Κασετίνα στη μέση του θρανίου

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας BETTY BOOP
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

BETTY BOOP

Official *GOD* of RetRo
Αντιδράσεις
7.618
Μια σχολική συνήθεια στο Δημοτικό ήταν να βάζουμε τις κασετίνες στη μέση του θρανίου, χωρίζοντάς το σε δύο μέρη, το δικό μας και του διπλανού/της διπλανής μας. Χρησιμοποιούνταν οι κασετίνες με φερμουάρ (σαν σάντουιτς-οι δίπατες ή τρίπατες) Αυτός ήταν και ένας τρόπος να μην αντιγράφουμε σε ώρα διαγωνίσματος...

Μήπως τις βάζαμε και ορθιες? σαν κάτι να θυμάμαι.

θυμάμαι εγώ και η διπλανή μου, βαζαμε και τις 2 την μια κατω απο την άλλη(ήταν με τα μαγνητάκια), ποποοοοο το ειχα ξεχασει αυτο!!! Με νευριαζε γιατι ολο εκανε αντιγραφη απο εμενα και ολο εγω την πληρωνα απο την δασκαλα :o

Χαχα εμείς τις βάζαμε μόνο όταν μαλώναμε και δεν μιλιόμασταν!

Στις ασκήσεις όμως οι διαφορές ξεχνιόντουσαν και οι κασσετίνες εξαφανίζονταν αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο στη συνεργασία ;p

Είναι απίστευτο τελικά το τι μπορεί να θυμάται κανείς! Ωραία ανάμνηση Χριστίνα. Πολλές φορές κάναμε και τείχος για να μην αντιγράφει ο διπλανός μας στα διαγωνίσματα.

Το κάναμε και μεις, αυτό με τις κασετίνες στα διαγωνίσματα. Όπως και με κάτι ντοσιέ, που ήταν πολύ της μόδας τότε...

Πού το θυμήθηκες αυτό, το είχα ξεχάσει εντελώς! Κι εμείς τις βάζαμε. Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε ιδιαίτερα.

Πίσω
Μπλουζα