Κατέβασμα τευχών.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

pooky(1)

MultiDimensional RetroDivinitY
Αντιδράσεις
254
Μια απορία που μου έχει δημιουργηθεί.

Αν κάνω "κλικ" πάνω σε τεύχος προς κατέβασμα με IE, Chrome, FIrefox, ανοίγει παράθυρο διαλόγου, κτλπ και το τεύχος κατεβαίνει κανονικά.

Όμως:

Σε Opera αντί να ξεκινήσει κατέβασμα βγαίνει παράθυρο γεμάτο κινέζικα και κατέβασμα δεν ξεκινάει ποτέ.

Να μου πεις γιατί δεν κατεβάζεις με άλλο browser.

Γιατί "you do not surf, you opera"

Είναι πρόβλημα του GRM, δικό μου, συμβαίνει σε άλλον;

Win 7 ultimate 64bit και μάλιστα το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω σε 6 διαφορετικούς υπολογιστές. Μόνο εδώ.

και εγώ που χρησιμοποιώ κυρίως opera έχω το ίδιο πρόβλημα,γι'αυτό χρησιμοποιώ άλλους browsers για να κατεβάζω τα τεύχη.

Αν και δεν είμαι και ο σχετικότερος γι' αυτά τα θέματα, *μάλλον* αυτό πρέπει να γίνεται γιατί πάει και ανοίγει το rar αρχείο, αντί να το κατεβάσει. (τα "κινέζικα" που γεμίζουν την σελίδα είναι το ίδιο το αρχείο, φαντάζομαι).

Μήπως ο Opera έχει κάποια επιλογή στα options για να αναγνωρίζει τα rar και να τα αντιμετωπίζει με "save as", αντί για κατευθείαν "open" σαν να είναι text αρχείο σε νέο παράθυρο;

Δεξι κλικ και save as δοκιμασατε;

Επειδη χρησιμοποιω opera πολλα χρονια ειναι κατι που συμβαινει σε ολα τα rar.Eτσι πρεπει να κανεις δεξι κλικ πανω στη εικονα του pixel πχ και να το σωσεις ως save to download folder ή save linked content as.Ετσι θα ξεκινησει το download στο downloads κανονικα

OK.

Δεξί κλικ και "αποθήκευση φάκελο μεταφόρτωσης" και φαίνεται να κατεβαίνει κανονικά.

Δεν είχα δει την επιλογή, πήγαινα κατευθείαν στην "αποθήκευση εικόνας".

Ευχαριστώ πολύ άπαντες. Ο Opera είναι ο αγαπημένος μου browser, δεν τυχαίνει να κατεβάζω τίποτε από το web (torrents excluded of course)!!!!

Α ρε, δεν θα ξανανοίξω τον IE!!!! (για τίποτε και ποτέ όμως) !!!!!!!!!!!

Tools -> Preferences -> Advanced Tab -> Downloads

Ξετικάρουμε το Hide files opened with Opera και βρισκουμε την εγγραφή application/x-rar-compressed

διπλό κλίκ απάνω του και του αλλάζουμε τα πετρέλαια

Ωραίος ο Saulot !! :thumb:

Ετσι απαλασσόμαστε απο την ανάγκη για δεξί κλικ υποθέτω. :)

Ακριβώς!

Γιώργο ευχαριστώ πολύ!!! :thumb: :thumb:

Yeap!!

Το έμαθα για τα καλά απο τοτε που ενσωμάτωσαν torrent client (η ίδια διαδικασία απενεργοποίησης)

Το οποίο client θα σε κάνει autobanned σε private trackers...... Άλλου παπά ευαγγέλιο βέβαια, αλλά.......

pooky(1) είπε:
Το οποίο client θα σε κάνει autobanned σε private trackers...... Άλλου παπά ευαγγέλιο βέβαια, αλλά.......
αυτο τολμώ να πώ οτι δέν το ήξερα, γιατί ρε παιδια?

(Γιατί ειδικά στο TL θέλουν συγκεκριμένο tracker και με συγκεκριμένο στήσιμο, αλλιώς κόβουν κεφάλι χωρίς δεύτερη) ......

!!!! με το rtorrent δεν είχα πρόβλημα !!!

Πίσω
Μπλουζα