Κλειστά Παράθυρα (1992 ΕΤ1)

nick

RetroNuts!
Joined
12 Ιουλ 2009
Μηνύματα
1.623
Αντιδράσεις
542
Κλειστά Παράθυρα (1992)


Retrodb:
http://retrodb.gr/wiki/index.php/%CE%9A%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AC_%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%B8%CF%85%CF%81%CE%B1

Ένα αστυνομικό σήριαλ σε σενάριο και σκηνοθεσία Γιώργου Λαζαρίδη που έκανε πρεμιέρα απο το κανάλι της ΕΤ1 την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 1992 . Η σειρά ήταν γυρισμένη σε 26 επεισόδια των 30 λεπτών. Η Παραγωγή ήταν της Παπανδρέου Ε.Π.Ε. Έπαιζαν οι ηθοποιοί: Κώστας Καζάκος (Βασίλης Βαλμάς), Γιώργος Μοσχίδης, Χρήστος Καλαβρούζος, Άννα Μακράκη, Χρήστος Πάρλας, Νίκος Λύρας, Σόφη Ζαννίνου, Χριστίνα Θεοδωροπούλου, Νίκος Παπαδόπουλος.

Υπόθεση: Ο αστυνόμος Βασίλης Βαλμάς διερευνά τις συνθήκες δολοφονίας ενός ομοφυλόφιλου εφοπλιστή. Όσο προχωρούν οι έρευνες τόσο περισσότερο καταλήγει στο συμπέρασμα πως ο φόνος σχετίζεται με το σκοτεινό παρελθόν του μακαρίτη και των υπολοίπων μελών της οικογένειας του, ενώ παράλληλα φωτίζονται οι ιστορίες των διαμερισμάτων μιας πολυκατοικίας που έχουν άμεσα ή έμμεσα σχέση με το έγκλημα. Σε κάποιο απο αυτά κατοικεί και η δολοφόνος του εφοπλιστή που είναι μια μοναχική γεροντοκόρη. Μανιώδης αναγνώστης αστυνομικών μυθιστορημάτων, σχεδίασε και πραγματοποίησε το έγκλημα με θαυμαστή μαεστρία εμπνεόμενη απο τα έργα της Αγκάθα Κρίστι, υπερασπιζόμενη έναν κόσμο ηθικής που έχει πια τελειώσει.

Σύντομα οι τίτλοι και σκηνές απο την σειρά....
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το εξώφυλλο της σειράς όπως βρέθηκε στο Τορόντο του Καναδά:

Προβολή συνημμένου 74377

Οι τίτλοι αρχής της σειράς:

[video=youtube_share;RYCm_HoMmlE]

Να σημειωθεί οτι τα γυρίσματα της σειράς έγιναν την περίοδο του θανάτου της Τζένης Καρέζη.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Απο το τέλος της σειράς:

[video=youtube_share;zO9Aj6CqFl8]

 
πάντως θυμάμαι ολοκάθαρα ότι αυτή η σειρά προορίζονταν για τον Αντέννα,ακόμη και τέλη Αυγούστου έτσι διάβαζα σε τηλεπεριοδικά για το νέο πρόγραμμα των καναλιών εκείνης της χρονιάς.Ίσως τελευταία στιγμή απορρίφθηκε απ' τον Αντέννα και το πρόβαλλε η ΕΤ1.Όπως και με το "Πλάκας Μέλαθρον" που προορίζονταν για το Mega και το έδειξε τελικά ο Αντέννα.
 
Τρέιλερ από το αστυνομικό σήριαλ σε σενάριο και σκηνοθεσία Γιώργου Λαζαρίδη ((Κλειστά Παράθυρα)) της ΕΤ-1. Πρεμιέρα Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 1992. Με τους : Κώστα Καζάκο Γιώργο Μοσχίδη Χρήστο Καλαβρούζο Άννα Μακράκη Χρήστο Πάρλα Νίκο Λύρα Σόφη Ζαννίνου Χριστίνα Θεοδωροπούλου και τον Νίκο Παπαδόπουλο. Μεταδόθηκε το 1992.
 
Πίσω
Μπλουζα