Κόμικς στα περίπτερα από την Ελληνική Τηλεόραση!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Αντιδράσεις
4.420
Καθε σειρα που αγαπησαμε στην τηλεοραση μας ειχε και το αντιστοιχο κομικ της,ετσι τα παιδια μολις τελειωναν την αγαπημενη τους σειρα στην TV την συνεχιζαν με μια αναγνωση του αγαπημενου τους ηρωα στο κομικ.

Οι εκδοτες δεν θα αφηναν την ευκαιρια ανεκμεταλευτη βεβαιως βεβαιως και ετσι οτι επιτυχια βλεπαμε την διαβαζαμε κιολας.

Εδω μερικα απο τα δικα μου,συμπληρωστε εσεις τα υπολοιπα.

Ξεκιναμε με τον Βασιλια που ειναι βεβαιως η G-Force η Gatchaman η Battle of the Planets!

attachment.php

Συνεχιζουμε με εναν ηρωα απο αλλον πλανητη ,καραγαπημενο το συγκεκριμενο κομικ!

attachment.php

Αγαπημενη μελισουλα η επομενη!

attachment.php

Η Βοσκοπουλα μας.

attachment.php

Ο Τρυποκαρυδος!

attachment.php

Μπαγκς Μπανυ rules λεμε.

attachment.php

Και οι επομενοι δεν θελουν συστασεις.

attachment.php

Θυμάμαι κατά τη δεκαετία του 90 είχαν κυκλοφορήσει σε νεότερη έκδοση κόμικς με τον Τομ και Τζέρρυ.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μην ξεχνάμε τους ThunderCats. Είχαν εξαιρετικά περιορισμένη κυκλοφορία, αφού δεν έχω βρει πουθενά μετά που βγήκαν το 90-91 (και δυστυχώς τα δικά μου πετάχτηκαν λίγα χρόνια μετά την αγορά τους).

Επίσης τα Χελωνονιντζάκια (Archie Comics) κυκλοφορούσαν για αρκετά χρόνια (91-95), επίσης πλέον εξαφανισμένα από παντού.

Μα όλα τα πετούσαν οι μαμάδες των παιδιών του 80; :(

Πτουουου καπου ειχα και κατι Χοντρο Λιγνο και τους ξεχασα,δεν τα ξανανοιγω τωρα την επομενη!

Aardvark σ ευχαριστουμε πολυ που μοιραστηκες μαζι μας τις φωτογραφιες!!!!τι ομορφα που ειναι.. :)

Ωχ! Τι μου'κανες...

Δεν έχω καθόλου ΧΑΪΝΤΙ κόμικς.....

Πάω για ψάξιμο...

Αϊντε Dino βρες Ροζ Πανθηρ που δεν εχω να σε παραδεχτω.

Στην ίδια κατηγορία θα μπορούσαμε να εντάξουμε και την Κάντυ-Κάντυ.

Αλλα δυο που ξετρυπωσα απο το συρταρι,η Καντυ λειπει και ειναι σχετικα ολοκληρωμενο το θρεντ!!

Ο Χοντρος Λιγνος ειναι βασισμενο πανω στα κινουμενα σχεδια που παιζοντουσαν Ελλαδα και οχι απο την σειρα.

attachment.php

Βρήκες Ροζ Πάνθηρα τελικά!!!!

Θεός!!!

Υπήρχε και Μικρή Λουλού, Άρτσυ, Σεραφίνο, Τιραμόλα, Ποπάϋ και φυσικά Τεν-Τεν! Επίσης Ιζνογκούντ!

Σχετικά γρήγορα πτώχευσε το περιοδικό Δύο! Είχε μερικά πρωτοποριακά κόμιξ για την εποχή, είχε αστεία και άρθρα για κομπιούτερς, κάτι 100 χρόνια μπροστά για τότε, αλλά ήταν πολύ ακριβό! Είχα πάρει τα 5 πρώτα τεύχη για να έχω το 20.000 Λεύγες Κάτω από τη Θάλασσα ολοκληρωμένο, αλλά δεν είχα λεφτά για παραπάνω! Είχε και κόμιξ από Γιαπωνέζικα διαστημικά καρτούν, μου άρεσε πολύ αυτό! Και κάτι ιστορίες του Σέρλοκ Χολμς, όχι τίποτα ιδιαίτερο!..

πολυ σε ζηλευω για την συλλογη σου!!

Μίκυ Μάους και Κόμιξ έπαιρνα κυρίως, δεν ξέρω αν έχουν μείνει τα Μίκυ Μάους σε καμιά αποθήκη, αφού μόνο τα Κόμιξ έχω στην βιβλιοθήκη μου! :(

Kαι μερικα Τομ και Τζερυ απο την καλυτερη δεκαετια ever..

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Εγώ ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί εντοπίζονται στο Μοναστηράκι πανεύκολα τέτοια περιοδικά που κυκλοφόρησαν μέχρι μέσα δεκαετίας 80, ενώ όσα βγήκαν από τέλη 80 μέχρι μέσα 90 είναι άφαντα.

Τι μπορεί να συνέβη; ThunderCats (Star Comics), Χελωνονιντζάκια, Power Rangers, Δύναμη Κρούσης (G.I. Joe), κ.α. ...όλα εξαφανισμένα ή βρίσκονται σπανίως και σε άθλια κατάσταση!

dr_slump είπε:
Εγώ ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί εντοπίζονται στο Μοναστηράκι πανεύκολα τέτοια περιοδικά που κυκλοφόρησαν μέχρι μέσα δεκαετίας 80, ενώ όσα βγήκαν από τέλη 80 μέχρι μέσα 90 είναι άφαντα.
Τι μπορεί να συνέβη; ThunderCats (Star Comics), Χελωνονιντζάκια, Power Rangers, Δύναμη Κρούσης (G.I. Joe), κ.α. ...όλα εξαφανισμένα ή βρίσκονται σπανίως και σε άθλια κατάσταση!
Μικροτερο τιραζ ισως;Αν και ολες οι σειρες που ανεφερες ειχαν μεγαλο αγοραστικο κοινο.Τι να πω.....Παντως το Μοναστηρακι ειναι απροβλεπτη αγορα.Τα Τομ και Τζερρυ που ποσταριστηκαν ποιο πανω τα βρηκα προχθες σε στιβες και σε πολυ καλη κατασταση μετα απο χρονια.

Πίσω
Μπλουζα