Κουκλάκια "οι φιλεναδίτσες"

argyro

RetroN00b
Joined
11 Ιαν 2010
Μηνύματα
4
Αντιδράσεις
0
Παιδιά, καλησπέρα και από μένα. Ψάχνω να βρω κάτι μικρά κουκλάκια (κοριτσάκια) που λέγονταν "οι φιλεναδίτσες". Ηταν μέσα σε κάτι μικρά κουτάκια και είχαν απ'έξω το όνομά τους (πχ. Φιλία, Αγάπη κλπ) Υπήρχαν περίπου στα 15 διαφορετικά κουκλάκια, με φουστανάκια και καπελάκια υφασμάτινα... Αν σας θυμίζουν κάτι, ή ξέρετε που θα τα βρω, παρακαλώ ενημερώστε με!.... Σας ευχαριστώ!
 
Αναστασία μου αυτές είναι οι φιλεναδίτσες που ψάχνω! σίγουρα πιο μοντέρνες από εκείνες που είχα εγώ όταν ήμουν μικρή (μάλλον προς το τέλος της δεκαετίας του '70). Και οι σπιρτούληδες είναι αυτοί, ίδιοι νομίζω με τους πιο παλιούς! Ξέρεις αν υπάρχουν τώρα κάπου; Είχα τόσα πολλά από αυτά τα κουκλάκια..... ποιος ξέρει όμως που χάθηκαν με τα χρόνια................... Σε ευχαριστώ για το site.
 
Argyro μου δυστυχως εγω λογω αποστασης, ειμαι εκτος συνορων, δεν εχω την παραμικρη ιδεα που μπορεις να τους βρεις στην Ελλαδα. Φανταζομαι σε διαφορους πληστηριασμους στο ιντερνετ, αν και ουτε παρακολουθω τι παιζει, ουτε τις τιμες τους!

Μπορεις να στειλεις προσωπικο μυνημα στα παιδια που γραφουν σε εκεινο το θεμα, με σπιρτουληδες και φιλεναδιτσες, γιατι δεν πρεπει να γινεται δημοσια στο φορουμ διαφημιση καποιου που τους πουλαει! Οποτε αν μπορουν να σε βοηθησουν με καποια περισσοτερη πληροφορια θα σου απαντησουν, παντα με προσωπικο μυνημα.

Σου ευχομαι να τις ξαναβρεις τις φιλεναδιτσες σου!!! :)
 
Σ' ευχαριστώ πολύ!!!!! σου εύχομαι και σένα τα καλύτερα!!!!
 
Πίσω
Μπλουζα