Κλασσικοί Τίτλοι στο Playstation Store XBLA Revived from the grave

houndead

RetroWannaBe
Joined
27 Νοέ 2012
Μηνύματα
66
Αντιδράσεις
4
Οπως πολοι σιγουρα θα περιμεναμε απο την αγαπητη μας capcom φιλοι και φιλες για ακομη μια φορα εκανε το θαυμα της να επανακυκλοφορησει τους κλασικους της τιτλους απο τα capcom clasics που ειχανε βγει και σε αλλες πλατφορμες οπως playstation 2 psp στο online μαγαζι τους.Τωρα υπαρχουνε καλα και κακα οπως παντα σε αυτη την υποθεση καθως οπως οι περισοτεροι γνωριζουμε γιατι παντα μα παντα μας πουλανε τετοιου ειδους πραγματακια μια περιουσια συνηθως.Ας ξεκινησουμε λοιπον απο τα καλα που δεν ειναι και αρκετα μιας που η capcom προσφερει εντελως δωρεαν ενα παιχνιδακι της απο τα κλασικα συν ενα απο τα 1942 και το avengers σε trials.Kατεβασα το παιχνιδακι στο μηχανημα λοιπον και επαιξα με το black tiger η dragon για την αμερικανικη και ευροπαικη εκδωση που ητανε και το δωρεαν δωρακι τους (καθαρματα μπορουσανε τουλαχιστον και το avengers) :shake: να δοκιμαζαμε και λιγακι το online play του! Αλλα ας μην γινομαι υπερβολικος μιας που φιλοτιμηθηκανε μια φορα μιλωτας παντα κυριως για την capcom.Το παιχνιδακι τρεχει πολυ καλλα και εχεις και αρκετες επιλογες οπως να στρετσαρεις την οθωνη,smoothing,scanlines,μεχρι και να αναποδογυρησεις τα μενου :xm: ? γιατι? :wait2: σιγουρα θα ειχανε καλο λογο για αυτο. Τελος παντων μπορεις μαλιστα να κατεβασεις και replay's απο ποιο παικταραδες και να γινεις master of score ranking και εχει και το ποιο forgiving casual mode για τους ποιο γρινιαρηδες σαν και εμενα :rant: (δεν αντεχεται το παιχνιδι ειναι πολυ δυσκολο) Θα μπορουσε κανεις να το αναφερει το black tiger η καλυτερα να το αναφερω ος dragon μιας που δεν βλεπω καμια τιγρη εκει μεσα! :xm: ΑΑΑ ΝΑΙ μαλον η τιγρη ειναι αυτος σωστα χε χε,που ημασταν α ναι σαν το castlevania της capcom μπορει να το παρομιασει κανεις.Nαι εχει αρκετα κοινα θυμιζωντας πολυ ο τυπας τον κλασικο simon belmond σε ποιο quick εκτελεση φυσικα,και με την ποιο μακρια αλυσιδα που εχει δει κανεις! cratos σκασε απο την ζηλεια σου,belmond βαλε τα κλαματα!

Προβολή συνημμένου 74688Προβολή συνημμένου 74689Προβολή συνημμένου 74690

Γινεται και κακρυτερη trust me:nervous:Η αλισυδα.........οχι δηλαδη μην νομισετε τιποτα αλλα

Θυμηζει μαλιστα πολυ εντονα το rygar και ειναι πολυ εθυστικο βαζοντας σε να θελεις να το σκισεις,ειναι απο αυτα τα τυρανικα δυσκολα arcades που θελεις να τα μαθεις ακομη καλυτερα.

Τα κακα τωρα,εχωντας υποψη παντοτε οτι η capcom μας πουλαει εναν χαρακτηρα απο to ultimate marvel vs capcom στα 5 ευρα σε μια εκδωση που επρεπε να μας τους παρεχει ολους (αυτο ειναι ενα θεμα που θα θυξω μια αλλη φορα σε αλο παιχνιδι) μας πασαρει τον καθε τιτλο οπως το avangers 3.50-4 ευρο ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! δεν εχουν τον θεο τους,υστερα υπαρχει βεβαια και η επιλογη να αγωρασει κανεις τα packs που παρεχουνε νομιζω 3 η 4 τιτλους.Ξεκινωντας απο το 87 με τρια παιχνιδακια,αλλα αυτο που δεν καταλαβα ακομη ειναι γιατι για ποιον ηλιθιο λογο μου βαζουνε ξεχωριστα εναν τιτλο σαν το avengers me 4 ευρο ενω ηδη στο παρεχουνε με το υπαρχον pack των τριων?! ΓΙΑΤΙ ΡΕ CAPCOM??? :ban: Ποτε μα ποτε δεν θα μπορεσω να τους καταλαβω,προφανως κοιταζουνε να πιασουνε κοροιδο καποιους ετσι ωστε να τους βαλουνε να ξανα αγωρασουνε τον ιδιο τιτλο σε επερχομενα packs τι να πω? Βεβαια φταιμε και εμεις που αγοραζουμε απο την αλλην ενταξει δεν φταινε μοναχα οι ετερειες ετσι οπαδοι?

Τελικη διαγνωση ισως αν βαλουνε κανα dungeons and dragons,cadilacs and dinos,wariors of fate,knights of the round,king of dragons,punisher και αλλα παρομοια σε κανα καλο pack με μια λογικη τιμη ισως και να το σκευτω για αγορα.Δεδομενου οτι οι προαναφερθεντοι τιτλοι χρειαζονται και την εξαγορα καποιον δικαιοματων επιδη ειναι απο κομικ και αλλες εταιρεις.Οπως εκανε η konami που μεταφερανε τα xmen-simpsons απο arcades αλλα 10 ευρο εκαστος,δηλωνο ενωχος με την εξαγορα αυτων των δυο! :takethat: Οπως προαναφερα φταιμε και εμεις! αλλα το καλο τις υποθεσης ειναι οτι αν βγαλουνε τους τιτλους που αναφερα ποιο επανω θα εχουνε το online που θα μπορουμε να παιζουμε ολοι μαζι εφοσων και αν φυσικα μας δωσουνε τα παιχνιδακια αυτα σε μια τιμη με 5 τιτλους κανα 4ευρο.

Τωρα για τους λατρεις των κλασικων κατεβαστε το μαυρο δρακο η τιγρη και απολαυστε το δωρεαν παιχνιδακι που το ευχαριστηθηκα πολυ.

Οριστε μερικα βιντεακια απο capcom trailers.

Eνοειται εκανα την βλακεια βεβαια να κατεβασω κανα δυο απο ενθουσιασμο που θα μπορεσω να παιξω online ξανα ποτε φυσικα,αν εχεις ps3 κατεβασε αυτο μοναχα.Α μην ξεχασω να αναφερω οτι το ονομα μου στο ps3 ειναι Houndead για οσους θελησουνε κανα διπλο vs σε street,tekken,UMVC,need for speed h.p.burn out paradise.Ευχαριστω για τον χρονο σας.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φραγκο δεν δεινω σαυτα τα λαμογια που νομιζουν οτι απευθηνονται σε προβατα και ηλιθειους μαυτες της συλογες.Τα παιζω ολα αυτα οπως πρεπει να ειναι στο mame και αντε γεια cRapcom.

Review για το πολυαγαπημενο μου Black Tiger εδω:http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?23757-Black-tiger-%28Review%29&highlight=black+tiger
 
Ετσι μπιλαρα ..
 
Πίσω
Μπλουζα