Μια τρελή, τρελή νύχτα (Σωτήρης Μουστάκας 1989)

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Joined
23 Απρ 2011
Μηνύματα
9.318
Αντιδράσεις
5.880
Ο σωκρατης λεοναρδος ειναι ασφαλιστης στο επαγγελμα πολυ τιμιος γενικοτερα αλλα και σπιτογατος και αγαπαει παρα πολυ την γυναικα του.Στο γραφειο ομως εχει δυο συναδελφους που συνεχεια το μυαλο τους ειναι στην λουφα και στης πλακες οποτε μια μερα που η γυναικα του Σωκρατη πηγαινει στη θεσσαλονικη για μια δουλεια οι συναδελφοι του τον ζαλιζουν και τον προκαλουν να βγει μαζι τους το βραδυ και οτι προκυψει.Τελικα αφου ο Σωκρατης τους δινει να καταλαβουν πως δεν προκειται να βγει μαζι τους αυτοι αποφασιζουν να βαλουν ενα στοιχημα και να του κανουν μια πλακα στην ουσια που θα του μεινει αξεχαστη και οντως θα μεινει αξεχαστη στον ηρωα μας γιατι η πλακα περνει διαφορετικη τροπη απο αυτη που σχεδιασαν τα δυο λαμογια οι συναδελφοι του.

Η συγκεκριμενη ταινια του μουστακα μπορει να ειναι και η μοναδικη που δεν εχει καμια ατακα αξιομνημονευτη.Ο μουστακας φυσικα εξαιρετικος αλλα καμια σχεση με τον μουστακα απο παλαιοτερες ταινιες οπως εχω γραψει και σε αλλα θεματα που εχω ανοιξει με ταινιες του μουστακα.Εχει διαφορες καλες σκηνες που μπορει να μας κανουν να σκασει λιγο το χειλακι μας και φοβερος ο Θανασης παπαδοπουλος που στην ταινια κανει τον αστυνομο στο τμημα ο οποιος ειναι πρωην χουντικος και στην εφταετια ηταν βασανιστης οποτε το ονειρο του ειναι να βασανιση τον δυσμοιρο Σωκρατη.Μια τρελη,τρελη νυχτα λοιπον μια ταινια του μουστακα που οποιος την δει να ειναι σιγουρος πως πολυ γρηγορα θα την ξεχασει.
 
Δυο (μόνο) είναι οι στιγμές γέλιου σε αυτή την ταινία. Μπορεί να μην φανεί αστείο, αλλά στην ατάκα «ασταπασταδιάλα μας κλέψανε το αυτοκίνητο. Και; Μας το φέρανε» έλιωσα.Όπως επίσης «ξέχασες να με φιλήσεις. Α ναι». Και φεύγει.
 
Πίσω
Μπλουζα