Μία ευχάριστη έκπληξη....

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Imgema
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Imgema

Alien RetroDatabase
Αντιδράσεις
1.437
... στο σπίτι ενός γνωστού μου. Η μητέρα του (η οποία είναι 60 χρονών) μάζευε από μικρή διάφορα κόμιξ και έχει ένα τεράστιο αρχείο.

Είχε και το πρώτο τεύχος Μίκυ Μαους, δεν ξέρω αν είναι η ανατύπωση, πάντως μας είπε ότι έχει και το 2ο τεύχος και το τρίτο, ίσως και τα 10 πρώτα σε μία άλλη κούτα που δυστυχώς δεν μπορούσαμε να βρούμε εκείνη την στιγμή αλλά αυτές τις μέρες μου είπε ο φίλος μου ότι θα μου τα φέρει για να βγάλουμε καμία φωτογραφία ;)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εφόσον η μητέρα του φίλου σου είναι 60 χρονών, λογικά το Μίκυ Μάους, θα πρέπει να είναι η πρώτη έκδοση.

Μπράβο της που τα κράτησε.

Αναμένουμε με αγωνία! :thumb:

Ζω με το όνειρο να βρω μέσω κάποιου γνωστού, ένα πατάρι γεμάτο κόμικς, τα οποία να θέλει να ξεφορτωθεί...

Εμ, μια φωτό όμως δε μας έφερες! :D

Έστω για teaser, βρε αδερφέ!...

Πάντως μπράβο στη γυναίκα, που κράτησε τη συλλογή της τόσα χρόνια. Θα χαρώ πολύ να δω υλικό! ;)

D@redevil είπε:
Εμ, μια φωτό όμως δε μας έφερες! :D
Έστω για teaser, βρε αδερφέ!...
Το θέμα ήταν ότι ο φίλος μου αυτός δεν ασχολείται και δεν τον ένοιαζε τόσο, βαριότανε και δεν ήθελε να κατεβάσουμε και να ανοίξουμε κούτες ενώ η μητέρα του δεν ήταν σε θέση να κάνει αυτήν την δουλειά, ήμασταν παρέα, βιαζόμασταν να φύγουμε και γενικώς δεν ήταν η σωστή στιγμή. Πάντως του είπα σε κάποια φάση να ξαναπάω από εκεί να ρίξουμε μια ματιά με την ησυχία μας και να βγάλουμε και καμία φωτογραφία της προκοπής μιας και το κινητό μου δεν είναι κατάλληλο για αυτή την δουλειά.

DINO είπε:
Ζω με το όνειρο να βρω μέσω κάποιου γνωστού, ένα πατάρι γεμάτο κόμικς, τα οποία να θέλει να ξεφορτωθεί...
Χαχαχαχα, Dino νομίζω πως αυτό το όνειρο είναι που κάνει όλους τους συλλέκτες να χάνουν τον ύπνο τους!!!

Imgema είπε:
Το θέμα ήταν ότι ο φίλος μου αυτός δεν ασχολείται και δεν τον ένοιαζε τόσο, βαριότανε και δεν ήθελε να κατεβάσουμε και να ανοίξουμε κούτες ενώ η μητέρα του δεν ήταν σε θέση να κάνει αυτήν την δουλειά, ήμασταν παρέα, βιαζόμασταν να φύγουμε και γενικώς δεν ήταν η σωστή στιγμή. Πάντως του είπα σε κάποια φάση να ξαναπάω από εκεί να ρίξουμε μια ματιά με την ησυχία μας και να βγάλουμε και καμία φωτογραφία της προκοπής μιας και το κινητό μου δεν είναι κατάλληλο για αυτή την δουλειά.
Ναι, βρε! Πλάκα σε κάνω! Εμ μας χαρίζεις γάϊδαρο, εμ θα τον κοιτάμε και στα δόντια?! :biglaugh:

Όποτε μπορείς - εδώ θα είμαστε! ;)

DINO είπε:
Εφόσον η μητέρα του φίλου σου είναι 60 χρονών, λογικά το Μίκυ Μάους, θα πρέπει να είναι η πρώτη έκδοση.Μπράβο της που τα κράτησε.

Αναμένουμε με αγωνία! :thumb:

Dino δεν ξερω αν πιανεται γιατι δεν ειναι στην κατηγορια ''κομικς'' αλλα πιτσιρικαδες με εναν κολητο μου ειχαμε παει στο σπιτι εννος θειου του για εξερευνηση που ειχε πεθανει μηνες πριν και το σπιτι περασε στην οικογενεια του.Ειχε ενα παταρι ακριβως σαν και αυτα που βλεπουμε στα θριλερ.Στο ταβανι δηλαδη με την αναδιπλωμενη σκαλα που κατεβενει.Βρηκαμε 4 κουτες τιγκα στο playboy:biglaugh:

kingtiger077 είπε:
Χαχαχαχα, Dino νομίζω πως αυτό το όνειρο είναι που κάνει όλους τους συλλέκτες να χάνουν τον ύπνο τους!!!
Έτσι ακριβώς...

Μου φαίνεται πως πρέπει να οργανώσουμε μια ομάδα να πηγαίνει πόρτα-πόρτα, οτι είμαστε της ανακύκλωσης χαρτιου και να παίρνουμε ανεπιθύμητα περιοδικά και κομικς.

Αλλά άσε... Μετά θα γινόταν σφαγή στη μοιρασιά! :D

metalcandyman είπε:
Dino δεν ξερω αν πιανεται γιατι δεν ειναι στην κατηγορια ''κομικς'' αλλα πιτσιρικαδες με εναν κολητο μου ειχαμε παει στο σπιτι εννος θειου του για εξερευνηση που ειχε πεθανει μηνες πριν και το σπιτι περασε στην οικογενεια του.Ειχε ενα παταρι ακριβως σαν και αυτα που βλεπουμε στα θριλερ.Στο ταβανι δηλαδη με την αναδιπλωμενη σκαλα που κατεβενει.Βρηκαμε 4 κουτες τιγκα στο playboy:biglaugh:
XAXAXAXAXA!!! Ωραίος ο θείος! :biglaugh:

Πίσω
Μπλουζα