Κατ'αρχας καλησπερα σε ολους.Επειδη κατα καιρους ολο και καποιο παιχνιδακι απο τα MAME μου κολλαει στο μυαλο και θελω να το παιξω οπως επισης υπαρχουν πολλα ακομα παιχνιδακια τα οποια επαιζα παλια αλλα δεν μπορω να τα παιξω λογο πληκτρολογιου...σκεφτομαι να κατασκευασω μονος μου τα κλασικα, δηλαδη ενα μοχλο (ο οποιος θελω να ειναι απαραιτητα στα δεξια γιατι μια ζωη αναγκαζομουν να σταυρωνω τα χερια για να παιζω..) τα κουμπακια (μεχρι το πολυ να βαλω εξι αν και τεσσερα πιστευω ειναι υπερ αρκετα) και επισης τα κλασικα κουμπακια για start και απαραιτητα καταληξη usb για να το συνδεω στον υπολογιστη.Ειναι αμαρτια τοσο καιρο να βασανιζομαι και ειμαι σιγουρος ολοι οι παλιοι που ειμασταν στην εποχη με τα ηλεκτρονικα και τα φλιπερακια με καταλαβαινουν..Οποτε ανακεφαλαιωνουμε,πως μπορουμε να βρουμε υλικα?Εχω δει στο ebay τα κουμπια και τετοια αλλα τι γινεται με τα κυκλωματα που θα χρειαστουν?Εχω δει στους μοχλους στο ebay το joystick happ competition/super που νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο μιας και με τετοιο μοχλο επαιζα και ο αλλος ο κλασικος με την μπιλια στο πανω μερος δεν με βολευει πολυ καλα..αλλα εχω δει και εναν που λεει 360,ποια ειναι η γνωμη σας και ποια η διαφορα competition/super και 360?Επισης στα κουμπια θα βολευε αυτα που εχουν μια ας το πω κοιλοτητα σαν να μπαινει το δαχτυλο μεσα παρα εκεινα που ειναι εντελως ευθεια η' ειναι καπως κοιλα στο πανω μερος και επισης εχω δει οτι υπαρχουν καποια επισης happ τα οποια φαινεται οτι ειναι πιο καλα..Εσεις τι λετε?Τελος σε ενα θεμα ενος παιδιου εχω δει την κατασκευη ενος χειριστηριου με πλακετα απο χειριστηριο playstation αλλα θελει κολλησεις με κολλητηρι και δεν εχω κατι τετοιο και επισης εχω δει κατι που λεγεται ipac το οποιο βεβαια ειναι ακριβουτσικο και κανει την αναλογη δουλεια.Τι ακριβος μπορει να γινει?Συνοψηζοντας θα ηθελα την γνωμη σας στα παραπανω,επειδη δεν επιτρεπεται η αναρτηση στοιχειων αν υπαρχει καποιο μαγαζι εν ελλαδι και εχεται υποψην σας για να παρουμε οτι χρειαστει ας μου στειλεται με πμ περισσοτερα στοιχεια και τελος αν καποιος μπορει να κατασκευασει κατι κατ'υποδειξη και δεν μου ζητησει τιποτα τρελο (οι καιροι ειναι δυσκολοι δυστυχως..) ας μου στειλει πμ αφου με ενδιαφερει αμεσα.Εχω δει καποια αναφορα στον Ιορδανη αλλα αυτα που εχει κατασκευασει δεν με καλυπτουν καθως δεν θελω κατι με στρογγυλο μοχλο και σε ενα μονοκοματο ορθογωνιο.Να αγορασω κατι ετοιμο επισης δεν το βλεπω μιας και ειμαι ιδιοτροπος και ολο κατι δεν θα με βολευει (μοχλος αριστερα η' κοντα στα κουμπια κτλ) οποτε..Τα φωτα σας παρακαλω!
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: