Μια απορία που έχω (αλλά δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό thread)

paulochelao24

Retro Member
Joined
16 Οκτ 2014
Μηνύματα
2.357
Αντιδράσεις
3.627
Έχω μια τεράστια απορία σχετικά με την τηλεοπτική σεζόν 1991-92. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω απάντηση σε αυτό, με την εφημερίδα "Ημερήσια" της Βέροιας (που έχει πολύ χρήσιμο αρχείο) και αυτό γιατί δεν κυκλοφορούσε Δευτέρα οπότε συνεπώς δεν υπάρχουν προγράμματα απ' την ημέρα Δευτέρα.
Να μην πολυλογώ, θυμάμαι ότι από κάποιο μήνα του 1992 το Mega ξεκίνησε να προβάλλει ξένες ταινίες κάθε Δευτέρα βράδυ μετά τις 10 (κατά την παράδοση του αντιπάλου καναλιού Αντέννα). Οι δύο πρώτες ταινίες που θυμάμαι να έδειξε σε εκείνη τη ζώνη ήταν "ο άτρωτος" με τον Σβαρτζενέγκερ και μια περιπέτεια με τους Lou Diamond Philips , Corbin Bernsen και Ed O'Neil, νομιζω λεγόταν "οργανωμένο έγκλημα" κάπως έτσι.
Η απορία μου είναι ποιό μήνα του 1992 ξεκίνησε αυτή η ζώνη ξένων ταινιών κάθε Δευτέρα βράδυ, και ποιες ακόμη ταινίες (εκτός απ' αυτές τις 2 που αναφέρω) προβλήθηκαν τότε απ' το Mega... Πάντως ο "Άτρωτος" με τον Σβαρτζενέγκερ με είχε σοκάρει πολύ με την σκοτεινή ατμόσφαιρα και το ανατριχιαστικό προφητικό μήνυμα στο πως θα κατέληγε η τηλεόραση μετά από χρόνια, που για την τηλεθέαση δεν θα ρίσκαραν να δολοφονήσουν ανθρώπους.
Θυμαται κανείς σας αυτή την ζώνη ξένων ταινιών; Ίσως κάποιο άλλο αρχείο εφημερίδας που να έχει και τις Δευτέρες,θα βοηθούσε στην λύση αυτής της απορίας μου.
 
Πίσω
Μπλουζα