Με ποιες ιστορίες του Disney γελάσαμε

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας stakovios
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

stakovios

Human RetroDatabase
Αντιδράσεις
1.005
Ξαναδιάβασα πρόσφατα την ιστορία "Μια παραλία γεμάτη βάσανα" και ξεκαρδίστηκα στα γέλια. Από το β΄μισό της δεκαετίας του ' 80.

Ιδού το δισέλιδο με την αστεία πλοκή. :D

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Είναι εκπληκτικό, το πως βγαίνει το γέλιο αβίαστα... :D

Προτιμώ και εγώ αυτές τις "ανάλαφρες" ιστορίες, από τις πιο "βαριές" όπου η οικογένεια των παπιών, τρέχει κάθε φορά από τη μια άκρη του πλανήτη, στην άλλη, αναζητώντας περισσότερο χρήμα για τον Σκρουντζ Μακ Ντακ...

Ενας ειναι ο Σουπερ Ηρωας που μεγαλωσε γενεες και γενεες !!!!

rs-1971.jpg
rs-1971.jpg

DINO είπε:
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Είναι εκπληκτικό, το πως βγαίνει το γέλιο αβίαστα... :D Προτιμώ και εγώ αυτές τις "ανάλαφρες" ιστορίες, από τις πιο "βαριές" όπου η οικογένεια των παπιών, τρέχει κάθε φορά από τη μια άκρη του πλανήτη, στην άλλη, αναζητώντας περισσότερο χρήμα για τον Σκρουντζ Μακ Ντακ...
Και η συνέχεια είναι ότι η Νταίζημ θυμωμενη με την ανικανότητα του Ντόναλντ να κάνει τα πιο απλά πράγματα, λέει στον άνθρωπο: "Αλλάξαμε γνώμη, Θέλουμε 5 σακουλάκια ποπ κορν".

DINO είπε:
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Είναι εκπληκτικό, το πως βγαίνει το γέλιο αβίαστα... :D Προτιμώ και εγώ αυτές τις "ανάλαφρες" ιστορίες, από τις πιο "βαριές" όπου η οικογένεια των παπιών, τρέχει κάθε φορά από τη μια άκρη του πλανήτη, στην άλλη, αναζητώντας περισσότερο χρήμα για τον Σκρουντζ Μακ Ντακ...
Και η συνέχεια είναι ότι η Νταίζη θυμωμένη με την ανικανότητα του Ντόναλντ να κάνει τα πιο απλά πράγματα, λέει στον άνθρωπο: "Αλλάξαμε γνώμη, Θέλουμε 5 σακουλάκια ποπ κορν".

Μια παλιά ιστορία του Καβατζάνο είχε πολύ γέλιο: ο Φέθρυ και ο Ντόναλντ θέλουν να πάρουν συνέντευξη από έναν ήρωα πιλότο του '40, αλλά αυτός έχει πάθει αμνησία! Τελικά καταστρέφουν ένα αεροπλάνο αντίκα για να του επαναφέρουν τη μνήμη, αλλά τα πράγματα έχουν μια απρόβλεπτη εξέλιξη! Άλλη ιστορία του Καβατζάνο με πολύ γέλιο ήταν εκείνη που ο Ντόναλντ ήτανε πρωταθλητής του Μότο Κρος! Μια συμμορία του βάζει διαρκώς εμπόδια για να μην τερματίσει! Πολύ καλή κι η ιστορία που ο Ντόναλντ ήτανε σκιέρ και πλακώθηκε απ' το χιόνι, ενώ αετοί ήρθανε και κούρνιασαν επάνω του! Είχε δημοσιευτεί σε Σούπερ Μίκυ! Και μια του Ντε Βίτα: Κλοπές Αυτοκινήτων! Σε 2 μέρη, πιθανόν Μίκυ Μάους 809-810, εμφανίζονται Μαύρος Πητ, Μόρτιμερ και Γκούφυ!

Η δε σελίδα του Φάντομ Ντακ που έβαλε ο Ααρντβαρκ, πρέπει να είναι από την θρυλική δεύτερη ιστορία του Φάντομ, που εκδόθηκε μόνο μία φορά σε Κλασικά και που τόσες φορες έχω αναφέρει! Βλέπουμε τον Φάντομ να πηγαίνει στην Βίλλα των Ρόδων για να διαπιστώσει αν ζει ακόμα ο Φαντομιάς, που εδώ νομίζω αναφέρει ως "Μίστερ Φασούλο"!

Η δε σελίδα του Φάντομ Ντακ που έβαλε ο Ααρντβαρκ, πρέπει να είναι από την θρυλική δεύτερη ιστορία του Φάντομ, που εκδόθηκε μόνο μία φορά σε Κλασικά και που τόσες φορες έχω αναφέρει! Βλέπουμε τον Φάντομ να πηγαίνει στην Βίλλα των Ρόδων για να διαπιστώσει αν ζει ακόμα ο Φαντομιάς, που εδώ νομίζω αναφέρει ως "Μίστερ Φασούλο"!

Καλά, πέθανα στα γέλια με το δισέλιδο. Ειδικά εκεί που είπε το "φτιάξτα μόνος σου". Να υποθέσω ότι στο τέλος δεν θα θυμόντουσαν ούτε αυτοί που τα παράγγειλαν, τι είδους υλικά ήθελαν να έχουν μέσα. :rofl: :rofl:

Είναι κλισέ αυτό που θα γράψω αλλά τι ωραία κόμικ και ιστορίες που μας έκαναν πραγματικά να γελάμε.

Πίσω
Μπλουζα