Μανίνα, Κατερίνα - αναζήτηση εικονιζόμενων στα εξώφυλλα

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.794
Αντιδράσεις
4.286
Ο Tonytony κανει μια απιστευτη δουλεια ανεβαζοντας ΟΛΑ τα εξωφυλλα των περιοδικων Μανινα - Κατερινα

Ακομη και οσοι δεν διαβαζαμε αυτα τα περιοδικα, μας κανουν εντυπωση καποια εξωφυλλα με ανθρωπους που δεν γνωριζουμε ουτε ειχαμε ποτε ακουστα.

Δεν ξερω αν συμφωνειτε, να εχουμε το παρον thread ωστε να ποσταρουμε αποριες για το ποιος ειναι ο εικονιζομενος...

Δειτε το σαν ασκηση να πολεμησετε το Αλτσχαιμερ :)
 
Ο μόνος που με καταλαβαίνει! χαχαχα, γράψτε για την Μαριάντζελα ότι ξέρετε και κυρίως αν μπορούμε να βρούμε σύγχρονες φωτογραφίες.

:thanx2:
 
Η αλήθεια είναι πως στα περισσότερα , ευτυχώς , γράφει στα περιοδικά ποιοί είναι οι εικονιζόμενοι , σε αρκετά όμως δε γράφει όπως θα είδατε. Όσους ξέρω τους αναφέρω , τους άλλους...ζητώ βοήθεια και γω! :)
 
Mα σε αυτους που γραφει υπαρχει θεμα :)

Oνοματα που σε πολλους απο εμας δεν λενε τιποτα αλλα θα ηταν διασημα για καποιο λογο εκεινη τη περιοδο οντας εξωφυλλο
 
Κάποιοι δεινόσαυροι σαν εμένα έχουν μερικές αναμνήσεις από την εποχή εκείνη, όσες έχει αφήσει η Αλτσχάιμερ βεβαίως. Αλλά από φάτσες δεν πολυσυγκρατούσα, χώρια που οι γυναίκες κυρίως αλλά και οι άντρες σε κάποιο βαθμό αλλάζαν πολύ ανάλογα με μόδα, μαλλιά, ντύσιμο κλπ. Ονόματα κάπως θυμάμαι. Αλλά από Μαριάντζελα μόνο ότι ήταν τραγουδίστρια μπορώ να συνεισφέρω, μη με ρωτάτε όμως για τραγούδια της. Αλλά γι' αυτό υπάρχει το Youtube... και το πρώτο τραγούδι της Μαριάντζελα που έχει, από το Φεστιβάλ Θεσ/νίκης, το θυμάμαι μια χαρά (δηλαδή το ρεφραίν του, αυτό κολλάει στο μυαλό συνήθως). Ήταν 13 χρονών τότε, λέει :xm: . Και έχει εμφανώς ξενική προφορά.

[video=youtube;l32y-MtkX8k]


Και να που 'εχω και εγώ απορία. Τη γράφω εδώ αν και προσωπικά νομίζω είναι καλύτερα να γράφονται στα συγκεκριμένα θέματα, όπως και τα σχόλια, ώστε να τα βλέπουν πιο εύκολα όσοι διαβάζουν το θέμα και βλέπουν τις φωτό. Το πολύ τσαντισμένο ζευγάρι του Κατερίνα 154 ποιοι είναι? Και γιατί είναι τόσο μουρτζούφληδες? Καλά, για τον κύριο το καταλαβαίνω, είχε πάρει κιλά πρόσφατα, δεν τον χωράν τα ρούχα του και ξεχειλίζει κι έπρεπε να κρατήσει την αναπνοή του για να κουμπώσει το παντελόνι του και φοβάται μην πεταχτούν τα κουμπιά του πουκαμίσου αν πάρει βαθειά αναπνοή. Η κυρία όμως? Εκτός αν σκέφτεται τι κομψός ήταν όταν γνωρίστηκαν αλλά μόλις τα φτιάξανε και σκέφτηκε ότι έδεσε το γάιδαρό του άρχισε να τρώει σαν κτήνος και να το αποτέλεσμα...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κατ' αρχας να ρωτησω: Η 13χρονη Μαριαντζελα στο βιντεο που βλεπουμε παραπανω, ειναι σιγουρα η Μαριαντζελα που βλεπουμε στα εξωφυλλα της Μανινας και της Κατερινας; Αυτο το λεω πρωτον γιατι βλεπω μεγαλη αλλαγη μεσα σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα και δευτερον γιατι η Μαριαντζελα του tonytony μου φαινεται τουλαχιστον 25αρα για να μην πω περισσοτερο.....Ξεκαθαριζω πως δεν αποκλειω να ειναι το ιδιο προσωπο. Ειναι γνωστο πως τα κοριτσια αυτης της ηλικιας αλλαζουν γρηγορα και θεαματικα. Απλως προβληματιζομαι γιατι κατι δεν μου παει καλα και σας το λεω για να προβληματιστειτε κι εσεις.

Θελω να πω οτι το γεγονος να εχει τραγουδησει στο Φ.Τ.Θ. καποιο κοριτσακι ονοματι Μαριαντζελα δε σημαινει οτι δεν μπορει να εχει υπαρξει αλλη τραγουδιστρια με το ιδιο, σπανιο εστω, ονομα.

Σχετικα με τα προσωπα στο εξωφυλλο 154 ουτε εδω θα μιλησω με βεβαιοτητα. Καποιες σκεψεις κανω.

Καινουργιο φωτορομανσο βλεπω και θεωρω πολυ πιθανο να προκειται για τους πρωταγωνιστες του που εχουν μαλιστα και το αναλογο δραματικο υφος, μαλλον απο καποιο στιγμιοτυπο του. Επισης οι φατσες ειναι καραμπαμ ιταλικες και, ως γνωστον, τα φωτορομαντσα ηταν ιταλικα κατα 99,9%
 
153.jpg


Ποια είναι;;;
 
Εδώ

Κώδικας:
http://lolanaenaallo.blogspot.com/2013/02/blog-post_25.html
βρήκα ένα εκτεταμένο δημοσίευμα για τη Μαριάντζελα (Celeste). Απ' ό,τι φαίνεται είναι όντως η ίδια, άλλωστε το δημοσίευμα περιλαμβάνει και τα σχετικά εξώφυλλα.

Πώς και δεν είναι μέλος του Retromaniax ο συντάκτης του μπλογκ? (αν και το ότι δεν πετάχτηκε να μας διαφωτίσει περί Μαριάντζελας δεν θα πεί ότι δεν είναι)
 
Χα,χα! Ειναι οντως η ιδια κοπελα γιατι μολις τωρα συνειδητοποιησα πως ειχα μπερδεψει τη Μαριαντζελα με τη Τζελσομινα και στη Τζελσομινα αναφερομουν στο προηγουμενο σχολιο μου. #)

Σας ζητω συγγνωμη!
 
Πίσω
Μπλουζα