Μιά πρόταση για τα Χριστούγεννα!!!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Juanita
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Juanita

Retro PaTRi@RcH
Αντιδράσεις
376
Τι έχουμε σε 20 μέρες;;; εε;;; εεε;;;

Χριστούγεννα!!!

Και τι κάνουμε;;;

Ανταλλάζουμε δώρα :cheers:

(χμμμ… :nervous: Γιάννα κερνάει Γιάννα πίνει )

Αυτές τις μέρες τα παιδιά και τα βαπτιστήρια μας μας περιμένουν σαν του Μάγους να τους χαρίσουμε ό,τι ομορφότερο υπάρχει…έτσι, κάθε χρόνο τέτοιο καιρό όλοι εμείς μπαίνουμε στο τρυπάκι να επιλέξουμε τα καλύτερα.

Και… υπάρχει άραγε κάτι καλύτερο από ένα βιβλίο;;;

Για μένα, τα βιβλία έχουν την τιμητική τους θέση κάτω από το δέντρο και με το που σκάνε μύτη τα νέα βιβλία σπεύδω να τα προμηθευτώ…

Λοιπόν… όχι πώς να το παινευτώ αλλά Ευτυχώς :sure: λοιπόν που έχετε και εμένα να σας βγάζω από τη δύσκολη αυτή θέση. ( θα το φάω το ξύλο κάποια μερα.. δε βλέπω να το γλιτώνω :D )

Η πρότασή μου για αυτά τα Χριστούγεννα είναι ένα παραμύθι με τίτλο: Ο Λιχούδης Τάρανδος του αη Βασίλη

http://www.chatzilakos.gr/site/index.php

Τα κείμενα ανήκουν στον Δημήτρη Χριστακόπουλου ενώ ο δικός μας Rakeesh το έχει φιλοτεχνήσει με υπέροχες ζωγραφιές… :cheers:

Πάρτε μια ιδέα από τη δουλειά που έχει κάνει

picture.php

picture.php

picture.php

Μα δεν είναι ένας γλύκας ο ταρανδάκος;;;

Μπράβο Rakeesh!!!Τελικά στο φόρουμ έχουμε μεγάλα ταλέντα!!! :bow2:

Ο Λιχούδης Τάρανδος κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Χατζηλάκος σε πολύ καλή τιμή και είναι το πρώτο δώρο που σε λίγες μέρες θα περιμένει εναγωνίως τον παραλήπτη του!!!

Rakeesh, φίλε... υποκλίνομαι! :worship:

Εξαιρετική δουλειά!

Τώρα όσον αφορά για τα δώρα, δεν είναι κακό να είναι κάποιος ρομαντικός, αλλά τα παιδιά σήμερα (και στο παρελθόν όμως), δύσκολα ξέφευγαν από παιχνίδια ή στη χειρότερη ρούχα...

Οπότε, η καλύτερη περίπτωση για μένα είναι δώρο παιχνίδι και συνοδευτικό, ένα βιβλίο ή το αντίστροφο...

Και σίγουρα εγώ φέτος, μαζί με τα παιχνίδια, θα πάρω στα βαφτηστήρια μου και το βιβλίο που έχει φιλοτεχνήσει ο Rakeesh!

(Αρκεί να το βρω στην επαρχία)...

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά Rakeesh! :award:

:bow2: Φιλε μου. Εννοειται οτι δεν θα παραλείψω να το αγορασω

Μπραβο Rakeesh :clap:

Πολυ ομορφη δουλεια!!! Σου ευχομαι να εκδοσεις και αλλες δημιουργιες σου :cheers:

Συγχαρητηρια για την υπεροχη αυτη δημιουργία. Παντα τετοια.

Επαναφέρω το τόπικ για τη φετεινή πρόταση για τα Χριστούγεννα
xmas-smiley-004.gif
που όμως απευθύνεται και σε :wait2: μεγάλα παιδιά...

Ο γνωστός μας Τζακ και σε βιβλίο από τις εκδόσεις "Οξύ"

http://www.perizitito.gr/product.php?productid=175697&page=1

Την Κυριακή το βράδυ θα φιγουράρει κάτω από το δέντρο σε εορταστική συσκευασία

Συγχαρητήρια για τις εκπληκτικές ζωγραφιές!

Congrats Rakeesh!! Respect !! :thumb:

Πολυ ομορφες ζωγραφιες!

@Juanita καλα εκανες σχετικα με αυτο το τοπικ και επισης θα ηθελα πολυ να δω και αλλες Χριστουγεννιατικες προτασεις απο τα μελη του φορουμ.

Πίσω
Μπλουζα