Μια απίθανη γιαγιά (1991 ΕΤ2)

BETTY BOOP

Official *GOD* of RetRo
Joined
25 Απρ 2010
Μηνύματα
9.267
Αντιδράσεις
6.047
Μια απίθανη γιαγιά (1991 ΕΤ2)


RetroDB:
http://retrodb.gr/wiki/index.php/Μια_απίθανη_γιαγιά

Κωμική σειρά 18 επεισοδίων που προβλήθηκε στην ΕΤ2 την περίοδο 1991-1992 σε σκηνοθεσία Κώστα Καραγιάννη και σενάριο Χρήστου Δοξαρά. Πρωταγωνιστούν οι Μάρω Κοντού, Νίκος Βανδώρος, Καίτη Λαμπροπούλου, Βαγγέλης Πρωτόπαππας, Θεόφιλος Βανδώρος, Φρύνη Αρβανίτη, Τάκης Βλαστός, Θεόδωρος Δημήτριεφ, Νικόλ Κοκκίνου, Μέλπω Ζαρόκωστα και άλλοι ηθοποιοί.

Η Τζένη (Μάρω Κοντού), μια ώριμη και δυναμική γυναίκα, με παιδιά και εγγόνια, αποφασίζει να ανοίξει ένα καλλιτεχνικό γραφείο στο ισόγειο της πολυκατοικίας που μένει. Σε αυτό το γραφείο συγκεντρώνονται κάθε είδους καλλιτέχνες, τραγουδιστές και ηθοποιοί που μαθαίνουν τις οικογενειακές και προσωπικές της υποθέσεις.

Η σειρά έχει προβληθεί και σε επανάληψη στα κρατικά κανάλια.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τη θυμάμαι αμυδρά τη σειρά. Μου είχε φανεί εντελώς άχρωμη και βαρετή. Η σπουδαία Μάρω Κοντού ήταν μάλλον άτυχη στις λιγοστές τηλεοπτικές της εμφανίσεις.
 
βΞεκινάει σε επανάληψη από την επόμενη Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στην ΕΡΤ2
 
622.jpg
 
Τιτλοι εναρξης της σειρας

 
ήταν την περίοδο που η κρατική τηλεόραση είχε πολύ χαμηλές εως ανύπαρκτες τηλεθεάσεις λόγω υπεροχής των νεόφερτων ιδιωτικών καναλιών.Γενικά πιστεύω πολλές σειρές της εκέινη την εποχή είχαν ένα στύλ που παρέπεμπε σε βιντεοκασέτες των 80ς.
 
Τρέιλερ για την την κωμική σειρά της ΕΤ-2 (( Μια Απίθανη Γιαγιά )) με πρωταγωνίστρια την Μάρω Κοντού. Μεταδόθηκε 07 Δεκεμβρίου 1991.
 
Πίσω
Μπλουζα