Μια Μαρία σε Τιμή Ευκαιρίας (1985)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Giorgos15031977
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Giorgos15031977

RetroN00b
Αντιδράσεις
1
Μια Μαρία σε Τιμή Ευκαιρίας (1985)

RetroDB:
http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/%CE%9C%CE%B9%CE%B1_%CE%9C%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1..._%CF%83%CE%B5_%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%AE_%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82_%281985%29

Φίλοι μου γεια σας. Κάποτε το 1985 που ημουν μικρό παιδακι, ειδα αυτην την ταινία και μου άρεσε. Ειδικα με κέρδισε ένα τραγουδι (μπαλλάντα) που νομίζω ακουγεται στην αρχη της ταινίας σαν υπόστρωμα να το πω και έτσι.

Πλέον μετά από τοσα χρονια που είχα ξεχασει τον τίτλο της ταινίας, και τον ξαναβρήκα επειτα απο αναζητήσεις, και ξαναθυμήθηκα την ταινία γιατί την έψαχνα, που ήδη ακομα έχω και θυμάμαι σκηνές από την ταινία, πλέον δεν μπορω να την βρω πουθενά αυτήν την ταινία, ούτε στο Youtube (έστω να βρω σκηνές), ουτε πουθενα που να την εχουν για παραδειγμα On Line σε προβολή, όπως στο Greek-Movies.

Βασικά στο Greek-Movies μπορείς μόνο να δεις πληροφορίες για την ταινία, (και όχι την ταινία). Δείτε δηλαδη τι εννοώ εδω: http://greek-movies.com/movies.php?m=2375&l=&y=4&g=1&p=

---------------------------

Ξέρετε κάποιος που μπορώ να βρω την ταινία ολόκληρη, ή εστω να βρω σκηνές απο την ταινία; Κυρίως θελω να βρω το τραγουδι που συμπεριλαμβανεται μεσα, αυτην την μπαλλάντα η οποία ακόμα μέχρι σήμερα θυμάμαι οτι ηταν φοβερή.

Τότε βεβαια το 1985 δεν είχαμε Ιντερνετ, δεν είχαμε τίποτε. Σε DVD/Βιντεοκασσετάδικα καταστηματα βασικά δεν έχω ρωτήσει αν την έχουν, μιας και θεωρώ οτι ίσως να μην την έχουν μιας και είναι παλια η ταινία.

Τωρα για Μοναστηράκι (Αθήνα) δεν ξέρω εαν τυχόν υπάρχει σε μορφη DVDs ή CDs.

Τέλος αν κάποιος γνωρίζει και ποια τραγουδια (σε τίτλους) συμπεριλαμβάνονται μέσα, αυτό θα με βοήθαγε ακόμα περισσότερο.

Σας Ευχαριστώ πολύ για την όποια πληροφορία γνωρίζετε...

"Γιώργος από Ναύπλιο"

Προβολή συνημμένου 113151

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Giorgos15031977 είπε:
Σε DVD/Βιντεοκασσετάδικα καταστηματα βασικά δεν έχω ρωτήσει αν την έχουν, μιας και θεωρώ οτι ίσως να μην την έχουν μιας και είναι παλια η ταινία.

Τωρα για Μοναστηράκι (Αθήνα) δεν ξέρω εαν τυχόν υπάρχει σε μορφη DVDs ή CDs.

Ξεκινάς από το video clubs. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβουν στα ράφια τους.

Αν μετά σε φέρει ο δρόμος σου προς Μοναστηράκι κάνεις και μια έρευνα και κει.

Kambia είπε:
Ξεκινάς από το video clubs. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβουν στα ράφια τους. Αν μετά σε φέρει ο δρόμος σου προς Μοναστηράκι κάνεις και μια έρευνα και κει.
Μαλλον αυτό θα κάνω. Θα ξεκινησω να ρωταω σε καποια DVD Shops, και αν τυχον την εχουν, καλώς. Αν δεν την έχουν και μπορουν να την παραγγείλουν, πάλι καλώς. Αλλιώς μάλλον το βλέπω για Μοναστηράκι. :(

Σ'ευχαριστώ πολύ.

Yπαρχει σε videoclub η συγκεκριμενη απλα δεν επιτρεπεται λογικα να αναφερω ονομα γιατι θα θεωρηθει διαφημηση.Και την εχω και εγω την συγκεκριμενη

panagiotis boca είπε:
Yπαρχει σε videoclub η συγκεκριμενη απλα δεν επιτρεπεται λογικα να αναφερω ονομα γιατι θα θεωρηθει διαφημηση.Και την εχω και εγω την συγκεκριμενη

Εφόσον την εχεις, οποτε μπορεις, αν την βάλεις απο την αρχή να παίξει, συνήθως εμφανίζονται πρώτα οι υποτιτλοι - το καστ των ηθοποιών - κλπ. Ε κάπου εκει μεταξύ των υποτιτλων πρέπει να γραφει και τον τίτλο των τραγουδιών που ακούγονται στην ταινία ή του τραγουδιού. Δεν ειμαι σίγουρος. Μαζί με τον ερμηνευτή.

Εγω το τραγούδι ψαχνω, την μπαλλαντα αυτή που ακούγεται νομίζω στην αρχή της ταινίας αν θυμάμαι καλά.

Οποτε μπορείς σε παρακαλώ και έχεις χρόνο κάνε μου αυτήν την εξυπηρέτηση. Νομίζω ή στην αρχη της ταινίας θα αναφέρει το κομμάτι που συμπεριλαμβάνεται στην ταινία ή στο τέλος της ταινίας στους υποτιτλους.

Αλλιώς στείλε μου πριβε το κατάστημα εάν έχει λινκ (ιστοσελίδα) να το επισκευτω.

Σ'ευχαριστω πολύ για τον χρόνο σου... :D

panagiotis boca είπε:
Yπαρχει σε videoclub η συγκεκριμενη απλα δεν επιτρεπεται λογικα να αναφερω ονομα γιατι θα θεωρηθει διαφημηση....
Mε ένα πμ στον Giorgos15031977 λύθηκε το "πρόβλημα" :)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Σπέσιαλ ρετρο-ανάμνηση (που λέει και μια ψυχή)...

Αυτή ήταν η πρώτη βιντεοκασσέτα που αγόρασα το 1985, αλλά όχι για δικό μας βίντεο (εμείς πήραμε το '87).

Ήμουν 15 χρονών και είχαμε πάει εγώ και ο κουμπάρος μας με τη μηχανή του στο βιντεοκλάμπ (η πρώτη φορά στη ζωή μου που μπήκα σε βιντεοκλαμπ), και μου λέει διάλεξε όποια θες για να τη δούμε μετά όλοι μαζί (οι δύο οικογένειες).

Διάλεξα χωρίς κάποιο λόγο τη συγκεκριμένη βιοντεοταινία και όταν ήρθε η ώρα να τη δούμε βρέθηκα σε λίγο άβολη θέση, αφού είχε σαν θέμα τις απιστίες και είχε και κάποιον νεκρό ο οποίος είχε πεθάνει υποτίθεται την ώρα της πράξης (παραπάνω δε λέω γιατί είναι spoilers :P )

Ναι, τότε ακόμα και 18 να ήσουν, ερχόσουν σε δύσκολη θέση.

Όχι όπως σήμερα, που τα παιδιά τα ξέρουν ΟΛΑ από το δημοτικό και δεν ντρέπονται για τίποτα...

club life είπε:
Ξεχασμένη σε κάποιο video club. Eκτος και αν υπάρχει κάπου προς πώληση και δεν το γνωρίζω.

Αποτι καταλαβα αν δεν ειναι ακατορθωτο τοτε ειναι πολυ δυσκολο να βρεθει,εστω να την αγορασω Plss! Help! (υγεια και αγαπη σε ολους!)

club life αν κάποιος ήξερε θα σε είχε βοηθήσει :) Δεν υπάρχει λόγος να μην το κάνουμε άλλωστε.

οκ μαγκες ευχαριστω πολυ για ολα,ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!

Φίλοι μου καλησπερα και πάλι. Τελικα την βρηκα την ταινια "ΜΙΑ ΜΑΡΙΑ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ", Προβολή συνημμένου 123729

αναγκαστηκα να την αγορασω 15? απο ενα μαγαζι στην Αθηνα που μου υπεδειξε ενας φιλος εδω μεσα, και σημερα 15 Ιανουαριου 2015 την παρελαβα σε DVD.

Εψαχνα την ταινια χρόνια, απο την δεκαετια του 1984 που την ειδα τελευταια φορα στην ζωη μου. Και την εψαχνα την βιντεοταινια μονο και μονο για ενα τραγουδι που συμπεριλαμβανοταν μεσα στην ταινια, και δεν ηξερα καν πως λεγοταν αυτο το τραγουδι, η υπεροχη Μπαλλάντα, που ειναι "ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ".

Ναι, ακομα και για 1 τραγουδι που ετυχε να μ'αρεσει, αναγκαστηκα να ψαχνω χρόνια να βρω την ταινία και να την αγορασω (χεχεχε) :P .

-----------------

Το τραγουδι που εψαχνα τόόόόσα χρονια στην συγκεκριμενη Βιντεοταινία είναι το: "No More Lonely Nights" απο τον "Paul Mccartney". Δείτε το Βίντεο.

Kόβω Φλέβες για την Μπαλλάντα. Ακούγεται στην αρχη αλλά και στο Τέλος της Βιντεοταινίας.

Βεβαια η ταινια στο DVD σαν ποιοτητα εικονας ειναι αρκετα καλή. Όχι σε επιπεδο 720p αλλά για την εποχη του 1984 ειναι πολύ αριστη, εφοσον καποιος εχει διατηρησει την Βιντεοταινια σε θερμοκρασια δωματιου αθικτη (απο υγρασιες, θερμοτητες, κλπ)

[EDITED:Καταλαβαινω τη προθεση σου αλλα δυστυχως δεν επιτρεπεται απο τους κανονες μας]

Χαρη στην Ιστοσελίδα αυτη του
RETROMANIAX καταφερα μετα απο χρονια να βρω και την ταινια, αλλα και το τραγουδι που εψαχνα, και νιωθω πολυ χαρουμενος. Εξαλλου καποια στιγμη ισως ξαναχρειαστω την βοήθεια κάποιων φιλων εδω μέσα στο RETROMANIAX.

Να είστε όλοι καλά. RETROMANIAX σε Υπερ-Ευχαριστω Πολύ...

"Γιώργος Χρ. από Ναύπλιο"

ΜιαΜαρίαΣεΤιμήΕυκαιρίας.jpg

[h=2]γεια σου φιλε μου! και καλη χρονια να εχεις σου εστειλα πμ! :D [/h][h=2][/h]

Πίσω
Μπλουζα