freaktmp
Expert
- Αντιδράσεις
- 10.912
Προσφατα απεκτησα το πολυποθητο 1541 Ultimate-II, αλλα μπορεσω να το χρησιμοποιησω (και να το παρουσιασω στο forum) χρειαζεται ενα σειριακο καλωδιο για να συνδεθει με τον C64.
Οδηγιες για την κατασκευη του καλωδιου βρισκουμε εδω. Προσοχη το διαγραμμα ειναι απο την πλευρα που γινονται οι κολλησεις!
Βυσματα DIN6 βρισκουμε στα τοπικα καταστηματα ηλεκτρονικων αν ειμαστε τυχεροι, αλλα επειδη εγω ως συνηθως ειμαι καθε αλλο παρα τυχερος, τα πηρα απο εδω!
Μερικες φωτογραφιες απο την διαδικασια:

Ειναι λιγο κοντο, αλλα φτανει για την δουλεια που το θελω!
BTW πρωτη φορα φτιαχνω καλωδιο και τωρα που του πηρα τον αερα, ποιος με πιανει! Τρεμετε RGB Scart καλωδια για Mega Drive mod1 και Amstrad 6128!!!
Οδηγιες για την κατασκευη του καλωδιου βρισκουμε εδω. Προσοχη το διαγραμμα ειναι απο την πλευρα που γινονται οι κολλησεις!
Βυσματα DIN6 βρισκουμε στα τοπικα καταστηματα ηλεκτρονικων αν ειμαστε τυχεροι, αλλα επειδη εγω ως συνηθως ειμαι καθε αλλο παρα τυχερος, τα πηρα απο εδω!
Μερικες φωτογραφιες απο την διαδικασια:

Ειναι λιγο κοντο, αλλα φτανει για την δουλεια που το θελω!
BTW πρωτη φορα φτιαχνω καλωδιο και τωρα που του πηρα τον αερα, ποιος με πιανει! Τρεμετε RGB Scart καλωδια για Mega Drive mod1 και Amstrad 6128!!!
Τελευταία επεξεργασία: