Μαγικός Καθρέφτης, Το Ρετρό Μες στο Ρετρο...

demis

RetroActive
Joined
26 Απρ 2009
Μηνύματα
466
Αντιδράσεις
59
Όταν παρακολουθεί κανείς παλιές εκπομπές που αναφέρονται σε παλαιότερες εποχές, είναι σαν να βλέπει το είδωλο του στον καθρέφτη μέσα από την αντανάκλαση του σε έναν άλλο καθρέφτη... και αυτό να επαναλαμβάνεται μέχρι το άπειρο.

Οι τηλεοπτικές καταγραφές-αναδρομές στο παρελθόν, μετά από λίγο, γίνονται και οι ίδιες παρελθόν... και συνεπώς ρετρό.

Πχ. θυμάμαι εκπομπές από τέλη 80's με αρχές 90's, όπως Τα φώτα της ράμπας ή Τα αστέρια λάμπουν για πάντα, όπου τα ρούχα και το χτένισμα του εκάστοτε δημοσιογράφου είναι πλέον εξίσου χτυπητά -στο δικό μου μάτι- όσο και η παρελθούσα εποχή, την οποία επιχειρεί να ζωντανέψει.

Μαγικός καθρέφτης δηλ.

159821562_e4326aa42e.jpg


 
Μεσα απο τον μαγικο καθρεφτη που περιγραφεις βλεπουμε τις ομορφες στιγμες της ζωης μας που περασαν και ξαναζουμε το σημερα με τις αναμνησεις αυτες και ετσι θα κανουν και τα παιδια μας οπως και τα παιδια των παιδιων μας.... επ' απειρον!

Θα ελεγα οτι ειναι ενα κομματι μας, ενα κομματι του διαφορετικου απο οτι ειμαστε και για αυτο το αναζηταμε συνεχεια γιατι καθως ο καθε ανθρωπος εχει τις δικες του αναμνησεις που καθρεφτιζουν το παρελθον που εζησε η' δεν εζησε η' που αναπολλοντας θελει να ξαναζησει ερχεται αντιμετωπος να κοιταξει τον δικο του μαγικο καθρεφτη και να δει την δικη του ρετρο πλευρα....

Demis πολυ ωραιο ποστ και τα βιντεο που εχεις βαλει με εκαναν να ανατριχιασω!

Αξεχαστη Ρενα.... Αξεχαστα τραγουδια... Αξεχαστε Φινο...

Ολα θα ζουνε για παντα μεσα μας επ'απειρον!!
 
Πίσω
Μπλουζα