Μερικά παλιά σχολικά βιβλία που βρήκα

krem13

RetroNuts!
Joined
11 Οκτ 2008
Μηνύματα
1.520
Αντιδράσεις
58
Τα παρακάτω σχολικά βιβλία τα βρήκα σε μία ακόμη ανασκαφή,ήταν του πατέρα μου και του αδελφού του (του πατέρα μου ήταν μόνο αυτό της γ λυκείου) και είναι της διετείας 79/80.Συνολικά βρήκα 4 αλλά ξέχασα να φωτογραφήσω το ένα :( .Το αξιοσημείωτο είναι ότι το "ξενοφώντα ελληνικά" ,όπως και το άλλο που δεν φωτογράφησα,είναι εκδόσεις υπ'αριθμόν κστ :eek: ...μάλλον τότε δεν ανανέωναν και τόσο συχνά τα σχολικά βιβλία :D

Αν θέλετε μπορώ να σκανάρω τα εξώφυλλα και των τεσσάρων καθώς και μερικές σελίδες απ'το καθένα ;)

fetch


fetch


fetch
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Juanita είπε:
Θέλουμε, θέλουμε!!! :thumbup:
ωραία,μέχρι το τέλος της βδομάδας θα το έχω κάνει ;)

επίσης θα σκανάρω και μερικές σελίδες από ένα 5ο βιβλίο που βρήκα,από το οποίο όμως έχουν χαθεί προ πολλού το εξώφυλλο και οπισθόφυλλο.

πάντως δεν θα ήθελα με τίποτα να προλάβω αυτά τα βιβλία,δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια γι'αυτά από τον πατέρα μου (από άποψη δυσκολίας).
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Οι "Λόγοι του Δημοσθένη" (αν και μου θυμίζει περισσότερο Σαββόπουλο) νομίζω πως το είχαν μοιράσει και σε εμάς μαζί με κάτι "Βατραχομυομαχίες" αλλά ποτέ δεν τα κάναμε... :cold:

Και τις "Εκλογές", πρέπει να τις είχε προλάβει η αδερφή μου στο Λύκειο (Γ' Δέσμη) αλλά μάλλον ως συμπληρωματικό λειτουργούσε και δεν τις διδάχτηκε... :xm: :xm:
 
ναι,μάλλον έχεις δίκιο γιατί και τα δύο που αναφέρεις ως συμπληρωματικά είναι πολύ λεπτά σε πάχος (και έχουν μικρό αριθμό σελίδων),άλλωστε τα βρήκα σε άριστη κατάσταση πράγμα που σημαίνει ότι μάλλον δεν χρησιμοποιήθηκαν.
 
Juanita είπε:
Οι "Λόγοι του Δημοσθένη" (αν και μου θυμίζει περισσότερο Σαββόπουλο) νομίζω πως το είχαν μοιράσει και σε εμάς μαζί με κάτι "Βατραχομυομαχίες" αλλά ποτέ δεν τα κάναμε... :cold: Και τις "Εκλογές", πρέπει να τις είχε προλάβει η αδερφή μου στο Λύκειο (Γ' Δέσμη) αλλά μάλλον ως συμπληρωματικό λειτουργούσε και δεν τις διδάχτηκε... :xm: :xm:
Tις βατραχομυομαχιες τις αγγιξαμε λιγο μιας και οπως παντα αυτα τα ετρωγε η μαρμαγκα. Ειχε πολυ χαβαλε και το προτιμουσα απο πολλα στεγνα κειμενα μιας και ηταν μια σατυρικη εκδοχη της Ιλιαδας.
 
Εγώ θυμάμαι ότι η Βατραχομυομαχία ήταν στο Γυμνάσιο το πιο λεπτό αλλά και το πιο αδικημένο, Κύριος ίδε αν διδαχθήκαμε έστω κι ένα κείμενο...
 
τί απίστευτες εικόνες...αν και ξεκίνησα σχολείο το 1982 βλέπω τις διαφορές ανάμεσα στο τότε και το τώρα..
 
Juanita είπε:
Θέλουμε, θέλουμε!!! :thumbup:

krem13 είπε:
ωραία,μέχρι το τέλος της βδομάδας θα το έχω κάνει ;) επίσης θα σκανάρω και μερικές σελίδες από ένα 5ο βιβλίο που βρήκα,από το οποίο όμως έχουν χαθεί προ πολλού το εξώφυλλο και οπισθόφυλλο.

πάντως δεν θα ήθελα με τίποτα να προλάβω αυτά τα βιβλία,δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια γι'αυτά από τον πατέρα μου (από άποψη δυσκολίας).
...θέλουμε σελίδες από τα βιβλία!!!
 
Επικό βιβλίο Φυσικής Γ Ενιαίου Λυκείου ΟΕΔΒ
 

Συνημμένα

  • IMG_4654.jpeg
    IMG_4654.jpeg
    1,7 MB · Προβολές: 0
Πίσω
Μπλουζα