T thory RetroN00b Joined 25 Ιουλ 2009 Μηνύματα 3 Αντιδράσεις 0 27 Οκτ 2009 #1 Καλησπερα σε ολους. Δεν ξερω αν εδω θα επρεπε να αναρτησω το συγκεκριμενο θεμα.Τεσπα. Μηπως ξερει κανεις να πει μαγαζια στην αθηνα(εκτος μοναστηρακι) που μπορω να βρω μπουφαν schott perfecto? ευχαριστω.
Καλησπερα σε ολους. Δεν ξερω αν εδω θα επρεπε να αναρτησω το συγκεκριμενο θεμα.Τεσπα. Μηπως ξερει κανεις να πει μαγαζια στην αθηνα(εκτος μοναστηρακι) που μπορω να βρω μπουφαν schott perfecto? ευχαριστω.
Saulot RetroNuts! Joined 14 Σεπ 2006 Μηνύματα 1.789 Αντιδράσεις 209 27 Οκτ 2009 #2 Κατα κανόνα .... μοναστηράκι... αλλιώς μπορεί στα εξάρχεια
simonkey RetroAdept Joined 9 Ιουλ 2007 Μηνύματα 855 Αντιδράσεις 55 27 Οκτ 2009 #3 το σκοτ που λες εχω την εντυπωση οτι πουλιεται μονο αμερικα...αυτα που ειναι εδω ειναι αλλη brand.
T thory RetroN00b Joined 25 Ιουλ 2009 Μηνύματα 3 Αντιδράσεις 0 29 Οκτ 2009 #4 εξαρχεια φιλαρακι ξερεις συγκεκριμενα μαγαζι καπου? σκοτ μονο αμερικη?λιγο δυσκολο μου φαινεται. πω εδω δες να θες να βρεις κατι συγκεκριμενο σε μια ολοκληρη πολη και να μην μπορεις
εξαρχεια φιλαρακι ξερεις συγκεκριμενα μαγαζι καπου? σκοτ μονο αμερικη?λιγο δυσκολο μου φαινεται. πω εδω δες να θες να βρεις κατι συγκεκριμενο σε μια ολοκληρη πολη και να μην μπορεις