Μήπως θυμάστε; Σκηνή τρόμου...

linaaaap

RetroN00b
Joined
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
2
Αντιδράσεις
0
Γειά σας κ απο μένα! Πάντα παρακολουθώ το forum αλλά δεν είχα χρόνο αν εγγραφώ! Έχω κι εγώ μια ανάμνηση από μια σκηνή, γύρω στα τέλη του 80, αρχες 90 λογικά, σε κάποια κρατικό κανάλι, αλλά δε θυμάμαι αν ήταν σειρά ή ταινία, γιατί ήμουν και μικρή.

Ήταν ένας τύπος που ή ήταν ο Χρήστος Καλαβρούζος ή καποιος που του έμοιαζε, σε μια αυλή, και έσπασε έναν τοίχο από τούβλα στη βάση ενός σπιτιού και βρήκε ένα σκελετό ή πτώμα, δε θυμάμαι... Το φοβερό είναι ότι και ο φίλος μου θυμάται ακριβώς τα ίδια πράγματα με εμένα και τότε ούτε καν τον γνώριζα! Άρα πρέπει να ήταν τρομερή σκηνή!

Αν θυμάται κανείς περί ποιας εκπομπής πρόκειται, θα ήταν υπέροχο!

Ευχαριστώ!
 
Τίποτα ακόμα, παιδιά;;;;Έχουμε φάει τον κόσμο,κανείς δεν το θυμάται??

linaaaap είπε:
Γειά σας κ απο μένα! Πάντα παρακολουθώ το forum αλλά δεν είχα χρόνο αν εγγραφώ! Έχω κι εγώ μια ανάμνηση από μια σκηνή, γύρω στα τέλη του 80, αρχες 90 λογικά, σε κάποια κρατικό κανάλι, αλλά δε θυμάμαι αν ήταν σειρά ή ταινία, γιατί ήμουν και μικρή. Ήταν ένας τύπος που ή ήταν ο Χρήστος Καλαβρούζος ή καποιος που του έμοιαζε, σε μια αυλή, και έσπασε έναν τοίχο από τούβλα στη βάση ενός σπιτιού και βρήκε ένα σκελετό ή πτώμα, δε θυμάμαι... Το φοβερό είναι ότι και ο φίλος μου θυμάται ακριβώς τα ίδια πράγματα με εμένα και τότε ούτε καν τον γνώριζα! Άρα πρέπει να ήταν τρομερή σκηνή!

Αν θυμάται κανείς περί ποιας εκπομπής πρόκειται, θα ήταν υπέροχο!

Ευχαριστώ!
 
μια ακριβώς τέτοια σκηνή υπήρχε σε ένα επεισόδιο της σειράς Miami Vice (καταπληκτικό επεισόδιο) απ' τον δεύτερο κύκλο.Μάλιστα τα επεισόδια του β' κύκλου κάπου 1988 με 89 παίζονταν στην ΕΡΤ.Παραθέτω την σκηνή μήπως τυχόν ήταν αυτό (αν και για να λές ότι θυμάσαι τον Καλαβρούζο ή κάποιον που του έμοιαζε ίσως να μην είναι αυτό που λέω):

 
Πίσω
Μπλουζα