Μια μικρή ιστορία game hunting.

johnny19818

Retromaniax Thread Excavator!
Joined
18 Απρ 2010
Μηνύματα
7.711
Αντιδράσεις
1.965
Ειλικρινά δεν ήξερα τι τίτλο να βάλω και έβαλα ένα πολύ γενικό. Μπαίνω κατευθείαν στο ζουμί. Πριν 1 μήνα στις καλοκαιρινές διακοπές μου επισκέφθηκα το βιβλιοπωλείο που έφερνε τα Nintendo στην πόλη μου. Πηγαίνω λοιπόν και ρωτάω ευθέως αν τους έχει μείνει κανένα παιχνίδι/κονσόλα από τότε. Η στιχομυθία έχει ως εξής:

- Γεια σας. Πριν χρόνια θυμάμαι φέρνατε παιχνίδια Nintendo, Game Boy, Super Nintendo. Έχει μείνει τίποτα;

- (Ξυνισμένη μούρη του τύπου "που τα θυμήθηκε τώρα αυτός;") Ίσως να υπάρχουν κάποια στην αποθήκη αλλά ποιος ψάχνει τώρα; Κάποιες κασέτες ίσως υπάρχουν.

- Α, εγώ τα μαζεύω αυτά. Game boy, ΝΕS, Super Nintendo.

-Ναι, το Game Boy πούλησε πολύ τότε...

Όπως καταλάβατε ο (ανέκαθεν) βαριεστημένος ιδιοκτήτης δεν θα έμπαινε στον κόπο να ψάξει αν και μάλλον είχε μείνει κάτι από παλιά. Τι να έκανα για να τον πείσω να μου ανοίξει την αποθήκη; Πιστεύω θα έβρισκα μέσα ωραία πράγματα...

Ωστόσο είχα ρωτήσει σε άλλα 2 μαγαζιά που έφερναν παιχνίδια και ο ένας μου είπε ότι αγανάκτησε να τα πουλήσει και δεν ξαναφέρνει. Από αυτόν είχα αγοράσει το NDS το 2006
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
" Όπως καταλάβατε η (ανέκαθεν) βαριεστημένος ιδιοκτήτης δεν θα έμπαινε στον κόπο να ψάξει αν και μάλλον είχε μείνει κάτι από παλιά. Τι να έκανα για να τον πείσω να μου ανοίξει την αποθήκη; "

Μιας και είναι βιβλιοπωλείο.. πήγαινε να πάρεις κάτι και ξαναμίλησε μαζί του και ρώτησε τον αν θυμάται περίπου τι έχει απο αυτά τα παλιά πραγματάκια... Τάξε του και κάτι (αν αξίζει τον κόπο απο αυτά που θα σου πει) και θα δεις πως θα ενδιαφερθεί και θα ψάξει.. ;)

Τα παραπάνω μονο αν σου πει ότι έχει αρκετά πραγματάκια αλλιώς μην τον απασχολήσεις να ψάξει στην αποθήκη του.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Διόρθωση "ο ιδιοκτήτης" είναι. :) . Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα χρόνο για 2η επίσκεψη αλλά θα τον έχω υπόψην μου για μελλοντική συνάντηση. Δεν τον είδα και πολύ ορεξάτο οπότε δεν ήθελα να τον πιέσω άλλο όσο κι αν είπα ότι μαζεύω τέτοια αντικείμενα όπου τα βρω.
 
Εγώ μεταξύ σοβαρού και αστείου θα του έλεγα να πάω να ψάξω στην αποθήκη :D
 

1@Kambia[/USER] Ναταλί είναι ένας γέρος σαν μαθουσάλας που κάποια στιγμή εκεί που του είπα για Nintendo γύρισε το μάτι του τόσο πολύ που μόνο το άσπρο των ματιών του φαινόταν και είπα εδώ θα μου μείνει τώρα. Φαντάσου ότι και πριν 25 χρόνια γέρος μου φαινόταν :p . Δεν είναι κακός απλά βαριέται πιστεύω. Στο γυρισμό σκεφτόμουν, λες να του έβαλα καμία τρελή σκέψη να έψαξε την αποθήκη του και να δω καμιά ώρα παιχνίδια στη βιτρίνα σε τίποτα υψηλές τιμές!!;;
 
  • Like
Reactions: PT8

Χαχαχα! :D

Μάλλον μπορεί να φοβήθηκε και κατι άλλο... Βασικά έχεις δει πολλά βιβλιοπωλεία να πουλάνε ηλεκτρονικά είδη όπως κασέτες κονσολων;;; Είναι σαν να πας σε ένα ζαχαροπλαστείο και να δεις να πουλάει βιντεοπαιχνιδια για pc... ;) (εντάξει μπορεί να είναι τραβηγμένο άλλα όταν έχεις τα αρπακτικά να τριγυρνανε σκέφτεσαι να μην ζητήσουν διάφορα..)

1@Kambia[/USER] Ο οποιοσδήποτε θα ήταν επιφυλακτικός στο να βάλει κάποιον μέσα στην αποθήκη του μαγαζιού του που έχει τα εμπορεύματα του.

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
circleag είπε:
Χαχαχα! :D
Μάλλον μπορεί να φοβήθηκε και κατι άλλο... Βασικά έχεις δει πολλά βιβλιοπωλεία να πουλάνε ηλεκτρονικά είδη όπως κασέτες κονσολων;;; Είναι σαν να πας σε ένα ζαχαροπλαστείο και να δεις να πουλάει βιντεοπαιχνιδια για pc... ;)
Πλέον κανένα δεν έχω δει αλλά την εποχή εκείνη θυμάμαι τουλάχιστον 2 (μαζί με αυτό που αναφέρουμε εδώ). Το συγκεκριμένο μάλιστα είχε στην βιτρίνα του για καιρό το SNES να παίζει DK Country και είχε διοργανώσει και μία εκδήλωση και μια συμμαθήτριά μου κέρδισε ένα Game boy. Πόσο ξενέρωσα που δεν το κέρδισα εγώ δε λέγεται. Με κατεβασμένα τ'αυτιά θυμάμαι έφυγα από την εκδήλωση :(
 

circleag είπε:
1@Kambia[/USER] Ο οποιοσδήποτε θα ήταν επιφυλακτικός στο να βάλει κάποιον μέσα στην αποθήκη του μαγαζιού του που έχει τα εμπορεύματα του.
Είπα "μεταξύ σοβαρού και αστείου". Αν έπιανε ας έρχονταν μαζί μου να δει τί παίρνω.

 
Εγω θα του ελεγα οτι θελω να παρω πολλα πραγματα απο τοτε αλλα δεν τα θυμαμαι ολα!!ισως τα εχεις ολα στην αποθηκη!!αν κανεις ενα κοπο να παμε τα δω μηπως βρω εκτος τις κασετες nintendo και αλλα πραγματα απο τοτε που θελω να παρω!!πηγαινουμε τα παιρνω και σε πληρωνω!!αν θελεις πες μου ποτε μπορεις να κανονισουμε!!ισως αν ακουσει για πολλα πραγματα το σκεφτει καλυτερα!!
 
Ειναι λιγο λεπτο το ζητημα διοτι αν ο πωλητης καταλαβει οτι λυσσας, θα σε γδαρει...λεσε φερ λεσε πασε :)
 
Ε ναι το θεμα ειναι να τα παρεις σε καλη τιμη!!πας βλεπεις ακους τιμες και αποφασιζεις!!εγω θα προσπαθουσα ετσι απο περιεργεια!!ισως εχει κανα κουτατο snes σφραγισμενο!!ποιος ξερει??αρκει να μην σου πει το εψαξα με τις τιμες μπηκα e bay κ.τ.λ οποτε στο δινω αν θες 500e φιλικη τιμη!!
 
Για ebay δεν νομίζω ο τύπος να ξέρει. Πάντως είναι σίγουρο ότι αν κάποιος δει ότι ψάχνεις κάτι διακαώς, ίσως το βαρέσει σε κόστος...
 
Πίσω
Μπλουζα