Μαρί Λένα (Κουτσομπολιά του '70)

krios

RetroNuts!
Joined
21 Ιουν 2008
Μηνύματα
1.801
Αντιδράσεις
409
Περιοδικό Μαρί-Λένα.

Αφορούν ηθοποιούς και τραγουδιστές. Εντυπωσιάστηκα με το γεγονός πως ο τραγουδιστής Μάνος έπαιξε στην ''Μεγάλη περιπέτεια'' με την Καρέζη. Τι κρίμα να μην έχουμε στο φόρουμ φωτογραφία από το σήριαλ.

Διαβάστε τα, είναι αλλιώτικα κουτσομπολιά από τα τωρινά. Κουτσομπολιά με ποιότητα! ;) :D

Οι σελίδες αφιερώνονται σε όλα τα παιδιά που αγαπούν πολύ την τηλεόραση εκείνη... :flower:

picture.php


picture.php


picture.php
 
Πολύ καλό εύρημα. Είδα και τον Γαλάτη στα κουτσομπολιά. Μα ήταν γνωστός από τόσο παλιά; Επίσης, στη σειρά "Ο φάρος" βλέπουμε τον πιο μικρό σταρ. όπως μας πληροφορεί το περιοδικό, το οποίο χρονολογείται από το χίλια εννιακόσια εβδομήντα.....;
 
χίλια εννιακόσια εβδομήντα έξι
 
Ο Γαλάτης είχε κάνει όνομα ήδη από τη δεκαετία του 1960. Αρκετά εξώφυλλα της ΓΥΝΑΙΚΑΣ είχαν δημιουργίες του. Και για μένα τα ρούχα του ήταν αρκετά κομψά και θηλυκά. Τώρα αστο.... :)
 
το διαβαζα και νομιζω οτι ηταν το πιο ενδιαφερον απο τα νεανικα.αυτα που ξεχωριζα ηταν.το μυθιστορημα σε συνεχειες -τζοανα,το κοριτσι που δεν ηξερε να κλαιει,του νικου φωσκολου.το ιουστινιανος και θεοδωρα του γεωργιου ρουσσου με φωτογραφιες απο θεατρικη παρασταση[καρεζη καζακος αντωνοπουλος βασταρδης..]και ενα δημοψηφισμα που γινονταν με το διλημμα..ποπ η λαικοι τραγουδιστες,με μπροστα να πηγαινουν,νταλαρας..τουρνας..ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ισως καλυτερες.
 
Στο Μητσιά δε φαίνεται αριθμός τεύχους το έχεις να το συμπληρώσω σωστά στη λίστα μου; :)
 
Πίσω
Μπλουζα