μας τελειωνουν νωρίς βρε παιδί μου!

Ζητώ γονυπετής συγνώμη!!! :D

Αλλά, ο Άλμπερτ έφυγε για Αφρική μόνο όταν ένιωσε πως η Κάντυ είναι σε καλά χέρια...

... και ο ίδιος την αναφέρει ως υιοθετημένο του παιδί στο κάζο των αρραβώνων... :cheers:

Και ναι!!! έχεις απόλυτο δίκιο... Ο Άλμπερτ είναι ο πρώην νυν και αεί, εν ολίγοις ο εσαεί φύλακας άγγελος της μικρής... :heartcloud:

Καταλαβαίνει τα αισθήματά του μόνο όταν απαλλάσσεται από τις μνήμες και είναι ελεύθερος να ερωτευτεί και να αγαπήσει... :hurrah:

όλα όμως στον καιρό τους...

Η κουβέντα του Τέρρυ πως ,τώρα η ζωή μου είναι εδώ και δεν μπορώ να γυρίσω πίσω,με έκανε να αναρωτιέμαι γιατί αλλά τελικά αποφάνθην(...πρέπει να το έγραψα σωστά αυτό :xm: )ότι ήθελε να "παγιωθεί" η θέση του στο θέατρο ώστε να μπορεί να προσφέρει στην Κάντυ μακροπρόσθεσμα ένα σταθερό περιβάλλον όντας πια καταξιωμένος...Που το βγάζω το συμπέρασμα αυτό;...Το κίνητρο του Τέρρυ φεύγοντας απο το κολλέγιο του Αγίου Πάυλου ήταν να προστατέψει την Κάντυ...Απαξιώνοντας όμως το όνομά του και την οκονομική του επιφάνεια και λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα την έπερνε μαζί του αν ήταν μεγαλήτερος ,μου δίνουν να καταλαβώ πως δεν ήθελε να φερθεί ανώριμα και παρορμητικά για το καλό και των δύο...Ας μην ξεχνάμε πως η Κάντυ του Αγίου Πάυλου φέρει ένα όνομα πίσω της και μια εξασφαλισμένη ζωή κάτι που δεν μπορούσε ο Τέρρυ να της προσφέρει σαν ανερχόμενος ακόμη ηθοποιός...Και όχι δεν είμαι Τερρυκιά απλώς με πιάνει καμιά φορά η "ανάγκη" να υπερασπιστώ και το "μαύρο πρόβατο" του μάνγκα...Είμαι πονοψυχιάρα...(κατάλοιπό όλων τον φαν της Κάντυ.... :D )!!

Άσχετο, αλλά βλέποντας τον τίτλο νόμισα πως το topic έχει να κάνει με την ΑΕΚ.

Sorry, carry on...

Θεϊκό σχόλιο! :bow2:

Κερδίζει ακόμα και τον ίδιο τον τίτλο!

domniki είπε:
Γιατι ρε παιδια? Τι εχει η ΑΕΚ?

Φταίει η έμπνευση :D που έχω κάθε φορά για τους τίτλους των νηματίων που ανοίγω και που χρειάζεται μιά δόση φαντασίας για να καταλάβουν οι άλλοι τι θέλει να πει η ποιήτρια: εγώ δλδ :sure:

Το τραγούδι αυτό των Μουτσάτσου - Ζιώγαλα έχει συνδεθεί με την ανάληψη της ηγεσίας της ΑΕΚ από τον Ντέμη και ακουγόταν (ίσως ακόμη και τώρα) πριν την έναρξη των εντός έδρας αγώνων της... :cheers:

Πάντως τώρα φροντίζω να είναι όσο γίνεται πιό σχετικοί με το θέμα που ανοίγω και να μη χρειάζεται κανείς ποιητική αδεία για να μπει στο νόημα... :o

Juanita είπε:
Το τραγούδι αυτό των Μουτσάτσου - Ζιώγαλα έχει συνδεθεί με την ανάληψη της ηγεσίας της ΑΕΚ από τον Ντέμη και ακουγόταν (ίσως ακόμη και τώρα) πριν την έναρξη των εντός έδρας αγώνων της... :cheers:
Α, μαλλον θα εννοουν οτι ο Νικολαϊδης θα ειναι ο φυλακας αγγελος της ΑΕΚ? Μα νομιζω οτι εχει φυγει απο την ΑΕΚ τωρα.

Αχ καλή μου domniki, μην το σκαλίζεις άλλο, ξύνεις πληγές...

Το τραγούδι παιζόταν τη σεζόν 2004-5 (και μόνο) στο ΟΑΚΑ... όχι πια... δυστυχώς την άφησε ξανά μόνη.
sobbing.gif

Παρά τις έντονες αντιρρήσεις της καλής μου το είχα χρησιμοποιήσει και ως άσμα εισόδου στον γάμο μου!

Juanita sorry, σου κατέστρεψα το thread... Κι είσαι και γαυρίνα...

alkis21 είπε:
Παρά τις έντονες αντιρρήσεις της καλής μου το είχα χρησιμοποιήσει και ως άσμα εισόδου στον γάμο μου!
:rofl:

Ωραια τραγουδι για γαμο, αλλα αν και στην τελετη σκεφτοσουν την ΑΕΚ, καλα εκανε και ειχε αντιρρησεις το ετερο σου ημισυ :D

alkis21 είπε:

...
Δε χρησιμοποιούσες καλύτερα τη μουσική τίτλων της "Μάχης... " :D :D :D

Φέρνει σε κάτι διθυραμβικό...

alkis21 είπε:
... άσμα εισόδου στον γάμο μου...
Τουτέστιν;;;

Σε ποια ακριβώς στιγμή ακούγεται αυτό;;; (Δηλαδή, έχω κάτι υπόψη μου αλλά μάλλον δε μου κολλάει...)

Σόρρυ παιδιά, αλλά είμαι λίιιιιγο άσχετη με τα διαδικαστικά του γάμου... :o

@domniki: Δε σκεφτόταν την ΑΕΚ καλέ το παιδί, τη γυναίκα του σκεφτόταν, και της δήλωνε πως θα είναι ο φύλακας άγγελός της! Καλά τα λέω γαμπρέ;; :D

Τρία είναι τα κύρια τραγούδια που καλείται να επιλέξει το ζευγάρι για τη γαμήλια δεξίωση: Το τραγούδι εισόδου (που παίζει όταν μπαίνει το ζεύγος στην αίθουσα), το τραγούδι στη διάρκεια που κόβουν την τούρτα και φυσικά αυτό του πρώτου χορού.

Τι κάθομαι και λέω, Θεέ μου... σε λίγο θα συζητάω για ανθοστήλες και προσκλητήρια. Δυο χρόνια μετά κι ακόμα τα θυμάμαι.

Όσο για το τι σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή, ήταν "άντε επιτέλους έχω ψοφήσει της πείνας"!

alkis21 είπε:
Τρία είναι τα κύρια τραγούδια που καλείται να επιλέξει το ζευγάρι για τη γαμήλια δεξίωση: Το τραγούδι εισόδου (που παίζει όταν μπαίνει το ζεύγος στην αίθουσα), το τραγούδι στη διάρκεια που κόβουν την τούρτα και φυσικά αυτό του πρώτου χορού.
Τι κάθομαι και λέω, Θεέ μου... σε λίγο θα συζητάω για ανθοστήλες και προσκλητήρια. Δυο χρόνια μετά κι ακόμα τα θυμάμαι.

Όσο για το τι σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή, ήταν "άντε επιτέλους έχω ψοφήσει της πείνας"!

Οχι, ενταξει, δε θα ρωτησω περαιτερω για το πως στολιζουνε την εκκλησια, ποσους πολυελαιους αναβουνε, πως ειναι οι μπομπονιερες ή τα προσκλητήρια...

Όσο για το τι σκεφτόσουν εκείνη τη στιγμή... φταίω εγώ που κάθομαι και σε υποστηρίζω και σε βγάζω ρομαντικό σε ένα θέμα που έχει συννεφάκια κι εσύ μιλάς για την ΑΕΚ!!:sure:

Αγαπητέ Άλκη ξεχάσατε να πείτε στα κορίτσια για να μην ξεθαρρέυονται πως θα φάνε δηλαδή ,πως στην δεξίωση του γάμου καταλήγουν να φάνε όλοι εκτός απο το γαμπρό και την νύφη,γιατί μια να γυρνάνε σαν τους δαιμονισμένους τα τραπέζια για να τσουγκρίσουν,μια για να χορέψουν τον πρώτο χορό,μια για να κόψουν την τούρτα,μια το άγχος να πάνε όλα καλά,το φαγητό έχει γίνει λάστιχο και επιπλέον τα γκαρσόνια έχουν μαζέψει το κυρίως πιάτο και έχουν προχωρήσει στο επιδόρπιο!! :cry: ... :angry: ....!(εχμ κορίτσια ποιό ήταν το θέμα μας αρχικά; :precry: ... :D )

Πίσω
Μπλουζα