Μείωση τιμής στο 360!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

pooky(1)

MultiDimensional RetroDivinitY
Αντιδράσεις
255
Από αύριο ( Παρασκευή 14 Μαρτίου 2008 ) ισχύουν οι νέες τιμές στο 360.

Το απλό Arcade πέφτει στα 199,99!!!!! :flower:

Αυτό που πραγματικά αξίζει και με το παραπάνω τα λ7 του είναι το μοντέλο με το σκληρό που θα πωλείται κοντά στα 260 ευρώ.

Επίσης περιμένουμε τους νέους σκληρούς των 60 giga.

Εσείς τελικά θα κάνετε την υπέρβαση ή όχι; #)

Πάντως μόνο το Mass Effect , ευχαριστιέμαι στο 360. Δεν έχει τίποτε άλλο να μου προξενήσει το ενδιαφέρον. (Εκτός ίσως του Ace Combat 6. Αλλά χωρίς joystick :precry: )

Να σου πω. Η λογική πιά λέει ένα απλό pc για τα υπόλοιπα και μια κονσόλα για παιχνίδια. Γνωρίζω πολύ κόσμο πιά που ακολουθεί τη λογική αυτή. Η τιμή των 200 ευρώ για ένα 360 είναι εκπληκτική.

Φυσικά το pc gaming συνεχίζει να παραμένει η μεγάλη μου τρέλλα και χαίρομαι που οι εταιρείες παραγωγής καρτών γραφικών (ειδικά η ΑΤΙ) το έχουν καταλάβει.

Να υποθέσω ότι αυτή των 260€ είναι η έκδοση με το σκληρό των 20GB και HDMI θύρα....

Ναι.

Τώρα πιά μοντέλο χωρίς HDMI δεν πιστεύω να παράγεται πια.

Με την ευκαιρία μια ερώτηση. Το πακέτο περιλαμβάνει καλώδιο μέσα; Ξέρει κανείς; Διότι δυστυχώς το καλώδιο κάνει στο Πλαίσιο μια 30άρα από μόνο του........

Το "Εlite" ειχε σιγουρα ΄λογικα θα εχουν και τα αλλα (το ps3 δεν ειχε) παντως με συμβιβασμο στην ποιοτητα βρισκεις hdmi καλωδιο και απο 15 ευρω.

Συμβιβασμο γιατι τα 30 ευρω θα τα δωσεις για το ονομα.....

Μωρε η διαφορά δεν είναι μεγάλη. Το DVI 2 HDMI που πήρα από το Πλαίσιο έδωσε αποτελέσματα εκπληκτικά στο pc μου. Καθόμουν και χάζευα το Oblivion κανά μισάωρο και απλά περιπλανιόμουνα μην μπορώντας να πιστέψω την εικόνα που έβλεπα μπροστά μου.............

Νομίζω πως δεν πρέπει να το δίνουν το hdmi καλώδιο. σου δίνουν μόνο το componenet.

Επίσης η έκδοση των 200€ έχει και αυτή hdmi.

Παιδες τι να πω, αν και ειναι γνωστο οτι ειμαι ορκισμενος PC-gamer και ανικανος να παιξω ακομα και TETRIS με pad , σκεφτομαι σοβαρα το ενδεχομενο αγορας 360. Για ενα μονο λογο... Gears of War 2 :armed:

Αφού κύλησες κι εσύ, δεν υπάρχει πιά καμία ελπίδα!!!!!

Πίσω
Μπλουζα