Μια ειρηνική διαμαρτυρία απέναντι στο αγαπημένο μου Forum.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

gremlinakos

RetroActive
Joined
28 Οκτ 2007
Μηνύματα
523
Αντιδράσεις
166
Αγαπητοί φορουμίστες καλησπέρα.

Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να διαμαρτύρομαι και να αγανακτώ (όσο και να λυπάμαι), απέναντι στην ίδια την αγαπημένη μας κοινότητα. Συγκεκριμένα, προ 2 ημερών, ήθελα να μοιραστώ ένα γεγονός που θα έδινε μεγάλη χαρά στους 8-μπιτους members του φόρουμ. Και αναφέρομαι στην είδηση της γέννεσης ενός φόρουμ για τον Amstrad. Πριν προλάβω λοιπόν να ανακοινώσω το γεγονός στο φόρουμ, το post μου διαγράφηκε ως δια μαγείας! Έτσι χωρίς καμιά προειδοποίηση, χωρίς καμιά δικαιολογία, χωρίς κανένα P.M, έστω μια εξήγηση, τίποτα.

Και anyway, σκέφτηκα πως ίσως έκανα κάποιο παράπτωμα το οποίο δεν ταίριαζε με τους κανόνες του φόρουμ. Αλλά αυτό που με εξόργισε, είναι πως τη επομένη μέρα, το φόρουμ έμεινε κλειστό, για λόγους διαμαρτυρίας απέναντι στην ιντερνετική λογοκρισία!!

Και τώρα εγώ ερωτώ: Αν η συμπεριφορά του συγκεκριμένου διαχειριστή δεν είναι λογοκρισία τότε τι είναι?? (Έτσι χωρίς καμιά ειδοποίηση, χωρίς κανένα p.m!) Είμαι στη κοινότητα αρκετά χρόνια, και δεν νομίζω να δημιούργησα ποτέ κανένα πρόβλημα, και αν ψεύδομαι, να με διορθώσει κάποιος!

Να με συμπαθάτε ρε ρετροαδέφια! Άλλα όχι κι έτσι!

Πάντα με αγάπη και εκτίμηση! GREMLINAKOS RETROMANIAK!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καταρχάς, σίγουρα πρόκειται για παρεξήγηση, οπότε μη στεναχωριέσαι! Θα βγει άκρη! ;)

Κατά δεύτερον, επειδή δε γνωρίζω την ιστορία (αλλά γνωρίζω τις διαδικασίες που ακολουθεί η διαχειριστική ομάδα), είσαι σίγουρος ότι ήταν εντός κανονισμών? Λέω μήπως έγινε κάποιο μπέρδεμα - συμβαίνουν και αυτά!

Συνήθως, τα θρεντς δεν αφαιρούνται στα καλά των καθουμένων & για τις όποιες ενέργειες γίνονται, ενημερώνεται το μέλος! Οπότε, μου φαίνεται λίγο περίεργο, να διαγράφηκε ολόκληρο θρεντ, χωρίς να ενημερωθείς!

Μια παράκληση: Λίγο οι χαρακτηρισμοί που αποδίδεις, ξεφεύγουν από το χαρακτήρα του φόρουμ και του θρεντ! Ας μην είμαστε τόσο αυστηροί - λάθη συμβαίνουν.

Λίγο υπομονή μέχρι αύριο - φαντάζομαι οι admins θα μπορέσουν να σε διαφωτίσουν. ;)
 
Ρε gremlinako ,δεν βλεπω για ποιο λογο να λογοκρινε καποιος εσενα για την αναφορα σου στο amstradnostalgia και με την ιδια λογικη να μην λογοκρινε εμενα για τις συνεχεις μου αναφορες στο mame.gr , ή τοσες αλλες αναφορες σε τοσα αλλα φορουμς ή blogs .

Αλλωστε δεν ειναι εντελως κοντρα στην λογικη να λογοκρινουν εσενα λιγο πριν κλεισουν το μαγαζι ως διαμαρτυρια απέναντι στην ιντερνετική λογοκρισία ???
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το μισο ιντερνετ εκανε μπουκοταζ και εσυ Γκρεμλινακο ανεβαζες αναγγελια νεου φορουμ...

Την προηγουμενη προσπαθεια του 0raid με το site αγγελιων την αναφεραμε εκτενεστατα. Και μαλιστα ειχε φτασει σελιδες το thread.

Τιποτα δεν διαγραφεται ανευ λογου. Οπως βλεπεις το παραπονο σου δεν διεγραφη.

Δεν προβαλουμε πλεον κανενα Ελληνικο site που περιεχει αγοραπωλησιες.

Ισως επρεπε να σου στειλω ενα PM αλλα και το site το κατεβασαμε και ετρεχα για προσωπικα μου θεματα. Δεν ειμαστε ρομποτ.

Ο "φορουμομπατσος" (για να δανειστω τον ατυχη χαρακτηρισμο που μου κρεμασες)
 
Παιδιά καλημέρα. Καταρχάς να ζητήσω συγγνώμη για τους χαρακτηρισμούς μου, όντος ήταν απαράδεκτοι. Ήδη διόρθωσα το post. Αλλά ήμουν <<εν βρασμό ψυχής>>.

@φίλε Wally, δε με πείραξε που ξεκρεμάστηκε το thead, γιατί υπέθεσα πως κάποιος λόγος θα υπήρχε σίγουρα,βασικά με πείραξε το ότι δεν ενημερώθηκα. Εντάξει δεν πρόλαβες, δεν πειράζει, το θέμα θεωρείται λήξαν.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα