Μεγαλώνοντας (και γερνώντας) όμορφα

Γιατι να ψαχνουμε στο Χολυγουντ, αφου ειχαμε στη χωρα μας το μεγαλυτερο φαινομενο νεοτητος; Την Αλικη Βουγιουκλακη!

Στα 30 της επαιζε τη 17αρα και στα 55 της εδειχνε 30αρα.

Απο ξενες θα πω τη Raquel Welch που αναφερθηκε και πιο πανω, αλλα για μενα παραμενει μοναδικη. Η Ρακελ ειναι σημερα 72 χρονων και ειναι ζητημα αν δειχνει 40!

Και για να το ξεκαθαρισω, πολλοι θα μου πειτε οτι οι ηθοποιοι που ανεφερα εχουν κανει τετρακοσιες πλαστικες για να καταφερουν να δειξουν νεες.

Και εγω θα σας πω οτι πολυ καλα εκαναν. Το γηρας ειναι φυσικη διαδικασια, αλλα ουδεμια σχεση θελω να εχω μαζι του. Αγαπω τα νιατα και εαν εχω την υγεια μου και την οικονομικη δυνατοτητα, θα κανω ο,τι περναει απο το χερι μου για να μοιασω σ' αυτες! Δε θα γερασω, παει και τελειωσε.

Και δε θα γερασω οχι μονο γιατι θα χρησιμοποιησω την επιστημη, αλλα κυριως γιατι δε θελω να γερασω!!!

Πολλες γυναικες εχουν ξαπλωσει ως τωρα σε τραπεζια πλαστικων χειρουργων, αλλα λιγες τα καταφεραν οπως οι γυναικες που ανεφερα.

Και ξερετε γιατι; Γιατι αυτες οι γυναικες γεννηθηκαν για να ειναι για παντα νεες.

Ευχομαι, να βαλω εδω σε καμια τριανταρια χρονια και τη δικη μου φωτογραφια και να δειχνω νεα οπως αυτες! :)

Εδω η Ρακελ στα 70 της!!!!

raquel-welch1.jpg
 
Η κυρία Κάτια Δανδουλάκη και η Ελένη Φιλίνη έχουν καταρρίψει το χρόνο.Η Κάτια Δανδουλάκη στα 64 της,δεν δείχνει πάνω από 45.Η Ελένη Φιλίνη είναι γεννημένη το 1954,δηλαδή 58 χρονών!Αυτή κι αν κρατιέται μια χαρά!!!!!Και το καλό είναι ότι με τα μπότοξ δείχνουν πολύ φυσικές,και καθόλου παραμορφωμένες!Το βασικό είναι να το ξεκινούν από μια ηλικία και μετά,που πιστεύω ότι το όριο ξεκινάει από τα 30-35 και όχι νωρίτερα!Και φυσικά να μην κάνουν υπερβολές,καταλήγοντας έτσι σε παραμορφώσεις!Βλέπουμε σήμερα ότι κοπέλες ξεκινούν τις πλαστικές ακόμα και από τα 15 τους (κυρίως στο εξωτερικό),αλλα και από γνωστούς μου 2-3 κοπέλες στην ηλικία μου,που έχουν ξεκινήσει από τα 20 τους,σε συνδυασμό με το ξανθό σαντρέ μαλλί, με αποτέλεσμα τώρα στα 25 τους να δείχνουν 40άρες!
 
Επισης οι δυο συγκεκριμενες δεν εχουν κανει παιδια. Εδω μπορει να βρισκεται το μυστικο :Ρ
 
Ε καλά η Ρακελ Γουέλς σε αυτή τη φωτογραφία δεν φαίνεται για 70ρα αλλά δεν τη λες και καλοδιατηρημένη. Αυτή δείχνει πιο πλαστική κι από action figure :p
 
MONIKA BELUCCI τo 1987 και σημερα.

 


moni_01_941-705_resize.jpg


 


tumblr_myz5f7u0K91t33fv3o2_500.jpg


tumblr_myz5f7u0K91t33fv3o2_500.jpg

moni_01_941-705_resize.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα